.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Петиция против ислямизацията на България!!

http://bgpetition.com/anti-islamizatzia/index.html

Моля подпишете се, не можем да продължаваме да допускаме безразборния строеж на джамии в България, което ще задълбочи процеса на ислямизация на България, нещо крайно вредно и опасно за страната ни. Аз лично нямам нищо против исляма като религия, но съм твърдо против ислямизацията в България. Твърдо против съм и това, че въпросните нарояващи се ежедневно джамии в мнозинството си се строят с пари от Арабския свят, с пари на фундаменталистки организации, които се базират в центъра за Ислямска Конференция, намиращ се в Истанбул!

Още вчера я подписах, но щеше да е по-добре да беше пуснал темата в раздел "Всичко тийн накуп". Така повече хора ще подпишат.

Аз вчера чух за нея в предаването на Велизар Енчев по Скат, но после нямах възможност да посетя интернет поради заетост и чак днес я открих. ОК, благодаря за добрата идея, ще я пусна и в други раздели на форума

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от global
    Да, всеки трябва да се подпише.
    Даже и ти си на това мнение пфф добре ... дигна ми се малко в очите ае и от мне ще бъде подписана

И аз я подписах щото според мен България е на Българите а не на некви азиатски племена....
    So you will never forget

That you're a reject

And you're a no one

And you're nothing

Little impotent one

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от merediana
    Охоо, аз отдавна я подписах.

Diam0nD, интересен аватар
    ами това е един доста як рапер ... политически и може би любимия ми от един лейбал хахаха а бе як е храни буш ,храни войните им , за полицаите има една песен ... а бе стойностен е а подписа ми е от негова песен и е за куките /по точно за побоя им върху невинни и е послание към тях де хаха /

подписах се
    By myself but not alone ...

Подписах се отдавна, но смятам, че нищо няма да се постигне по този начин, трябва да се направи на улицата, и да се, окупира парламента и да се даде на другаря Гейнишев.,
    Войни на Тангра

Как ще се окупира парламента, след като годините на всенародни митинги и бунтове отминаха през 1997 уви... Знам, че така трябва да стане, ама няма начин, в това е проблема.

Град
    Русе
    Тази петиция е толкова неграмотно написана,че по-скоро ще станем за смях и резил.
    Подписах я,въпреки всичко.
    Мълчи! А вместо тебе всеки дол, пътека,
    дъбрава, езеро, река, рид, планина
    ще викат с глас през всички времена:
    "Тук българи са, българи от памтивека!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си