- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- От колко време не сте правили секс
ot vluben do priqtel razlikata e to the moon and back....ako ti govori ne6to vub6te,karai maminka da ti go prevedeПървоначално написано от NaiQkiqt
Пак ми доказваш колко си плиткоумен!До преди малко викаш,че си най якия,ся си Бойко Борисов!Плиткоумнико не знаеш какво си бе!Пръкнало си се след чикия от пиянска вечер! :PПървоначално написано от NaiQkiqt
abe Paci kva 4ikiq kvi 5 leva be...ot riku6et se e polu4il li4i mu ot razstoqnieПървоначално написано от Rofl4e
![]()
Не са повярваи ми!Толкова си малумен,че чак се плаша че в БГ има такива хора честно ти казвам!Първоначално написано от NaiQkiqt
Не ги бръсна епилирам ги!Имам пари за епилатор за разлика от теб!
epa hubavo da spra Zori ama tiq kele6 me nervira tolko mnoo 4e ako be6e sa pred men 6te6e da qde 1 mesec sus slamka...kak da spra da spamq.neka spami i toi da zemat da go banirat i da se oprai rabotataПървоначално написано от nejnaDROGA
![]()
mar6 be pove4e nqq da spamq temataПървоначално написано от NaiQkiqt
НАЙ НУЖДАЕЩИЯ СЕ В ТОЗИ ФОРУМ ОТ ПСИХИАТЪР СИ ТИ БЕ СМЕШКО!Първоначално написано от NaiQkiqt
... и деца![]()
![]()
![]()
2 meseca >< !
I never eat a pig cuz a pig is a cop
2 dena![]()
Първоначално написано от peckyty
От 15 години насам...
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Ми за последно беше вчера... иначе най-дълго мисля,че около месец
![]()
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
ot v4era sled obqd
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
of az ve4e 3 meseca![]()
Ми мен ми се вижда дооооста ;д;д
Направо ше скъсам синджира вече, не се издържа![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
em to si e dosta![]()
Седмица вече
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?