Ами аз с моето момче съм от 2 години 1 месец и 2 дена.. супер сериозна връзка.. отначалото бяхме много отдалечени един от друг малко по малко ставахме все по близки..с всеки път който се виждахме се обичахме повече и почеве..както е и сега де променяме се заедно..растем заедно.. мислим за чувствата си.. гледаме да не се нараняваме да не си даваме поводи за ревност(макар че съм ревнива и то не малко но го крия дълбоко в себе си защото са си мои глупости..може би без да ми е дал повод ) дори и да се скараме то е за глупост...много рядко не е .. но винаги този който е згрешил се извинява и се опитваме повече да не се повтаря.. ние сме на 200 км един от друг което усложнява още повече нещата но се държим един за друг и не желаем да се разделяме защото се обичаме страшно много и не знаем дори какви щяхме да сме ако не бяхме заедно ..но със сигурност заедно сме по добри хора има много хора които биха казали че връзка от разстояние не може да има..но очевидно има зависи от хората и колко силни са чувствата им ..