.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 134

Hybrid View

Сядам до едно момче, и...

Здравейте. Когато се връщам от училище сядам да едно момче. Той винаги започва да ме опипва много възбуждащо. Пипа ми задника, гърдите, казва ми, че съм сочно парче и много секси. А щом сложи ръката си отвътре на бедрото си, (аз често съм с един тънък панталон)-откачам, цялата се подмокрям и не знам къде се намирам за няколко секунди. Той преди няколко дни ми предложи да ходим, но аз отказах, защото на външен вид и на характер не ме привлича. Но когато започне да ме пипа- наистина се побърквам, не знам къде съм. Веднъж бяхме с един друг автобус и бях седнала по-назад, а момчета и неговите приятели по-напред, само ние бяхме в автобуса. Страхувах се да не ми направят нещо. А шофьора ме гледаше много странно през 2-3 минути... Аз отдръпвах поглед. Като слезнах, шофьора каза на момчето:Кажи й. После момчето, до което по принцип сядам, ми каза, че шофьора иска да правим тройка. Не знам, може би се шегува..
    Какво мислите? Вярно ли е според вас? Девствена съм на 13 години. А според вас, когато момчето ме опипва така въз буждащо какво да правя-няма да му пусна!!! Просто как да му кажа да не спира.. Не знам, кажете си мнението на тези въпроси.
    Защо се ровиш в пепелта?
    Там няма да откриеш огън....
    Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
    щом някой,някога ти каже сбогом!

Град
    в мечтите ти
    какво мисля ли?Мисля, че е желателно да си намериш по-смислени занимания от пускане на измислени, изсмукани от пръстите теми.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Фен Аватара на naviacha
    Град
    София
    що за идиотска тема

Цитирай Първоначално написано от girl_in_black
    какво мисля ли?Мисля, че е желателно да си намериш по-смислени занимания от пускане на измислени, изсмукани от пръстите теми.
    Лелее, само ще кажа:Това съвсем не са измислени случки, а съвсем реални.

Забравих да допълня темата. Днес като се прибирахме(ние сме на едни път) Той ми каза: Охх, сексии, така ще те излижа първоо, а после ще те чукам, ще те лижа, мацко.. И после ме прегърна. Не искаше да ме пуска.
    Защо се ровиш в пепелта?
    Там няма да откриеш огън....
    Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
    щом някой,някога ти каже сбогом!

Град
    иИ аСс ниИнаАамМм
    Щом толкова ти харесва като те пипа, може и да го харесваш въпреки, че не те привлича на външен вид.. А ако искаш да не спира да те пипа, просто нищо не му казвай. Сигурна съм, че няма да спре, но продължавай леко да се дърпаш все едно не ти харесва, иначе ще му омръзнеш ако си прекалено лесна.

ВсИчКо ХуБаВо На ТоЗи СвЯт СвЪрШи За МеН. За ТоВа Ти КаЗвАм "Да Го ДуХаШ" и "ПрИяТеН дЕн"!!!

Момиченцее съмм..

Голям фен Аватара на CanyH
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Magi4eska_Kiss
    Охх, сексии, така ще те излижа първоо, а после ще те чукам, ще те лижа, мацко.. И после ме прегърна. Не искаше да ме пуска.
    ХахАха леко моме.. абе случайно да му знаеш името на тоя, че тея реплики са ми много познати.

ама тва момче какво ти се пада...и на колко е години?щото ако е колкото тебе,му е все едно дали ше бара твойте цици или на приятелката ти или на която и да е...а пък и ако се виждате само в автобуса,как така му даваш да те пипа така?!
    Think.Believe.Dream.DARE[!!!]

Град
    STARA ZAGORA
    nali si "magi4eska kisSs " bacni go.. moje da mu mine meraka da te bara... ako ne, vzimaite se..

Град
    Burgas ;]
    и ся ко фалиш са,че някаф та опипва ли щом не ти харесва как изглежда,защо му позвуляваш да го прави,а щом толкова ти харесва как те опипва прейте само секс без обварзване
    Живота е прекалено кратък...така че му се радвай докато си жив

От 13 годишни са вече тооолкова загоряли, че чак дават на някакви олигофрени да ги барат. Аз ако бях направо такъв скандал щях да му вдигна и щях да го пребия. Толкова неможеш да си играеш на въже, на ластик, на криеница, на топка.... баси

Град
    Дълбините на канала :D
    ООоооо нз,но като пътувам сутрин в 83 има един мангал,който ме гледа някак...изпепеляващо и направо се напикавам от възбуда леле...

