- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чувствам отчужденост..
Здравейте на всички, пиша тази тема, защото не мога да си помогна сам и се нуждая от вашия съвет. Излизам с едно момиче от месец и нещо вече. Всичко беше повече от перфектно до преди няколко дни. И двамата имахме желание, и двамата бяхме радостни и всичко беше хубаво. Попринцип не съм емоционален човек, защото винаги съм страдал от връзки и сега съм по предпазлив. Преди няколко дена се скарахме с девойката. Щяхме да скъсаме, тоест аз скъсах с нея. Не знам поради каква причина - може би предпазлист, за да не ме нарани тя, знам ли ?После седнахме и поговорихме и нещата се оправиха, но от няколко дена забелязвам отчужденост. Казах й го и тя каза, че не е така и се замисли дали наистина е така
После каза, че не е вярно и изобщо няма промяна в отношението й. Не си въобразявам, че е така. Какво правите вие в такава ситуация, на нещо което не можете да отговорите нито да го преправите. А да сме си омръзнали - не сме или поне така си мисля по действията й.
emi skusal si q.... sega tq jivee s misulta che moje v seki edin moment da go napravish otnovo. spored men zaradi tova se durji taka. pogovorete si i kaji che durjish na neq no prosto te e bilo strah da ne te narani i zatova si q skusal(neshto kato zashtitna reakciq)... mislq che shte te razbere..uspeh
![]()
I know I should stop believing ... !
* ! ... Unknown ... ! *
Може би ти е леко обидена,а може би и наранена от това,че с лека ръка може да я зарежеш.Обясни и защо си постъпил така и й не само й кажи,а й докажи,че държиш на нея.Обясни й какво значи тя за теб.
emi,kakto kaza ti ste bili 6astlivi,a puk ti izvednuj,zaradi nqkoq glypost si q zarqzal,kak iska6 da reagira?emi stanalo i e gadno,dai i vr. i predpolagam,4e vs 6e se podredi
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
+1Първоначално написано от CinDeReLLa_
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
от една страна ти си си виновен скъсал си я ..за да не те скъса тя ..а тя сигурно изобщо е нямала такова намерение и се е почувствала гадно и обидена ...най-вероятно наистина има отчужденост, но така тя се предпазва от твоето следващо скъсване. Помисли първо ти какво си направил, а после защо тя се държи така
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
+1Първоначално написано от vampirekiss
![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
dai i malko vreme... sled sedmica 6te vidi6 4e vsi4o 6te se opravii
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
+1Първоначално написано от anSsito
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
След кавги и такива скъсвание е нормално малко да охладнее,но мисля,че ще й мине.
мсиля че момичето е било наранено сега се пази да не я нараниш и затова е малко дистанцирана но това не и пречи да те обича
Първоначално написано от Fantomche
So you will never forget
That you're a reject
And you're a no one
And you're nothing
Little impotent one