- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- само за тези , които имат дълги връзки
ami zna4i mila az s moq sme ot po4ti godna i v na4aloto nqkak si nzm kak da kaja be6e po neangajira6to .. be6e qko da ,, sled 4-5 mesec priqtela mi vze da si pokazva golqmata revnost .. za nai malkoto se karame .. vse za nqkvi gluposti i to .. ama sme si sviknali super mn i go obi4am stra6no mn .. imah predvid 4e moje da my razbere6 haraktera sled 3-4 mesec 4e i pove4e .. ina4e da po vaprosa ti spored men vsqka po dalga vrazka se karat za gluposti
ami az sum s muja si ot 3godini,predi tova imah vruzka 4 godni.
s muja mi otno6eniqta ni sa si vse su6tite.no jiveem zaedno,imame semeistvo i obsujdame i re6avame,dori sporim za dosta po-seriozni ne6ta ot tova v koq kru4ma da otidem i koi kogo pogledna po edi-kakuv si na4in.no nqma kak-s vremeto idvat i otgovornostite![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
аз с приятеля ми съм около 8 месеца ..и отношенията ни са доста по- сериозни отколкото в началото! Караме се както във всяка връзка ...но знаем доста неща един за друг, подкрепяме се и най- важното обичаме се
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
8 месеца![]()
![]()
Рано ви е за проблеми.
Аз пък имах връзка 3-4 години с момче и накрая осъзнах,че е боклук и няма да се промени и го зарязах![]()
След това имах 4 месечна връзка,която беше много по-сериозна от 3годишната,но завърши недобре...всъщност сега виси във въздуха и сякаш е недоизживяна заради взаимното ни желание един към друг,но за всичко си има време и място
Сега си имам спокойна връзка и съм си щастлива
3 месеца сме заедно,но не е толкова сериозна...поне според мен. Малко е трудно заради различната националност на НАС.
Но ако трябва да кажа...как беше в началото и как е сега... В началото беше много романтичен и ала-бала...виждахме се всеки ден...сега... не се промени почти нищо,само че се виждаме по-рядко,но нещата като че ли се успокоиха и сме малко по-сигурни един в друг. Сега може би връзката ни се превръща в "сериона"...когато си говорим за "другата година", а не за "утре" Дано всичко върви добре...аз винаги се забърквам в нещо обвързващо и имам желание да приема човека до мен като част от моя живот,а не като период през който да мина временно и след това да се прехвърля на друг докато не започна да забравям имената на всичките![]()
От 1 година и 3 месеца сме заедно и сме направо суперМн се обичкаме,въпреки че често се караме
От начало наистина бяхме мн зле аз съм 2 момиче,с което ходи.а с него ми е най-дългата връзка.
![]()
:P
![]()
От година сме заедно и връзката ни е сериозна. Какво се е променило ли? Ами... в на4алото не ми се караше толкова. Станал е по-избухлив и по-изнервен, но това може да е заради проблемите, които си има в работата. Ина4е нещата не са много по разли4ни отколкото в на4алото![]()
![]()
Робинята на Quench
Понеже ми се иска да се разпиша в темата, ще говоря за връзка, която е приключила...
Имах връзка с едно момче година и половина..
Да, нещата при нас с времето се променяха поне от моя страна..
Просто всичко почна да ми става.. еднообразно, вече я нямаше онази тръпка.. и така с времето настъпи едно отчуждение..
Късахме 3 пъти и при всяко тръгване нещата в началото си бяха ОК, но с времето чувствата ми притъпяваха..
Дано сега нещата седят друго яче..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ние в началото се карахме повече,а сега по рядкоОпределено не сме отчуждили, а напротив
заедно сме от повече от 2 години
Ами аз с моето момче съм от 2 години 1 месец и 2 дена.. супер сериозна връзка.. отначалото бяхме много отдалечени един от друг малко по малко ставахме все по близки..с всеки път който се виждахме се обичахме повече и почеве..както е и сега депроменяме се заедно..растем заедно.. мислим за чувствата си.. гледаме да не се нараняваме да не си даваме поводи за ревност(макар че съм ревнива и то не малко но го крия дълбоко в себе си защото са си мои глупости..може би без да ми е дал повод ) дори и да се скараме то е за глупост...много рядко не е .. но винаги този който е згрешил се извинява и се опитваме повече да не се повтаря.. ние сме на 200 км един от друг което усложнява още повече нещата но се държим един за друг и не желаем да се разделяме защото се обичаме страшно много и не знаем дори какви щяхме да сме ако не бяхме заедно ..но със сигурност заедно сме по добри хора
има много хора които биха казали че връзка от разстояние не може да има..но очевидно има зависи от хората и колко силни са чувствата им ..
![]()
Първоначално написано от KillSwitchEngage
Уви...не си го и помислих. Аз знам какво правя... Даже като се замисля...каквото съм искала съм го имала. Любов от онзи,любов от този...да не си виря носа,но доста момчета още подшмъркат по мен,но и аз не оставам на зад...
ъъ...хоим 3та седмица .. смис нямам мнение по въпроса ..ма да се изфукам![]()
.!.
Моята връзка е година и половина,отначалото нещата бяха приказни,което не означава,че сега са гадни,но са различни.
Почва живота,работа,проблеми и т.н.
Много се обичаме и разчитаме един на друг,споделяме си всичко,дори повече се оплаквам на него от него,от колкото от него на приятелки.
