.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Град
    Bulgaria

Много голямо еднообразие

Никога не ми се е случвало момиче да тръгне да ме заговори или да ме сваля .. все аз трябва да съм креативен и леко нахален за да направя първи крачка .. ми омръзна ми вече или може би е така защото в сливен всички момичета са такива все чакат и се правят на едва ли не звезди

Голям фен Аватара на Crazytu
    Не са всички момичета такива ... Но по принцип момчетата в повечето случай правят първата крачка,което си е съвсем нормално ...
    П.П. Ми и аз съм от Сливен ама не винаги чакам момчето да направи първата крачка ...
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

Абсолютно нормално е момичето да чака да направиш 1вата крачка. Все пак ти си мъжът.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Град
    Bulgaria
    еми добре ама аз само седа и им гледам сийра щото хем мн харесвали хем незнам си какво а нищо не правят и все те били най нараняваните и незнам си какво още не... е аз като искам нещо си го казвам не ми пречи аз да го правя но защо те толкова рядко поемат инициативата

Град
    Сливен
    fr33wajlk3r от кой квартал си и аз съм от сливен и аз всеки път трябва да правя първата крачка.
    Get what you can and never get back

Град
    Bulgaria
    аз по принцип не живея за постоянно в сливен просто засега работя тук а уча в софия ... а и съм на 19 г.. сега обмислям бъдещето

e mnogo qsno 4e ti 6te pravi6 pyrvata kra4ka... vse pak si mom4e!!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Re: Много голямо еднообразие

Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Цитирай Първоначално написано от fr33wajlk3r
    Никога не ми се е случвало момиче да тръгне да ме заговори или да ме сваля .. все аз трябва да съм креативен и леко нахален за да направя първи крачка .. ми омръзна ми вече или може би е така защото в сливен всички момичета са такива все чакат и се правят на едва ли не звезди
    Това е и мойта болка честно казано.И на мене ми е омръзнало все аз да съм главно действащо лице в един флирт.Все аз трябва да зарибявам, защо? Не помня от кога не ме е сваляло или заговаряло момиче /като изключим няколко батала който не спадат в категория "момиче"/.
    а ти кво разбираш под 'момиче'?
    Think.Believe.Dream.DARE[!!!]

Град
    Дълбините на канала :D
    Айдеее са претенции....вечно сте недоволи начииии..пуууууу!!!

Защото се мислят за "принцеси" ама такова е положението за жалост ^^

Все пак ти си момчето и ако имаш интерес към момичето ще се интересуваш от нея, точно това иска едно момиче да се интересуват от него

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    Все пак ти си момчето и ако имаш интерес към момичето ще се интересуваш от нея, точно това иска едно момиче да се интересуват от него

аиде кажи ми тогава какво означава , когато излизате с едно момиче , казва че и е приятно с тебе , смеете се забавлявате се , търсиш я пишеш и звъниш и , понякога когато не е заета излиза с теб но когато не я потарсиш НИКОГА не се сеща за теб , това какво е ?
    Просто е чака ти да и се обадиш, просто това н ие вродено да чакаме момчето да направи 1-та крачка, да ни се обади, да ни покани на среща и всички тези неща момчето трябва да направи 1-ви

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от HONDA
    Абсолютно нормално е момичето да чака да направиш 1вата крачка. Все пак ти си мъжът.
    Именно.

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Град
    Непостоянно
    ами може би не си достатъчно привилекателен за да почват те първата крачка ..
    .!.

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от woshata

това не е проблема при мен.. може би разликата в годините но както и да е да не осирам темата на човека..

що бе с тая гола тиква виж къв съм пич
    ама аз говорех на автора дори не съм чела останалите мнения

а иначе..ама тваа ти ли си
    .!.

Град
    Непостоянно

това не е проблема при мен.. може би разликата в годините но както и да е да не осирам темата на човека..

що бе с тая гола тиква виж къв съм пич
    ама аз говорех на автора дори не съм чела останалите мнения

няма да пиша поевече в чужди теми тогава
    ъ ама не разбрах тва ти ли си... или се ебашш...смис така де..не моа да преценя с тоя мижав аватар
    .!.

Град
    Непостоянно
    аз съм си си , да не ти е мижав монитора нещо
    не ве щото е малък пфф
    .!.

stranno az sam momi4e a ne mi se e slu4valo mom4e da pravi parvata kra4ka...vse az be mama mu

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Момичетата се страхуваме да не бъдем отхвърлени,а вие момчетата сте свикнали и някакси по-лесно го понасяте.

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от HONDA
    +11234

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си