- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесваме се но.....С или Без него?
Здравейте на всички от този форум.От доста отдавна чета форума и има доста интересни теми.Виждам тук ,че хората помагат с каквото могат затова най-после се реших да се регна и да питам за съвет.Ето я и моята история:
Познавам се вече 1година с момче от моя клас.Ние сме приятели ,но той май харесва мен и моята приятелка(не сам сигурна) ,но това не е толкова от значение.Много харесвам неговия приятел.Откакто почнахме новата година почти всеки ден виждам него и приятеля му(тъй като сме от един квартал и сме близки блокове на спирката се срещаме)Този който харесвам е на мойте години и е от мойто даскало.Всичко си беше наред ,ходих си на даскало всеки ден(когато почнах да усещам ,че моя приятел ме харесва почнах малко да страня от него ><)И така някой път в автобуса неговия приятел ме гледаше замалко ,но аз не обръщах внимание.Последния месец обаче забелязвам все като погледна в страни и той ме гледа,един път даже ми се усмихна ама аз се притесних и се обърнах назаде хД.И започнах да го харесвам.Просто всеки път като го видя той ме зяпа ли зяпа и в даскалото като се видим по коридорите.Мисля ,че моя приятел му е казал нещо за мене ,нз.Само знам ,че той знае мойто име хД.Просто ми е много странно защо ме гледа.Чувствам ,че ме харесва ,но може би го е срам да говори с мене ,защото не ме познава или заради моя приятел...
Един път когато бяха двамата ги заговорих за 1сек. и той веднага ми каза нещо.Не знам какво да правя.Ако почна всеки ден на спирката да му казвам здрасти и на него и да си говоря с тях ще е може би мн.нахално.
Простооо имам нужда от съвет ХД
*Планирах да пиша няколко изречения ,но не мога да събера толкова мисли в няколко изречения*Аз наистина го харесвам ,често стоя на неговия етаж ,но той си стои в стаята(абсолютно всеки път като ме види ме гледа ,гледа докато се разминем)
Е това е...чакам вашето мнение.Утре мисля да го заговоря*те винаги идват заедно ,той и моя приятел*
Еми хубаво като си решила да го заговаряш. Това не значи, че ще си нахална. Няма нищо лошо да говориш с тях (той и твоя фр), докато сте на спирката, та дори и в даскало. Не бързай да "му се хвърляш на врата". Първо пробвай да си лафиш с него по-често, да се шегувате и т.н. От там вече според неговите реакции ще разбереш отговорите, които търсиш , а и то ако има да става нещо, ще стане от самосебе си.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."