Цитирай Първоначално написано от zloto
Честно казано не ме е*е за постиженията му в науката (които сигурно са незначителни), но никой човек (или дете в този случай) не заслужава да бъде измъчван по такъв начин (освен изрудите като него, за тях трябва да създадат конлагери, да ги убиват с електрически столове и да ги заразяват с неизлечими болести).
Пък и действително този ''човек'' не е направил почти нищо:
След редица опити дошъл до извода, че най добрият способ за ограничаване на раждаемостта на нисшите раси е кастрацията и направил няколко стотици операции, за да разработи най-ефективната и бърза методика. За потвърждаване на хипотезата за възможността за изменение на цвета на очите на евреите той въвеждал различни химически оцветители в очните ябълки на затворниците и направил заключение, че да се направи ариец от евреин е невъзможно.
Еврика! Велико! А от циганин дали може да се направи българин?
В момента се сещам за едно откритие.Даваха го дори по американски документален филм (ще рече пропаганден).Ставаше на въпрос за поставянето на пирони (мисля... не съм запознат...) в костта при лошо счупване.Лекували са дори съюзнически пилоти катапултирали.В последствие, като намират техните с такива пирони в костта ония са си мислели, че е някакъв нов метод за мъчение, а просто е било революционен способ за лечение.
Убеден съм, че доста от съвременните открития са направени тогава.Сега науката е в застой.
Аа.... имаме Колайдер.Ако не му бъркам името.