- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За бельото на момчетата ...
Първоначално написано от CanyH
Продвай с луд"А", ми учудва ме да, аз ако не се измия преди да си легна и не си сменя бельото ще откача...
ОМГ ми аз лично ги сменям всеки ден апа то кфи ги има...![]()
Първоначално написано от gotina_teenka
Сега, за коледа ще си го сменя пак![]()
![]()
Всеки ден, що за въпрос![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
По принцип всеки ден, но ако някой ден се излежавам вкъщи мога да остана с тях цял ден и да ги сменя едва на другия ден сутринта като се изкъпя и тръгна да излизам.
Ужас! Как може.. ти си подвижна епидемия!
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
Аплодисменти,за човека с грамотното и изчерпателно мнение!!!Първоначално написано от shvabina
Ами оф ..знаех си,че ако не уточня няма да ме разберете правилно. Историята е дълга как съм разбрала .. Емииии вечер излизаме с приятелки сс с едни момчета .. (въпросните които нарекох фрс) Става въпрос,че съм забелязвала едното момче и като споделих с приятелките ми и те почнаха да го разпитват нали и той вика е,че закфо да ги сменям често и мене ми стана много чудно .. Затова по тоя повод пуснах темата ... Изобщо не ставаше въпрос,чеее има няколко чифта еднакви .. той момчето си го призна
![]()
Ako obi4a6 nqkoi i tova boli,obi4ai go dori naranen da si.I ako nqkoi te obi4a zapomni,4e i nego bi trqbvalo da go boli!!!
![]()
![]()
emm na4i gi ima tes ....
има момент когато си мислиш че са сменили бельото,а то просто си е сменило цвета![]()
![]()
Сменям го като почна да си усещам миризмата![]()
![]()
www.vwclub.bg ------- www.clubcarmen.com
moite vsi4ki boxerki sa ednakvisigorno i za men taka si mislqt
ina4e seki den si se kupq i si gi smenqm
![]()
![]()
В момента съм с гаштите от миналия петък. Малко жълтенеят и съм свършвал 2-3 пъти в тях тази седмица, но нищо им няма даже преди малко се изсрах.
Не мога да разбера какво толкова се шашкате на мен ми няма нищо. Сега ще ги обърна на обратно и до дугата седмица съм с тях.
Насълзиха ми се очитеПървоначално написано от dazz
![]()
Като се изкъпя,т.е всеки ден(много рядко се случва на 2 дни).
ами всеки път когато ходя в банята![]()
може да се каже почти всеки ден
![]()
Всеки ден ...Първоначално написано от gotina_teenka
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Момичетата ги сменят всеки ден, а момчетата? Всеки ден?
Вие ставате жени.![]()
XAXAXAXAXAXADXAXAaxXAxaxaxaxaxAAXxaXAaxПървоначално написано от dazz
![]()
![]()
![]()
KVO DA KAJA XAXAXAaxaxaxxa
Еми нормално е всеки ден да ги сменяме ... То си е до лична хигиена... така,че мисля че и момчетата трябва да ги сменят всеки ден ..Първоначално написано от SWASTICA
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98