Значи по принцип във всичките си връзки не съм се бил замислял за много от дребните неща. Имам предвид че сега когато съм сам и погледна назад забелязвам много големи съвпадения в много отношения. По принцип не съм такъв човек който вярва в някакви съдби или т.н. Това което ми направи впечатление е : всичките ми приятелки са били водолей или лъв като са се редували ( водолей , лъв , водолей ) друго което се замислих е че по едно и също време на годината завързвам сериозни връзки поне съвпадат + - 4 дена. Друго интересно е че при 3 от момичетата фамилията Станева се срещаше при тяхните родители.. аз ли съм луд или незнам..Сега преди няколко дни харесах едно момиче в фитнеса и забелязах че тя ме загледа и исках да се запозная но тя все с притялките си там и скоро там разпитвах и ми казаха че тя е водолей ... с нея едва ли ще се получи нещо тай като тя хем ме харесва хем не го показва но това е тема на друг разговор.. Благодаря на тези които са прочели глупостите ми и споделили мнението си . ( 19г.)