- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сядам до едно момче, и...
Здравейте. Когато се връщам от училище сядам да едно момче. Той винаги започва да ме опипва много възбуждащо. Пипа ми задника, гърдите, казва ми, че съм сочно парче и много секси. А щом сложи ръката си отвътре на бедрото си, (аз често съм с един тънък панталон)-откачам, цялата се подмокрям и не знам къде се намирам за няколко секунди. Той преди няколко дни ми предложи да ходим, но аз отказах, защото на външен вид и на характер не ме привлича. Но когато започне да ме пипа-![]()
![]()
![]()
наистина се побърквам, не знам къде съм. Веднъж бяхме с един друг автобус и бях седнала по-назад, а момчета и неговите приятели по-напред, само ние бяхме в автобуса. Страхувах се да не ми направят нещо. А шофьора ме гледаше много странно през 2-3 минути...
Аз отдръпвах поглед. Като слезнах, шофьора каза на момчето:Кажи й.
После момчето, до което по принцип сядам, ми каза, че шофьора иска да правим тройка.
Не знам, може би се шегува..
Какво мислите? Вярно ли е според вас? Девствена съм на 13 години. А според вас, когато момчето ме опипва така въз буждащо какво да правя-няма да му пусна!!! Просто как да му кажа да не спира.. Не знам, кажете си мнението на тези въпроси.![]()
![]()
![]()
![]()
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!