.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 134

Hybrid View

Ти си извратена . Въпреки че ти е приятно, не помисли ли какво мнение ще имат за теб останалите. Ти си к***а. Я се стегни малко ако си така на 13, на 14 ще се чудиш дали си бременна.

...

Zna4e momi4e ne se pritesnqvai nqma ni6to lo6o mislq 4e temata e prekrasna i da ti kaja i az sam na 12 no az izpitvam tova ot po4ti vsqkoe mom4e :P napravo me pobivat trypki dori da ne me privli4a ...a osobeno ako e tozi koito haresvam i mi pravi takiva ne6tica napravo 6te poludeq...prava si i pi6i mi :P

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от Rozi4ka8
    Zna4e momi4e ne se pritesnqvai nqma ni6to lo6o mislq 4e temata e prekrasna i da ti kaja i az sam na 12 no az izpitvam tova ot po4ti vsqkoe mom4e :P napravo me pobivat trypki dori da ne me privli4a ...a osobeno ako e tozi koito haresvam i mi pravi takiva ne6tica napravo 6te poludeq...prava si i pi6i mi :P
    Абе ти нормална ли си?
    Писна ми от такива к***и като теб и авторката

Голям фен Аватара на beb4yy
    Цитирай Първоначално написано от crazy_style
    nali si "magi4eska kisSs " bacni go.. moje da mu mine meraka da te bara... ako ne, vzimaite se..
    bacni go еее тва е разкърти от целия коментар ще ти кажа само едно МОЕ ЛИ ДА СИ ТАКАВА ЛЕСНА КИФЛА

Ае затворете и тъпата измислена тема ... баси пиклата недорасла
    qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq

Ам като гледам темата и постовете забелязвам , че драгата авторка няма постове след нейният измислен филм в който е влязла или просто модератори са ги изтрили , че са още повече в филмЪт...
    Моля влизайте ТУК

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    ебати малката мастия... неска той, утре друг и така нататък на всеки ли ще даваш да те обарва ве ей пикло, на 13 годинки си ве, я вземи се осъзнай малко!
    <N>

po dobre taka si se obarvaite no ni6to dr a za 6ofiora ne netrebva izbegvai go 4e moje da te natisne a da nqma nikoi da ti pomogne
    малка съм като малките нещта които правят живота ти хував

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    На 13 години даваш непознато момче, което даже не ти харесва да те обарва?! ОМГ

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Аз мисля,че заслужаваш един як бой.

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Аз мисля,че заслужаваш един як бой.
    Малко ще и е

Имай късмета да разбера къде живееш и повече НЯМА да живееш

според мен заключете темата

Аз мисля,че си идиот! хд
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Смятай ако те бутне по сливата кво става :P

zakliuchete temata kfi sa teq deca na 12-13 iskat se ebat pfffffff vii neznaite kvo e sex be nito znaete kak da si dostavite vzaimnno udovolstvie pff a za teb moga da kaja che se darjish kato kurva

Цитирай Първоначално написано от WomanInBlack
    и ся ко фалиш са,че някаф та опипва ли щом не ти харесва как изглежда,защо му позвуляваш да го прави,а щом толкова ти харесва как те опипва прейте само секс без обварзване

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Жива ебавка си е темата.Само че не разбирам защо модераторите заключиха някои глупави и не чак дотолкова глупави теми,а оставиха тази?

Абе авторке..как да ти кажа по-деликатно Курва си ?! Не ми пука, на колко си и дали темата ти е ебавка...
    Поне като измисляш такива мухлясали истории пиши, че сте се запознали преди това..баси..сядаш и оня почва да те пипа. На това му се вика романтика.. Пфф.. ходи си играй по-добре на въже, криеница и там другите

(и къде подяволите са модовете ?????)

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    ами...ами аз...ще си замълча..

