.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 67

Проблем .... Извратен ли съм

Здравейте ... Онзи ден се случи нещо нередно значи аз момче на 15 години и имам сестра на 18 . Наще ги нямаше а сестра ми беше излезна на вън ... Случката се разигра в събота . Към 4 през ноща се почука на вратата . Аз много се оплаших но сбрах смелост и отворих . Някаква батковци донесоха сестра ми в наз . Тя явно беше много пияна защото не реагираше . Те я оставиха и ми рекоха да не казвам нищо . Извъднеж нещо в мен прещрака . Не бях правил сех до сега и си рекох че е чудесна възможност . Сестра ми беше в несвяс че така ли щеше да разбере . Сабух я и ..... от начало ми беше странно но после ми стана хубаво . Ситуацията излезна извън контрол неможах да спра харесваше ми и свърших в нея . После я облекох все едно нищо не беше се случило . Към обяд на другия ден тя се събуди и за моя родост нищо непомнеше .
    Имам няколко въпроса . Първо много хареса искам пак но ме е срам да и го кажа . Може да забремене е ? все пак съм и брат нали не може да забременее от мене и трето да се похваляли пред приятели ... Много съм объркан ..... какво да права даите съвети моля

Абе лапе , разказвай си ги тея фантазии на приятелите ти пикльовци , те може да ти повярват . Аман от такива
    qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq

Голям фен Аватара на CanyH
    Град
    София
    От къде си сигурен, че тва не е същия случай?

Не се подигравайте а ми кажете какво да права мисля да кажа на мама да вида тя какво ще ме посъветва

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    haha,nqkoi e li6en ot vsqkakuv vid vnimanie i ot4aqno se nujdae ot nego!

Ще ти прещипе оная ти работа с вратата и после и от вкъщи ще те изгони... аз съм потресена, ако това нещо е истинско ти си болен!

darla скъпа ... повярваи ми въобще не ми е до твоито внимание тъ ако няма да кежеш нищо свързано с темата ми ... би ли се разкарала ако обичаш

Ако е ебавка - слабичка е.

Ако е истина - естествено, че може да забременее от теб. И ако детето се роди има голяма вероятност да има генетични изменения, т.е. да бъде изрод.

Ми голема тъпотия си направил, ама нейсе. Замълчи си и го скрий, и по-добре не го казвай на сестра си. И на който и да е.

Цитирай Първоначално написано от Riboka
    darla скъпа ... повярваи ми въобще не ми е до твоито внимание тъ ако няма да кежеш нищо свързано с темата ми ... би ли се разкарала ако обичаш
    що ти не се разкараш бе .... баси кретена

Sapphire_Illusion в какъв смисъл изрод ? Аз не съм изрод та да се роди изрод та нали едно време са се женили роднини в царските династии

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    amiiii....NE!Ne bih se razkarala ot qkata ti tema.Obi4am da se gavrq s maloumnici kato teb,prosto ei taka-za gudela!

Уф бягаи се "гъделичкай" някъде въобще не си ми интересна тъ няма смисъл да пишеш но все пак немога те накрам да спреш да пишеш . Пиши и си мисли каквото искаш ... нали се сещаш кое ме боли за твоето мнение

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    aaa,onova,deto bocka6 KAKA si s nego li?pazi si go,6toto tiq dni moje i maika ti da se pribere piqna...a moje i baba ti-znae li 4ovek!

Sapphire_Illusion в какъв смисъл изрод ? Аз не съм изрод та да се роди изрод та нали едно време са се женили роднини в царските династии
    Ти си печално тъп
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Цитирай Първоначално написано от darla
    aaa,onova,deto bocka6 KAKA si s nego li?pazi si go,6toto tiq dni moje i maika ti da se pribere piqna...a moje i baba ti-znae li 4ovek!

Ти да не си имала подобни проблеми в семейството си че толко лично го приемаш

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ami,ne,ne sum stradala ot lipsa na vnimanie,4e da go tursq po podoben na4in,koito li4no spored men e jaluk,ama....vij sega ako ti svur6at rodninite za gavrene,vinagi moje6 da si vzeme6 edno pudel4e...pone ako zabremenee ot t4eb nqma da e izrod zaradi kruvosme6enieto! No na 1vo vreme mislq,4e trqbva da nablegne6 na samozadovolqvaneto,za da izpusne6 parata,za6toto iskreno ni zabavlqva6 s tazi tema i ne sum sigurna,4e 6te izdurjim o6te nqkoq druga takava.

чао мила беше ми приятно да си полафя с теб
    други мнения

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    drugite ne smeqt da pi6at,4e i tqh 6te napadne6,no vij ako sestra ti zabremenee..kak 6te ti vika hlapeto-vui4o ili tatko?!

P.S.-abe ne 4e ne6to ama nqkoi mod nqma li da zaklu4i temata???

Надявам се да не се заблуждаваш, че ще са различни от нейното.. Идеята с пудела никак не е лоша. Що не пробваш и с баща ти всъщност, после може да ти върне услугата..

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^mi,da,hem 6te go pomoli6 da te nau4i na tehnikite si,ta da dpkarva6 i ti maika si do orgazum...ne samo toi...ne mislq,4e 6te e egoist-bi trqbvalo da spodeli s teb v imeto na dobroto semeino polojenie

Разбира се... идва Коледа. Бъди звезда.. кацни му на борчето

darla darla darla .... какво да ти кажа вече .... явно не разбираш от намеци но хай да не падаме на твоито ниво ... ти нямаш ли си друга работа ... я провери дали си готова за кърмене

Цитирай Първоначално написано от Escarina
    Ти си печално тъп
    Роднини да(2-ри братовчеди и нагоре), но не братя и сестри!!!!!!!!

И ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ТИ КАЗВАМ БЯГАЙ НА ЛЕКАР, НЕ СИ ДОБРЕ!

а относно другата Escarina .... тази на аватара ти изглежда отвратително дано не си ти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си