- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За бельото на момчетата ...
Искам да попитам момчетата колко често си сменят бельото / боксерки, слипове/ .. Защото ми прави впечатление на някои фрс, че не си ги сменят по цяла седмица .. И се замислих малко за хигиената им де .. Та ми стана любопитно колко често трябва да се сменят .. не е ли всеки ден ?![]()
Ako obi4a6 nqkoi i tova boli,obi4ai go dori naranen da si.I ako nqkoi te obi4a zapomni,4e i nego bi trqbvalo da go boli!!!
Всеки ден!
Всеки ден , много много рядко се случва повече от 1 ден едно и също бельо .
ее тея не са ли къпят беми тряя секи ден да се сменя,защото човек трябва всеки ден да се къпе
![]()
Живота е прекалено кратък...така че му се радвай докато си жив
Много рядко ми се случва да ходя с едни боксерки два дни! По принцип всеки ден ги сменям.
Относно приятелите ти - защо мислиш, че не ги сменяват? Например аз имам 2-3 чивта, които са еднакви. Ако те имат такива това не значи, че не ги сменят, нали?
Don't tell me what I can or can't do !
а как точно стигна до този извод? да не си ги помирисала случайно?Първоначално написано от gotina_teenka
![]()
аз примерно си намерих едни много готини и удобни боксерки и си взех няколко за да мога да ги сменям. ся кво всеки ден трябва да съм с различен цвят и модел, за да не реши някой че не се къпя ли (ако бъдат забелязани)?!?
... so much to live for, so much to die for ...
a ti pitala li si gi ili ti si misli6 taka![]()
6oto az iam 5 4ifta ednakvi ...ko praim...
Ne si vadi pogre6ni izvodi,nai dobre otidi i im pomiri6i patkite
![]()
Аз като серем си сменям гащите, следователно всеки ден или през ден се случва, но преди тва си мия целия задник. Некак си не ме кефи с тоалетна хартия да се бърша, по чисто стаа с вода и оная работа мия...
ae 4oek 6e povarna e ne govori 4ak tolkoz li4ni raltismisal ...
![]()
Всеки ден![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Всеки ден'
Всеки рожден ден![]()
Ем секи![]()
аз също съм в групата на не схваналите как стигна до този извод?![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
май засрамихте девойката не ще да си каже как е стигнала до този извод, дори аз като жена има 2/3 чифта бельо които са еднакви, подкрепям момчетата, че по важно е да ми е удобно, а не да ми е разнообразно.
през 2-3 дена
Еми моят приятел си ги сменя всеки ден,но примерно има от един вид 3 еднакви чифта...
аххах ебати ТЕМАТА! Лично аз , зимата.. си ги сменям на 2 дни
BULGARIAN ---- ANIMALS
Хяхяххя всеки ден мн ясноиначе на мен лично ми е некомфортно,но пък и да ти кажа много хора си купуват по няколко чифта от 1 вид просто щото им е комфортно с тях..
![]()
Ми тряа секи ден , ама има и мърльовци , обаче има и мърли , дет не си сменят бельото по цели седмици и се вмирисват .![]()
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
Когато вече не мога да ги отлепя за да се изпикая значи е време да се сменят.
е стига дееееее
Има ли ги верно тия...
ako tova e istina....nali nqma da mi se ubidi6,4e 6te povurna sled malko???Първоначално написано от BeckZZZ
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg