.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

СЪЩЕСТВУВА ЛИ ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ?

Има ли истинска любов между мъжа и жената?Не е ли всичко само физическо привличане,разбирателство и взаимни потребности!дали съществува нещо повече от това,дали има такова чувство,което да накара душата ти да полети.Чувала съм че възрастните хора казват че любов изпитваш към дете,роднина.родител,а между мъжа и жената всичко е сътрудничество,само задоволяват взаимно нуждите си?Дайте мнението си за това и дайте примери ако има такива!

Истинска любов ли ? Да, има . Това , че се среща рядко е отделен въпрос. Аз например не мога да кажа, че съм се влюбвала истински, но въпреки всичко вярвам , че има . От друга страна има и заблуждението , че е истинска ... И често и аз като теб си задавам въпроса дали има истинска любов или просто всичко е извличане на взаимна полза .. ? Но да .. истинска любов според мене има ...
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

съществува естественно на наще години 13/18 може би рядко .. но като пораснем със сигурност ще я срещнем

BULGARIAN ---- ANIMALS

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    След като има сирене защо да не съществува и истинската любов?

Мега фен Аватара на mynichka
    да съществува ..
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    Дълбините на канала :D
    Копелееееееееееее,стига бе...ебаси!!Секи ден некой я пуска тая тема...е втръсна вече!!

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Отново повод да вметна любимия си цитат от филм: "Любовта е измислена от рекламните агенти, за да продават чорапи."

Голям фен Аватара на Crazytu
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    Истинска любов ли ? Да, има . Това , че се среща рядко е отделен въпрос. Аз например не мога да кажа, че съм се влюбвала истински, но въпреки всичко вярвам , че има . От друга страна има и заблуждението , че е истинска ... И често и аз като теб си задавам въпроса дали има истинска любов или просто всичко е извличане на взаимна полза .. ? Но да .. истинска любов според мене има ...
    Съгластна съм ..
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

е да съществува но толкова рядко
    днес във всичко трябва да има взаймна полза,искаш все да получаваш и много рядко да даваш
    е това в днешно време е връзка
    и после хората се чудят за кво се развеждат
    ми просто такова е времето просто тази динамика не може да се отдаваш на някой просто така трябва и да получаваш нещо

Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.

НЕ
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

Re: СЪЩЕСТВУВА ЛИ ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ?

Цитирай Първоначално написано от efektna_1
    Има ли истинска любов между мъжа и жената?Не е ли всичко само физическо привличане,разбирателство и взаимни потребности!дали съществува нещо повече от това,дали има такова чувство,което да накара душата ти да полети.Чувала съм че възрастните хора казват че любов изпитваш към дете,роднина.родител,а между мъжа и жената всичко е сътрудничество,само задоволяват взаимно нуждите си?Дайте мнението си за това и дайте примери ако има такива!
    Хм... еми не знам още не съм я открил... може и да има...

НЕ !!! НЕ НЕ НЕ НЕ И ПАК НЕ !!! Няма го това животно бе хора...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    Габрово
    Цитирай Първоначално написано от Crazytu
    Съгластна съм ..
    Подкрепям с две ръце!
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Според мен има има и още как!

Град
    Дълбините на канала :D
    Хмммм сичко точно,ноо да се влюбиш в някого,не значи,че го обичаш.

Голям фен
    хм ... незнам за любовта , но със сигурност истинска търсачка има ;] и е желателно да се използва ;]

Голям фен
    Има до доказване на противното.
    Don't worry, be happy!

Град
    Враца
    Няма как да не отбележа, че такива теми ги има 178-9
    Относно въпроса ти - еми да, има Това, че ти, аз и другите хора от форума не са я открили нищо не означава! Има хора, които променят живота си, заради любим човек, има такива, които се променят напълно... има много случаи и ако питате по-възрастните от вас, те може да ви отговорят положително. Тва, че някой е преживял някакво разочарование в тая област нищо не означава... Все някога ще се влюбите и вие, и аааз... а може и да не се влюбим
    еlsy

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Да Има но се открива трудно !
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Голям фен Аватара на beb4yy
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Копелееееееееееее,стига бе...ебаси!!Секи ден некой я пуска тая тема...е втръсна вече!!

na beb4y da kaja kato ne go v1lnuva toq vapros ima i takiva deto gi v1lnuva i kato iska6 tolkova da pi6e6 po temite vari pi6i na nqkoq tema v1rhu koqto ima kvo da kaje6 a ne da ti 4etem glupostite.

Всичко е секс Любов ако искаш изтегли си някой романтичен филм :P
    Gledam te i si mislq malee kakvo e napravil Gospod

Лично за мен съществува. И тази, която изпитвам за мен е нй-истинската. Не означава, че това трябва да е правило за всички. Не вярвам, че всичко се основава на взаимна изгода, поне не само.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Според мен сьществува.Нищо 4е сьм едва на 15 години.Аз сьм го усещал 4увствово още на 14.Когато оби4ах моми4ето до мен аз бях готов на вси4ко за нея не можех да спра да мисля за нея,исках винаги да сьм до нея така4е този който мисли 4е не сьщестува..просто още не го е изпитал
    skype thug_gangstaa pishete

Цитирай Първоначално написано от gridlockd
    Всичко е секс Любов ако искаш изтегли си някой романтичен филм :P
    =D>
    A lonely life where no one understands you
    But don't give up because the music do...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си