а не..ше кажа само едно - момиче....ти нямаш акъл!
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Ох .. на твоята възраст съм !! Обаче въпреки т'фа някой .. непознат да те опипва в АВТОБУСА .. си е точно ,, извратено !! А и на теб ти харесва .. Ако някой би го изпробвал на мен ,, нямаше да се прибере жив и здрав !!

ии за останалите по - възрастни ( големи ) участници в темата : Странно е да Ноо .. вече и 11 годишните са в пубертета !! Свиквайте .. и аз съм стресната от факта ..

П.С.: На приятеля ми и аз давам ,, ама чак пък до такава степен ,, и да не го харесваш .. и на обществено място си е пълен БУЛШИТ * Успехи ..

Оле...оле...загоряла си... и в същото време объркана и не знаеш аккво да правиш..правити се секс..но не сикаш защото си само ан 13..Мастурбирай но за секс си още мн малка Те двамата може въобще да не са се базикали...затова се пази

ти не си нормална бе ... ако имах дете като теб такъв пердах,ще му тегля цял живот да го помни
    You've got my head spinning

Re: Сядам до едно момче, и...

Цитирай Първоначално написано от Magi4eska_Kiss
    Здравейте. Когато се връщам от училище сядам да едно момче. Той винаги започва да ме опипва много възбуждащо. Пипа ми задника, гърдите, казва ми, че съм сочно парче и много секси. А щом сложи ръката си отвътре на бедрото си, (аз често съм с един тънък панталон)-откачам, цялата се подмокрям и не знам къде се намирам за няколко секунди. Той преди няколко дни ми предложи да ходим, но аз отказах, защото на външен вид и на характер не ме привлича. Но когато започне да ме пипа- наистина се побърквам, не знам къде съм. Веднъж бяхме с един друг автобус и бях седнала по-назад, а момчета и неговите приятели по-напред, само ние бяхме в автобуса. Страхувах се да не ми направят нещо. А шофьора ме гледаше много странно през 2-3 минути... Аз отдръпвах поглед. Като слезнах, шофьора каза на момчето:Кажи й. После момчето, до което по принцип сядам, ми каза, че шофьора иска да правим тройка. Не знам, може би се шегува..
    Какво мислите? Вярно ли е според вас? Девствена съм на 13 години. А според вас, когато момчето ме опипва така въз буждащо какво да правя-няма да му пусна!!! Просто как да му кажа да не спира.. Не знам, кажете си мнението на тези въпроси.

Re: Сядам до едно момче, и...

Цитирай Първоначално написано от Magi4eska_Kiss
    Здравейте. Когато се връщам от училище сядам да едно момче. Той винаги започва да ме опипва много възбуждащо. Пипа ми задника, гърдите, казва ми, че съм сочно парче и много секси. А щом сложи ръката си отвътре на бедрото си, (аз често съм с един тънък панталон)-откачам, цялата се подмокрям и не знам къде се намирам за няколко секунди. Той преди няколко дни ми предложи да ходим, но аз отказах, защото на външен вид и на характер не ме привлича. Но когато започне да ме пипа- наистина се побърквам, не знам къде съм. Веднъж бяхме с един друг автобус и бях седнала по-назад, а момчета и неговите приятели по-напред, само ние бяхме в автобуса. Страхувах се да не ми направят нещо. А шофьора ме гледаше много странно през 2-3 минути... Аз отдръпвах поглед. Като слезнах, шофьора каза на момчето:Кажи й. После момчето, до което по принцип сядам, ми каза, че шофьора иска да правим тройка. Не знам, може би се шегува..
    Какво мислите? Вярно ли е според вас? Девствена съм на 13 години. А според вас, когато момчето ме опипва така въз буждащо какво да правя-няма да му пусна!!! Просто как да му кажа да не спира.. Не знам, кажете си мнението на тези въпроси.
    омг..на 13 тройка .. ф никав случай недей.. по-добре му кажи, че не искаш да има нищо сериозно между вас и, че само се забавлявате

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си