Искам да си сменя ника.Преди беше друг, сега, защото исках да напиша въпрос на Доктора и трааше да го сменя явно, защото бил невалиден.АМа по форумите не ми правеше проблем.Става дума за "Дон Пичко Гъделичко" ... искам си го него, защото тва амадеус ми дойде ака, а не го искам![]()
![]()
98% от младото поколение пие бира!
Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!
Е айде кажете де....![]()
Няма начин. Понеже сме европейци и кирилицата тук вече се налага като задължителна...трябва да плюем на традициите си и да си мислим наглийски глупости (обратно на това, която са ни учили в училище).
Иронията е безпочвена в случая. Сайтът НЕ може да работи коректно с профили на български, не защото на нас така ни е хрумнало, за щото просто не е направен да работи на кирилица - сърди се на тия, дето измислят програмирането и програмните езици.Първоначално написано от bulgarche
А мога ли "amadeus" да го сменя с друго на латиница??![]()
![]()
Кое е по-важно-да ти е готин ника или да даваш полезни мнения? Тук сме за да помагаме а не да се фукаме с никовете си!
Айде аз да си реша под какво име искам да пиша!Първоначално написано от HePeAJIeH
Знам за какво е сайта, ама просто сегашния ми ник не ми харесва, а и го написах спонтанно...Едва ли някога бих си и помислил да се фукам....с ника си! Ако можеш да помогнеш пиши-ако не трай си
![]()
Офффф искам да си оправя никааааа....а може ли някои от екипа да помогне![]()
![]()
Първоначално написано от amadeus
Е никой от екипа не обърна внимание...тцтцтц
Наистина няма начин, но аз казвам R.I.P за ника ти.
Верно беше много готин.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Просто исках да оправя полужението, ако може...щом не може-ОК! Ама ако мислиш, че на мен ми дреме дали на теб ти дреме...Първоначално написано от tqnko
айде кой от къде е! Иначе просто беше на един коментар разсотяние да ми се каже, че никой от екипа не може да направи нищо...ОК, здраве да е
![]()
направи нова регистрация, аз ако си правех по една всеки път когато искам да си сменя ника...![]()
![]()
Raise your fist!