Здравейте. Когато се връщам от училище сядам да едно момче. Той винаги започва да ме опипва много възбуждащо. Пипа ми задника, гърдите, казва ми, че съм сочно парче и много секси. А щом сложи ръката си отвътре на бедрото си, (аз често съм с един тънък панталон)-откачам, цялата се подмокрям и не знам къде се намирам за няколко секунди. Той преди няколко дни ми предложи да ходим, но аз отказах, защото на външен вид и на характер не ме привлича. Но когато започне да ме пипа- наистина се побърквам, не знам къде съм. Веднъж бяхме с един друг автобус и бях седнала по-назад, а момчета и неговите приятели по-напред, само ние бяхме в автобуса. Страхувах се да не ми направят нещо. А шофьора ме гледаше много странно през 2-3 минути... Аз отдръпвах поглед. Като слезнах, шофьора каза на момчето:Кажи й. После момчето, до което по принцип сядам, ми каза, че шофьора иска да правим тройка. Не знам, може би се шегува..
Какво мислите? Вярно ли е според вас? Девствена съм на 13 години. А според вас, когато момчето ме опипва така въз буждащо какво да правя-няма да му пусна!!! Просто как да му кажа да не спира.. Не знам, кажете си мнението на тези въпроси.