.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 67
    Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от Riboka
    darla darla darla .... какво да ти кажа вече .... явно не разбираш от намеци но хай да не падаме на твоито ниво ... ти нямаш ли си друга работа ... я провери дали си готова за кърмене
    be po-dobre prati sestra si pri men da i obqsnq kak se smenqt pampersi,4e skoro mai 6te i se naloji?

че ти на нейните ли години забремене или по-рано ?

че ти на нейните ли години забремене или по-рано ?
    Нещо изпуснах връзката

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    mi ne pro4etoh tq na kolko e,ma ne mi se vru6ta v 1vata stranica.

samo ne razbrah edno:be6e te strah da otvori6 vratata,ama ne te be6e strah da go nabuta6 na kak si?Brao,be,ti si istinski muj....s mlqko pokrai ustata o6te.i kato obijda6 tolkova smelo drugoto momi4e...dai tvoq snimka da ti vidim gnoinite pubertetski pupki ot blizi4ko,da vidim na kakvo 4udo se e poradvala sestra ti

а относно другата Escarina .... тази на аватара ти изглежда отвратително дано не си ти
    Край.. засегна ме... ще си срежа вените btw darla има доста повече акъл от теб, така че изказванията ти по неин адрес са абсолютно нелепи.
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    ei leshper, q xodi si pishi domashnite i ne ni zanimawai s "fantaziikite" ti !
    <N>

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Escarina,tiho,az sum tupa i pod nivoto mu,ti puk si grozna ...nqmame pravo da se izkazvame,4e 6te ni pogne i nas....pazi Boje slqpo da progleda,do v4era e igral na tetris i djamenki,dnes izbiva kompleksi v internet prostranstvoto...i tova su6testvo se o4akva edin den da u4i,da se razviva,da ima semeistvo i ne dai si Boje i dete.....

Цитирай Първоначално написано от Escarina
    а относно другата Escarina .... тази на аватара ти изглежда отвратително дано не си ти
    Край.. засегна ме... ще си срежа вените btw darla има доста повече акъл от теб, така че изказванията ти по неин адрес са абсолютно нелепи.

Ебаси аз досега и зачатъци не видях, ако ги имаше нямаше да посегне на кака си ...(ако е истина)

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Sapphire_Illusion
    Ако е ебавка - слабичка е.

Ако е истина - естествено, че може да забременее от теб. И ако детето се роди има голяма вероятност да има генетични изменения, т.е. да бъде изрод.

Ми голема тъпотия си направил, ама нейсе. Замълчи си и го скрий, и по-добре не го казвай на сестра си. И на който и да е.
    Да бе ,много хитро.Как да стане номера?!Да не й каже и след 9 месеца изрод + момичето ще се нарече курва, че пияна се чука по купони, Вашите може и да я изгонят, а ти ще си траеш?!???Кажи й.

Голям фен Аватара на CanyH
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от darla
    Escarina,tiho,az sum tupa i pod nivoto mu,ti puk si grozna ...nqmame pravo da se izkazvame,4e 6te ni pogne i nas....pazi Boje slqpo da progleda,do v4era e igral na tetris i djamenki,dnes izbiva kompleksi v internet prostranstvoto...i tova su6testvo se o4akva edin den da u4i,da se razviva,da ima semeistvo i ne dai si Boje i dete.....
    Мисля, че пича е преял вече, стига си му доливала

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^ama ti verno li?!?!?!?!? suvetut "sko4i otvesno s glavata nadolu ot terasata" bi mu svur6il po-dobra rabota

P.S.-"davat mi se" 2 varianta za razvitieto na temata:ILI 6te bude zaklu4ena ot modovete,ILI 6te ostane na 1va stranica aaadski dulgo vreme!

аааа не , първо вие започвате аз само ви отговарям , не съм аз тоз който напада сещаш се ...

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от CanyH
    Мисля, че пича е преял вече, стига си му доливала
    nemoga,po-silno e ot men.rqdko si go pozvolqvam,ama kato po4nanqmam spirane!A i to kak da spre6 s takava muza kato avtora? :P

тц тц тц ... да не излезе само вие че вие се нямате работа и тук си пишете в това форумче ... малко почнах да немога ви чета всичките постчета и особено тез на който ви мързи да си смените езика и щракате на латиница .. въпрос на култура ..

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    haha.,a tvoqta kultura e golqma,duma "zabremene" i "tez" v re4nika nqma,ama skoro i v tova 6t eme ubedi6...

Град
    София
    В тая буря трябва да се излиза със сал. Предпочитам да се забавлявам тука, за сега.

darla не си тази която може ми прави забележки но хаиде аз отивам малко да поразиграя а вие си пишете пък довечера може и да ви отговоря .... darla получаваш "свода да си начешаш крастата доде ме няма"

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    "dode" te nqma 6te subiram sili za po-kusnata ni sre6ta....ti idi da racuka6 maika si,negramotniko

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Escarina
    Sapphire_Illusion в какъв смисъл изрод ? Аз не съм изрод та да се роди изрод та нали едно време са се женили роднини в царските династии
    Ти си печално тъп
    napravo klini4en slu4ai ,a zarskite familli da ne misli6 4e ne sa imali geneti4ni izmeneniq
    P.S. vupreki seriozniq mi otgovor mislq, 4e temata ti e ebavka

Град
    София
    idi da racuka6 maika si,negramotniko
    Абе тука нещата въобще не са се променили. Можеш да си умреш на стола.

Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    napravo klini4en slu4ai ,a zarskite familli da ne misli6 4e ne sa imali geneti4ni izmeneniq
    P.S. vupreki seriozniq mi otgovor mislq, 4e temata ti e ebavka
    Въпреки сериозния ти отговор мисля, че надали ти мислиш.
    -----------
    Рибок връщай се на масата, искам още.

--------------
    And why every hood nigga feed off evil?
    Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!

Пич, с тия царски фамилии... биологията за 10ти клас ти убягва, а? Ако дори толкова години имаш...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

абе клони ми към 9ти

Е аз на тоя повече от 12 не му давам Ти кажи със сестра си кво ше правиш, видяхме че се връзваш на всякакви приказки ама искам да питам няма ли да си направиш освен племенник и братче
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Град
    Burgas ;]
    а брат имаш ли и него да опрайш
    Живота е прекалено кратък...така че му се радвай докато си жив

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    мноооо яко
    ~ EviL DeViL ~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми