.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Аз съм с моя приятел от 3 години и нещо. В началото той постоянно ми повтаряше че съм най-красивото момиче на света, а с времето тези комплимнти и внимателното държание се изпариха. Често си говорим за това, но няма как- началото си е начало. Лошото на тези връзки е че като свикнеш да виждаш човека пред себе си истински- без преструвки, без превземки като че ли спираш да го забелязваш. Иначе всичко при нас е на периоди. Понякога се караме със седмици за глупости, понякога минават месеци без нито един спор, понякога си вярваме сляпо, понякога се ревнуваме и се съмняваме един в деуг. Трудно е да кажеш каква точно е една връзка, защото би следвало тя да се променя всеки ден. Важното е да си с човека, заради това че го обичаш, не защото си свикнал с него и ти е трудно да си наредиш живота без него. Аз затова се гордея с връзката си, защото е далече от идеалното, но въпреки това любовта която изпитвам е истинска и съм сигурна в това, защото пеперудите в стомаха ми никога не ме напускат. Пожелавам на всички да изживеят такава любов!
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Sometimes I drive so fast
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Как ще спра да забелязвам половинката си. Вчера не можахме да се видим-той има оста ангажименти и направо се побърквам вече. Не мога да спра да го съзерцавам, докосвам, целувам.....

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^kogato zavijeete zaedno,sled vreme,ne6tata 6te se promenqt

Град
    Свищов
    А при теб промениха ли се? Доколкото съм чела твоят мъж ти липсва, дори и да не се видите само 10-тина часа...

Може би е така всъщност, защото рутината ще ни убие, но се надявам поне никога да не спра да виждам блясъка в очите му, когато е с мен. И се надявам сърцето ми да трепка всеки път, когато го видя, както е вече толкова години.....

Аз съм с гаджето ми почти 7 месеца...малко повече се караме отколкото в началото,но това се случва за някаква глупост много рядко за нещо сериозно.Иначе всичко друго си е както преди
    Ne me interesywa kakwa sum w o4ite na horata ;]

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    А при теб промениха ли се? Доколкото съм чела твоят мъж ти липсва, дори и да не се видите само 10-тина часа...

Може би е така всъщност, защото рутината ще ни убие, но се надявам поне никога да не спра да виждам блясъка в очите му, когато е с мен. И се надявам сърцето ми да трепка всеки път, когато го видя, както е вече толкова години.....
    promenqt se v duga nasoka,v po-dobra pone ot moq opit.surceto mi vse taka trepka,kogato go vidq bilo to v po4ivkata ili kogarto se priberem ve4er vku6ti,vse o6te mi treperi pod luji4kata,dokato go dokosvam i toi men.promqna se izrazqva v tova,4e ve4e use6ta6 edin vid spokoistvie,trudniq,natovaren den ili kakto kazva6 ti mnogoto angajimenti nemogat da vi popre4at da se vidite,za6toto rano ili kusno-vseki se pribira vku6ti.spokoistvie,4e kakvoto i da ti se slu4i prez denq,ve4erta 100%nqkoi 6te te 4aka vku6ti,s koito da pogovori6,da te ute6i i gu6ne,a bilo to i prosto da si mul4ite i po4ivate zaedno.V tova se izrazqva promqnata i spored men tova e ve4e nai-pulnocenniq i pulen etap ot edna seriozna vruzka.

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Ми имам връзка с едно момче от 6 месеца.Да караме се и то в последно време повечко но мога да кажа че и двамата много се обичаме.В началото бяхме по-близки в смисъл водеха се някакви разговори до към 4-5 сутринта и времето което прекарвахме заедно минаваше много бързо не че сега не е така.Но и двамата започнахме да излизаме повече с различни копмании аз рядко ходя в неговия квалтал той все по-рядко идва в моя и така ... аве ние с него сме в една многооооооо ама много дълка и завързана история но мисля че най-важното е че не спираме да се обичаме въпреки проблемите!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Град
    Свищов
    darla, толкова е хубаво, това което написа. Точно това искам...но за жалост надеждите ми, че скоро ще го получа са все по-малки.....Когато му дойде времето-няма да насилвам нещата.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    krem4eto,obiknoveno hubavite ne6ta se slu4vat,kogato nai-malko gi o4akva6.Estestveno,kogato zajiveete zaedno,idvat i mnogo otgovornosti ot ejednevieto i suvmestnoto sujitelstvo-razli4ni navici,razbiraniq i t.n,no tova sa preodolimi ne6ta.Pojelavam ti skoro da polu4i6 tova,koeto taka silno iska6

Град
    Свищов
    Аз искам само да сме заедно.......но след последния ни разговор в обозримото бъдеще не го виждам реализирано.....поне докато не завърши(остават му още 3 семестъра).

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    8 месеца Рано ви е за проблеми.
    Аз пък имах връзка 3-4 години с момче и накрая осъзнах,че е боклук и няма да се промени и го зарязах
    След това имах 4 месечна връзка,която беше много по-сериозна от 3годишната,но завърши недобре...всъщност сега виси във въздуха и сякаш е недоизживяна заради взаимното ни желание един към друг,но за всичко си има време и място
    Сега си имам спокойна връзка и съм си щастлива
    3 месеца сме заедно,но не е толкова сериозна...поне според мен. Малко е трудно заради различната националност на НАС.
    Но ако трябва да кажа...как беше в началото и как е сега... В началото беше много романтичен и ала-бала...виждахме се всеки ден...сега... не се промени почти нищо,само че се виждаме по-рядко,но нещата като че ли се успокоиха и сме малко по-сигурни един в друг. Сега може би връзката ни се превръща в "сериона"...когато си говорим за "другата година", а не за "утре" Дано всичко върви добре...аз винаги се забърквам в нещо обвързващо и имам желание да приема човека до мен като част от моя живот,а не като период през който да мина временно и след това да се прехвърля на друг докато не започна да забравям имената на всичките

накрая не осъзна ли че проблемите във връзките ти идват от теб самата ?

Лек като не разбираш защо изказваш мнение.Четох всичките теми на sexita за връзките и.Или аз съм сляп или незнам ........ ?!Къде видя проблеми във връзките и неможах да разбера.

По темата: Всички връзки в началото са ..... "аХхХхх".Но после просто си омръзвате.Виждал съм дори някой които просто се стараят връзката им да продължи по - дълго,не за друго просто за да е по - дълга от предната и това някак им дава увереност.За мен една връзка е просто да имаш някой близко до теб такива работи.А не като на един приятел дето по 6 7 часа на ден говори с приятелката си по телефона макар че са се видяли преди 30 минути.И само се карат и зарязват и после пак се сдобряват.Не стига другото ами ходят от година и половина - тя е 10 клас,той 9 и още не са се целували .За секс да не говорим

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си