- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Личната хигиена
Ayy събрах 2 точкиПървоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
лалала имах приятелка ,която си беше хванала такова гадже ( нечистоплътно ) даже зъбите не си мие ... казваше ,че кат' му прави свирки после афти й излизат![]()
- Какво е любовта?
- Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...
Е как не..... воайор извратен!Първоначално написано от mettalium
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
ne mi kazvai kvo da prava be sme6enПървоначално написано от traka
![]()
Е Кремче веки си е със своите изисквания, дори и за мъжа в леглото. аз ти казах че за мен интимната хигиена е много важна, защото съм се сблъсквала с хора, които не са я имали и не бих допуснала да бъда като тях. А по въпроса на потта, не знам дали мръсен и потен мъж би ме възбудил, аз си предпочитам миризмата на свежо и чисто.
Да ти кажа повече ме възбужда потен, отколкото след баня(освен ако не е мокричък и трябва да го подсуша...). не ми обръщай внимание-след 7 дни въздържание и менструация през това време съм станала много палава....Нямам търпение да му връхлетя...И не ми пука как ще е...
Бтв никога, ама никога не ми е миришел зле. Дори и потен, пак не мирише гадно....Или поне не е за мен, защото в крайна сметка миризмата на човек е това, което привлича срещуположния пол....Замирише ли ми на него, аз съм готова на всякакви креватни гимнастики!
Първоначално написано от krem4et0
Е тва си е човещинка
Не знам, за мен мокричак с течащи капки по него е най-еротичното нещо... Да го изненадам в банята и да ме гледа с едни мокри очички и да знае, че следващото нещо ще е да бъде нападнат и стастно обладан и само като ме погледне вече го е дигнал... Оххх.....
Abe,momi4eta,nedeite da mi entusiazirate vuobrajenieto o6te ot sega-toku 6to stanah-6te si razleq kafeto zaradi vas!!!
P.S-moje da vi se stori sme6no,no az otkakto poznavam moq muj...vse mi miri6e na cvetove,ne na cvetq-a na cvetove.Nai-4esto mi miri6e na zeleno,ponqkoga na sinio.Neznam kakvo to4no ozna4ava tova,ama kato se gu6kam v nego i mu kazvam,4e mi miri6e na zeleno(ili sinio ponqkoga),toi vinagi se u4udva i se smee.Nemoga da obqsnq kak to4no moje da miri6e na cvqt ama....na nqkoi ako mu zamiri6e na zeleno,zna4i muja mi e naokolo![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Абе мацко пак ма остаи без думи
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Първоначално написано от Neftochimic
![]()
![]()
![]()
Именно ей ся по Коледа и после ехееееее чак до Велик Ден има много време
![]()
![]()
![]()
пък ако пропуснеш да се изкапеш тогава отиде до другата Коледа![]()
![]()
Gledam te i si mislq malee kakvo e napravil Gospod
xaaxxa purwo ne sum to se oseshta ot razstoqnie a kato minat pokrai men naprao umiram..i wtoro ti kwo ?! neshto zaqjdash li mi sa
![]()
ми то по Коледа стават чудеса,туко-виж някой вземе да се изкъпе ей-така профилактичноПървоначално написано от gridlockd
![]()
Та, по темата, хората неспазващи лична хигиена просто ме отвращават. Аз не издържам повече от ден без да съм се изкъпала, а какво остава за тия, които се къпят по веднъж на седмица-две... щото и такива индивиди познавам. Просто не мога да си го представя, не им ли е някакво некомфортно и...вонящо?! А да не говорим за секса-не бих с легнала с нечистоплътно момче ако ще да е по-хубав от Брат Пит! Не съм някаква вманиячена гнусарка, но в това отношение настръхвам от погнуса само като си го помисля.
I may look safe but as soon as i get you alone...
...I will eat you.
Не4овек направоПървоначално написано от traka
А по темата: има всякакви хора, така 4е не се у4удвай, ли4но аз съм твърдо за ли4ната хигиена.
Аз не пуша! Аз не пия! Hе говоря неприлични думи и не ходя по МЪЖЕ! Ебах му мамата изтървах си цигарата в уискито кът видях един готин ПИЧ!