- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ФорумнаТА среща- 22-ри, 16 и 30, пилоните на НДК. НЕ ОСТАНА!
То като цяло добре, че няма да идваш, не държа мн мн![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Трябва ли нещо да стане?
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Внимание!Въпросът е:
Да дойда или да не дойда?
Възможни отговори:
а)Да дойда.
б)Да не дойда.
Изберете си![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Ела! Още един пловдивски, няма да е зле![]()
Стил ми, идвай!
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Ако изпиеш над 4 бири за поливин час те признавам !!!!Първоначално написано от Still1ME1Still1HERE
б) Благодаря.Първоначално написано от Still1ME1Still1HERE
Абе всички идвайте, ааа маха !![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
И сега всички почват да ти завиждат![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Разбирай се с ЛинаПървоначално написано от Verszerzodes
Иначе 4 бири за половин час,са като четири семки за половин час
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
нали знаете че накрая ще дойде мето и още 4 човека![]()
Накрая никой няма да дойде и ще се напием с адашите на някоя пейка с йегермайстер![]()
![]()
![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
говорите за нещо което е след повече от 2 седмици .. та до тогава колко неща могат да станат не е истина ..![]()
.!.
Освен да се разбие самолета при мене друго интересно мн няма да става![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Пепел ти на устата!!!Първоначално написано от hardball
Аз по случай коледа ще дойда маскиран като кежуал дядо коледа!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Така те искам .. само че аз джиткам бейзбол не футбол ...Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Айде от мен да мине ще ти я предоставя!Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Нема нужда аз имам няколко ще ви донеса ... ма аз ще съм батъра а вие двамата съответно между 2 и 3 база ... щото демн все там пращам топката!![]()
Епа ако дойдеш ... ще има!Първоначално написано от Raybeez
На глобала нема му се верва ... ще го увия в турското знаме и ще му правя хоумръни в главата!![]()
и аз може да мина, ама още нищо не е ясно, че нещо се очертават заети дняшки.
адашке, не ме пребивай ако няма да мога да мина, ще се реванширам някак![]()
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."