Определено сме станали мнооооого по-близки. Аз тръгнах с него малко на инат и малко на шега. Изобщо не исках сериозна връзка, а просто връзка. Но с времето се привързахме един към друг, заобичахме се и прочие. Определено сега всичко е по-истинско, по вълнуващо, по-силно. За мен той е неизменна част от живота ми. Просто не мога да си представя, че не съм го познавала. не мога да си представя 1 ден да не съм с него. Той е част от мен и аз от него. Докосна ли го все едно ставам цяла и завършена.
Иначе с времето караниците като че ли зачестиха. Поне поводите са по-сериозни, а и работата ни поизнервя. Но всеки спор и караница е малка крачка назад, с която се засилваме. Усещам огромната му любов все повече и повече......Единствената ми забележка е, че не умее да показва чувствата си емоционална, а аз искам не само да знам, че ме обича, а да постъпва като лудо влюбен мъж. Просто той не е емоционален, а аз съм за двама ни.....
В понеделник правим 4 години и 3 месеца заедно.....
ami sega6nata mi vruzka e ot 10 meseca po4ti....v na4aloto ne6tata bqha mn razli4ni ot sega...toi be6e drupnat, ne se interesuva6e mn ot men, ne durje6e mn na men, no s vremeto se vliubi super mnogo, sega kakuv mi e revnivi4uk, sledi me, dava vs za men, postoqnno e na telefona da mi se obadi samo da me 4ue dali sum dobre....predi6nata mi vruzka be6e godina i polovina......i ot na4aloto do samiqt krai....ima6e liubov....strahotna, silna, nekontroliruema liubov....ot purviqt den.....do samiqt krai.....![]()
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
от близо 2 години сме заедно,с всеки изминал ден се обичаме все повече и повече....нямам оплаквания,но колкото по-дълга е една връзка,толкова повече жертви иска,поне при мен
![]()
Малко сме разумните.
Ходим вече 3 години. Април почваме четвърта![]()
Отначалото бяхме много внимателни един с друг.. Бяхме се запознали в нета и там си говорехме спокойно, докато не се срещнахме. Тогава и в скайп и на живо бяхме по-внимателни и по-сдържани. Но за много кратко време се отпуснахме и оттогава всичко ни е на 6...![]()
До сега сме имали само един сериозен спор, който ни държа разделени 1 седмица. След това отново се събрахме, осъзнали, че отново сме се карали за глупостиС времето връзката ни става все по-здрава и сериозна. Сега сме напълно отпуснати един с друг. Все пак да прекараш 3 години с един човек не е малко време
) И нашите го приемат добре. Баща ми си умира да ходи с него на риба, на лов и на стрелбището.. Много обичат и мен да ме водят =D> Общо казано, връзката ни е прекрасна...
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Скоро ще стана 4 години. И за тях сме минали през много изпитание, много усмивки и сълзи. С времето връзката ни става все по-силна. Да, имаме караници, но дори и в тях се допълваме. Учим се един от друг, заедно правим едно цяло. И наистина не мога да си представя да живея без него. Усещам всеки ден неговата обич, не само на думи, но с всеки жест, дори в най-обикновенното докосване, във всеки поглед. И двамата знаем, че имаме още много да учим един от друг, но и че имаме цял един живот, за да го направим. И в никакъв случай не бих съжалявала, че той е част от живота ми и аз от неговия.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Тогава ми беше мн тъпо и не бяхме много близки, сега споделям всичко с нея и мисля, че именно втова се крие енда връзка!!!![]()
![]()
Амиии... заедно сме от 4 месеца...
Караме се- ДА! Няма връзки без кавга,
но преди се карахме повече от колкото сега!
Може би защото сега се познаваме по-добре!
I never promised there'd be sunshine everyday. I'll give you everything i have- the good, the bad
Идентична ситуация.Първоначално написано от krem4et0
Ние сме заедно от 1 год. и 9 месеца. В началото имахме доста повече време един за друг, сега покрай работата, изпитите, сесиите и т.н. и т.н. нямаме чак толкова време, но все 1-2 часа на вечер отделяме. Караниците зачестяха, но пък във всяка връзка началото е розово. И въпреки всичко, сме по-близки от всякога. Промени има, но не към лошо.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Колкото по-дълга става връзката ни толкова ми е по-трудно....просто очакванията ми растат. Но поне се успокоявам, че зачестяването на караниците не е само при нас. Жалкото е, че трябва да се скараме жестоко, за да разберем колко много се обичаме всъщност, как не можем да се отделим 1 от друг, колко дълбок отпечатък сме оставили в сърцето на другия. Защо не го осъзнаваме когато ни е добре?
6 месеца..Първите 3 месеца бяха много спокойни,без караници,излизахме с компанията ни.Напоследък ако излизаме то всеки си излиза по отделно с приятелите си,караме се доста често и то все за някакви глупости,но пък сякаш с всеки ден се обичаме още повече..Колкото и да се караме,да се ревнуваме и да спорим след това се оправяме и точно в тия моменти усещаме,че не можем един без друг и ,че се обичаме много..
Защото когато ти е добре го приемаш за даденост. Не, че не го обичаш, но когато ви е добре го приемаш съвсем в реда на нещата. Но когато се скарате - тогава осъзнаваш какво значи за теб. И аз за това съм се замисляла при мен - трябва едва ли не да е далеч от мен, за да осъзная колко ни е било хубаво, когато сме стояли прегърнати и сме се гледали в очите. Докато тогава съм се чудела 'е сега поне една целувка няма ли да има?'.Първоначално написано от krem4et0
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!