Цитирай Първоначално написано от traka
Абе ако някой ми каже с ръка на сърцето, че никога не са го обарвали или че това не му е харесало(така де на момичетата говоря), ще се учудя... Колкото и да сме бягали на момчетата на тези години ни е било страшно гот, че ни обръщат внимание. Е тази ситуация ми е малко пресилена, но от гледна точка, че опипването й харесва напълно нормално е ... а че от самото начало не можах да разбера темата(явно съм одъртяла) признавам си, незнам за какво точно пита авторката...
Аз мога да го кажа. Нито сега, нито преди 7 години ми е доставяло някакво удоволствие да ме барат непознати. Когато тогавашните ми съученици ни правеха "запалки" (май така се наричаха), не ми пречеше, но не ритах от кеф. А сега... Последният непознат, който си го позволи, си тръгна с разкървавен нос. Аз дори в бара не им давам да ме докосват, какво остава за улицата....?

Авторката, какви са ти отношенията с това момче? Освен, че те обарва в автобуса.

ПП: И аз си помислих, че може да е измислица на скучаещо хлапе, ама при това поколение... Нищо не е невероятно в тази насока. И нищо не би ме изненадало...