- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сядам до едно момче, и...
Ти си извратена. Въпреки че ти е приятно, не помисли ли какво мнение ще имат за теб останалите. Ти си к***а. Я се стегни малко ако си така на 13, на 14 ще се чудиш дали си бременна.
![]()
Zna4e momi4e ne se pritesnqvai nqma ni6to lo6o mislq 4e temata e prekrasna i da ti kaja i az sam na 12 no az izpitvam tova ot po4ti vsqkoe mom4e :P napravo me pobivat trypki dori da ne me privli4a ...a osobeno ako e tozi koito haresvam i mi pravi takiva ne6tica napravo 6te poludeq...prava si i pi6i mi :P![]()
Абе ти нормална ли си?Първоначално написано от Rozi4ka8
Писна ми от такива к***и като теб и авторката![]()
bacni goПървоначално написано от crazy_style
еее тва е разкърти от целия коментар ще ти кажа само едно МОЕ ЛИ ДА СИ ТАКАВА ЛЕСНА КИФЛА
![]()
Ае затворете и тъпата измислена тема ... баси пиклата недорасла
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
Ам като гледам темата и постовете забелязвам , че драгата авторка няма постове след нейният измислен филм в който е влязла или просто модератори са ги изтрили , че са още повече в филмЪт...![]()
Моля влизайте ТУК
ебати малката мастия... неска той, утре друг и така нататък на всеки ли ще даваш да те обарва ве ей пикло, на 13 годинки си ве, я вземи се осъзнай малко!![]()
![]()
<N>
po dobre taka si se obarvaite no ni6to dr
a za 6ofiora
ne netrebva
izbegvai go
4e moje da te natisne a da nqma nikoi da ti pomogne
![]()
малка съм като малките нещта които правят живота ти хував
На 13 години даваш непознато момче, което даже не ти харесва да те обарва?!![]()
![]()
ОМГ
![]()
![]()
Аз мисля,че заслужаваш един як бой.
Имай късмета да разбера къде живееш и повече НЯМА да живееш
според мен заключете темата![]()
![]()
Аз мисля,че си идиот! хд
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Смятай ако те бутне по сливата кво става :P
zakliuchete temata kfi sa teq deca na 12-13 iskat se ebat pfffffff vii neznaite kvo e sex be nito znaete kak da si dostavite vzaimnno udovolstvie pff a za teb moga da kaja che se darjish kato kurva
Жива ебавка си е темата.Само че не разбирам защо модераторите заключиха някои глупави и не чак дотолкова глупави теми,а оставиха тази?
Абе авторке..как да ти кажа по-деликатноКурва си ?! Не ми пука, на колко си и дали темата ти е ебавка...
Поне като измисляш такива мухлясали истории пиши, че сте се запознали преди това..баси..сядаш и оня почва да те пипа. На това му се вика романтика.. Пфф.. ходи си играй по-добре на въже, криеница и там другите![]()
(и къде подяволите са модовете ?????)
ами...ами аз...ще си замълча..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а не..ше кажа само едно - момиче....ти нямаш акъл!
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Ох .. на твоята възраст съм !! Обаче въпреки т'фа някой .. непознат да те опипва в АВТОБУСА .. си е точно ,, извратено !! А и на теб ти харесва![]()
.. Ако някой би го изпробвал на мен ,, нямаше да се прибере жив и здрав !!
ии за останалите по - възрастни ( големи ) участници в темата : Странно е даНоо .. вече и 11 годишните са в пубертета
!! Свиквайте .. и аз съм стресната от факта
..
П.С.: На приятеля ми и аз давам ,, ама чак пък до такава степен ,, и да не го харесваш .. и на обществено място си е пълен БУЛШИТ *Успехи ..
Оле...оле...загоряла си... и в същото време объркана и не знаеш аккво да правиш..правити се секс..но не сикаш защото си само ан 13..Мастурбирай но за секс си още мн малкаТе двамата може въобще да не са се базикали...затова се пази
![]()
Първоначално написано от Magi4eska_Kiss
![]()
омг..на 13 тройка .. ф никав случай недей.. по-добре му кажи, че не искаш да има нищо сериозно между вас и, че само се забавляватеПървоначално написано от Magi4eska_Kiss
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()