.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Епа,мой' съ' каже ...
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

за сега незнам

Има естествено
    Ще цитирам едно изречение от любимия ми филм: "Любовта отминава за два месеца, голямата любов - за две години. Само истинската любов променя живота ни"

Супер фен
    Ми сигурно има
    nicolepcd

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Според мен няма,всичко се основоава на привличане,обич и след това просто съжителство. Истинска любов за мен не съществува,то в любовта не вярвам, а вие питате за истинска любов. Много обичам една мисъл "Любовта е,като призраците...всички говорят за тях,но малцина са ги виждали". По-голямата част от хора на възраст 14-18 вярват в истинската любов,останалите от 18 нагоре... много рядко.Следователно,когато пораснеш малко и срещнеш живота лице в лице разбираш много неща,а едно от тях е че любов няма.Това се е мое лично мнение.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    И според мене съществува, вярвам в нея Не съм сигурна дали мога да кажа, че съм я изпитвала, но живея с надеждата, че един ден търсенето ще си е заслужавало
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Според мен ИМА истинска любов. И, въпреки че не съм я изпитала все още, имам вярата за съществуването и, като никога не съм се съмнявала в това. Физическите потребности са част от тази любов. В един момент духовното се слива с чисто физическото, в което няма нищо лошо...

Цитирай Първоначално написано от kobrichka
    По-голямата част от хора на възраст 14-18 вярват в истинската любов
    Съгласна съм, но точно в тази възрастова група не можеш да изпиташ истинска любов според мен. По скоро в това време е са първите любови, изпълнени с вълнения, мечти за съвместно бъдеще и т.н. - естествено всичко отминава толкова бързо..а истинската любов е вечна, т.е. това е любовта, която ще пазиш до края на дните си.

Цитирай Първоначално написано от WhenThugzCry
    Аз сьм го усещал 4увствово още на 14.Когато оби4ах моми4ето до мен аз бях готов на вси4ко за нея не можех да спра да мисля за нея,исках винаги да сьм до нея
    Именно за това говорех, та ти си бил на 14..(сега си на 15). Какво разбираш от любов?! Мислиш, че това е ИСТИНСКАТА, защото си изпитал тези неща, но аз те уверявам, че със следващото момиче ще ги изпиташ отново и отново, това е тръпката...=> това не е истинската любов, защото тя е единствена и неповторима.
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Истинската любов ли? Ми минала е покрай несподелена,завила е в десно покрай приятелската,оттам минава централно през споделената и се забива във треторазряден латиноамерикански сериал с главна роля на Хулио Жозе Арнаде Детбосо и Нонолинка Харнад Тито Виа.
    Вие си правете изводите
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Град
    На слънцето :>
    Не. (:

Не, че нещо, попринцип знам, че некви отчаяни такива казват не .. е аз не съм неква отчаяна .. ама казвам нЕ, понежее .. всичко започва с някво хлътване, харесване, привличане и към един момент просто си свикнал с въпросния човек .. някак си привързаноста не ти позволява да разбереш, че всичко е свършило ..

В крайна сметка има едното привличанЕ, а любов .. нЯма ! хх ;]
    имаше един лаф .. или не точно лаф де незнам .. ама е правилно общо взето ..
    *любОв ли !? ..та тя умря с динозаврите бе !

Град
    Ямбол
    Предполагам...

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Според мене вече няма такава любов!

Цитирай Първоначално написано от bubblegum9210
    съществува естественно на наще години 13/18 може би рядко .. но като пораснем със сигурност ще я срещнем
    има бе Сами ти знаеш
    You've got my head spinning

Голям фен Аватара на glamouros
    Не - това което наричаме любов с векове е навик, предзвикан от куп внушения.
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Според мен съществува ... ,но както преди мен казаха ,много трудно се открива...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Да има...щом при мисълта за него сърцето ми трепва, стомахът ми се свива, а коленете - подкосяват, значи я има. Защото аз го обичам до болка. само погледът му за мен е щастие. Защото ако искам нещо от него, това е само да е с мен........Обичам майка си, баща си, сестра си, приятелките......но това е много по-силно и много по-различно. Само мисълта за усмивката му ме кара да сияя от щастие.....

има но... рядко... мене треньора ми волейбол ми казва, че любовта, когато има и брак и т.н. ... изчезвала след 2-рия месец... не е вярно нали... тогава що за любов е това..
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    V MoQtA StAq
    Вярвам в нея
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

Град
    Марс
    не...а тези които вярват-са заблудени идиоти....
    Голяма деградация ...
    "Alienis delectari malis - voluptas inhumana" ...

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    NEEEEE , moqta teoriq e, 4e 4ovekut e roden egoist i ne moge da izpitva ISTINSKA lubov kum nqkoi drug
    2ta 4ast si e kazana o6te predi vekove- 40vekut e socilano givotno, ehh da socialno, no vse pak dosta 4esto se pod4inqva samo na purvi4nite si instinkti,t.e. privli4ane da, lubov- tvurdo NE

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си