.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 89 от общо 89
    Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Работещият мъж е секси, а от работа се поти....обичам потта, избила по челото му.....ставам неконтролируема!
    Ayy събрах 2 точки
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

лалала имах приятелка ,която си беше хванала такова гадже ( нечистоплътно ) даже зъбите не си мие ... казваше ,че кат' му прави свирки после афти й излизат
    - Какво е любовта?
    - Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
    Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...

Голям фен Аватара на CanyH
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mettalium
    Цитирай Първоначално написано от darla
    muja mi me vazbujda,kogato e poten SAMO,kogato sme na plaja....ina4e nqma 6ans
    Шанса е на моя страна
    Е как не..... воайор извратен!

--------------
    And why every hood nigga feed off evil?
    Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!

sladky2009
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от traka
    Цитирай Първоначално написано от sladky2009
    аз лично се къпя рядко особено сега зимата щото ми е студено.. освен тва не ме е гнус от нищо и не намирам причина да се мия постояннно или нещо такова.същото се отнася и ако някой е с мен не е проблем да сме си и двамата така

С тая простотия дето блика от теб далеч няма да стигнеш. Няма смисъл дори да си правиш труда да пишеш в теми, за които не те е грижа, само си хабиш пръстите, а на мен ми дразниш очите и напрягаш мозък ми да че чудя от къде има такива дебили като теб...
    ne mi kazvai kvo da prava be sme6en

Е Кремче веки си е със своите изисквания, дори и за мъжа в леглото. аз ти казах че за мен интимната хигиена е много важна, защото съм се сблъсквала с хора, които не са я имали и не бих допуснала да бъда като тях. А по въпроса на потта, не знам дали мръсен и потен мъж би ме възбудил, аз си предпочитам миризмата на свежо и чисто.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Да ти кажа повече ме възбужда потен, отколкото след баня(освен ако не е мокричък и трябва да го подсуша...). не ми обръщай внимание-след 7 дни въздържание и менструация през това време съм станала много палава....Нямам търпение да му връхлетя...И не ми пука как ще е...

Бтв никога, ама никога не ми е миришел зле. Дори и потен, пак не мирише гадно....Или поне не е за мен, защото в крайна сметка миризмата на човек е това, което привлича срещуположния пол....Замирише ли ми на него, аз съм готова на всякакви креватни гимнастики!

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Да ти кажа повече ме възбужда потен, отколкото след баня(освен ако не е мокричък и трябва да го подсуша...). не ми обръщай внимание-след 7 дни въздържание и менструация през това време съм станала много палава....Нямам търпение да му връхлетя...И не ми пука как ще е...

Е тва си е човещинка

Не знам, за мен мокричак с течащи капки по него е най-еротичното нещо... Да го изненадам в банята и да ме гледа с едни мокри очички и да знае, че следващото нещо ще е да бъде нападнат и стастно обладан и само като ме погледне вече го е дигнал... Оххх.....

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Abe,momi4eta,nedeite da mi entusiazirate vuobrajenieto o6te ot sega-toku 6to stanah-6te si razleq kafeto zaradi vas!!!

P.S-moje da vi se stori sme6no,no az otkakto poznavam moq muj...vse mi miri6e na cvetove,ne na cvetq-a na cvetove.Nai-4esto mi miri6e na zeleno,ponqkoga na sinio.Neznam kakvo to4no ozna4ava tova,ama kato se gu6kam v nego i mu kazvam,4e mi miri6e na zeleno(ili sinio ponqkoga),toi vinagi se u4udva i se smee.Nemoga da obqsnq kak to4no moje da miri6e na cvqt ama....na nqkoi ako mu zamiri6e na zeleno,zna4i muja mi e naokolo

Абе мацко пак ма остаи без думи

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana

Цитирай Първоначално написано от Neftochimic
    mnogo qsno be.... znaesh li kwo e gadno da se kypish...
    samo po praznicite stiga...
    Именно ей ся по Коледа и после ехееееее чак до Велик Ден има много време
    пък ако пропуснеш да се изкапеш тогава отиде до другата Коледа
    Gledam te i si mislq malee kakvo e napravil Gospod

xaaxxa purwo ne sum to se oseshta ot razstoqnie a kato minat pokrai men naprao umiram.. i wtoro ti kwo ?! neshto zaqjdash li mi sa

Град
    pandemonium
    Цитирай Първоначално написано от gridlockd
    Цитирай Първоначално написано от Neftochimic
    mnogo qsno be.... znaesh li kwo e gadno da se kypish...
    samo po praznicite stiga...
    Именно ей ся по Коледа и после ехееееее чак до Велик Ден има много време
    пък ако пропуснеш да се изкапеш тогава отиде до другата Коледа
    ми то по Коледа стават чудеса,туко-виж някой вземе да се изкъпе ей-така профилактично

Та, по темата, хората неспазващи лична хигиена просто ме отвращават. Аз не издържам повече от ден без да съм се изкъпала, а какво остава за тия, които се къпят по веднъж на седмица-две... щото и такива индивиди познавам. Просто не мога да си го представя, не им ли е някакво некомфортно и...вонящо?! А да не говорим за секса-не бих с легнала с нечистоплътно момче ако ще да е по-хубав от Брат Пит! Не съм някаква вманиячена гнусарка, но в това отношение настръхвам от погнуса само като си го помисля.

I may look safe but as soon as i get you alone...
    ...I will eat you.

Град
    MaIna CiTy
    Цитирай Първоначално написано от traka
    Цитирай Първоначално написано от dazz
    Големи чисници. Аз някой път като акам не се бърша даже - просто сядам за 30 мин и те си влизат обратно на тъмно...

ти си.....
    Не4овек направо А по темата: има всякакви хора, така 4е не се у4удвай, ли4но аз съм твърдо за ли4ната хигиена.
    Аз не пуша! Аз не пия! Hе говоря неприлични думи и не ходя по МЪЖЕ! Ебах му мамата изтървах си цигарата в уискито кът видях един готин ПИЧ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си