Абе ако някой ми каже с ръка на сърцето, че никога не са го обарвали или че това не му е харесало(така де на момичетата говоря), ще се учудя... Колкото и да сме бягали на момчетата на тези години ни е било страшно гот, че ни обръщат внимание. Е тази ситуация ми е малко пресилена, но от гледна точка, че опипването й харесва напълно нормално е ... а че от самото начало не можах да разбера темата(явно съм одъртяла) признавам си, незнам за какво точно пита авторката...

От кои филм го видя тфа ?

Голям фен Аватара на CanyH
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ivsan4eto
    От 13 годишни са вече тооолкова загоряли, че чак дават на някакви олигофрени да ги барат. Аз ако бях направо такъв скандал щях да му вдигна и щях да го пребия. Толкова неможеш да си играеш на въже, на ластик, на криеница, на топка.... баси
    Да бе и аз тва си мислех, кога аз бях на 13 още играех на криеница пред блока с връстниците ми, а са на по 12-14 се е*ат като партизани.

Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    ООоооо нз,но като пътувам сутрин в 83 има един мангал,който ме гледа някак...изпепеляващо и направо се напикавам от възбуда леле...
    Значи най- после си ме забелязала, мислех, че никога няма да ми обърнеш внимание. Аре утре 9:00 на К. Величков, нали.

--------------
    And why every hood nigga feed off evil?
    Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!

Град
    в мечтите ти
    На никой освен на мен ли не му се струва доста съмнително темата да е истинска
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Град
    Дълбините на канала :D
    Цитирай Първоначално написано от CanyH
    .

Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Значи най- после си ме забелязала, мислех, че никога няма да ми обърнеш внимание. Аре утре 9:00 на К. Величков, нали.
    Ееееее,само дет аз пътувам към 7.00 нооооо си толкова секси,че не мога да ти откажа...

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от traka
    Абе ако някой ми каже с ръка на сърцето, че никога не са го обарвали или че това не му е харесало(така де на момичетата говоря), ще се учудя... Колкото и да сме бягали на момчетата на тези години ни е било страшно гот, че ни обръщат внимание. Е тази ситуация ми е малко пресилена, но от гледна точка, че опипването й харесва напълно нормално е ... а че от самото начало не можах да разбера темата(явно съм одъртяла) признавам си, незнам за какво точно пита авторката...
    Аз мога да го кажа. Нито сега, нито преди 7 години ми е доставяло някакво удоволствие да ме барат непознати. Когато тогавашните ми съученици ни правеха "запалки" (май така се наричаха), не ми пречеше, но не ритах от кеф. А сега... Последният непознат, който си го позволи, си тръгна с разкървавен нос. Аз дори в бара не им давам да ме докосват, какво остава за улицата....?

Авторката, какви са ти отношенията с това момче? Освен, че те обарва в автобуса.

ПП: И аз си помислих, че може да е измислица на скучаещо хлапе, ама при това поколение... Нищо не е невероятно в тази насока. И нищо не би ме изненадало...

Град
    Ямбол
    OMG

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Браво браво за оригиналността..
    Защо ли си мисля,че темата е ебавка?
    Към автора на темата: Нямаш ли си друга работа,различна от тази да пускаш безсмислени теми?
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

abe jivei si detstvoto be sexa cql jivot 6e si go prai6 i 6ta barat...sega si propilqva6 godinite s gluposti ebasi budalite sa malkite.ot 13 im se ebe pak neznaqt kvo propuskat !!

А може би си само проста филия...

Миреше на художествена измислица !

Цитирай Първоначално написано от JustOneBoy
    Миреше на художествена измислица !
    Мирише и на чорапи ама не казваме нали

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    следващия път по-изобретателно...айде със здраве

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Ех,къде отиде добрата стара романтика.Вместо да започне с нещо от типа:
    Ще сваля луната в краката ти,ще скоча от мост за теб (емо-обяснение е последното ),той ти вика:Ша та ибъ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си