- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля ви имам нужда от вашите съвети
Историята е дълга.Ще разкажа всичко с подробности и ви моля за отговори.наскоро се натъкнах на тема подобна на моята,но тя беше по-различна,докато тази е пълна с разни обрати.Моля ви ако можете дайте някакво мнение.
Така...
всичко започна в хубавия ден на 15 септември тази година,видях си новия клас,видях и НЕГО-беше страхотен,облечен като някой артист от холивудски филм,с прическа и всичко...абе всички момичета още от първия ден запоянаха да се чудят как да се сближат с него,но той не отрази нито една от тях.И аз реших да си пробвам късмета понеже досега все нищо не ставаше,но си казах че съм на ново място и ще започна на чисто.Аз му взех номера,скайпа,всякаква възможна информация за него.В продължение на месец и половина аз правех всичко,наистина всичко,за да му привлека вниманието и накрая се превърнах в неговия изповедник,най-добрта приятелка и човек на който може винаги да разчита.Говорехме постоянно за абсолютно всичко,но имаше един ГОЛЯМ проблем - ВСИЧКО ТРЯБВАШЕ ДА ПРАВЯ АЗ-да го заговарям,да му пиша,да го каня да се прибираме заедно...В един момент си помислих ,,Ао той искаше да стане нещо,щеше да поеме инициативата все пак",и тогава разбрах,че той си е хванал гадже.Реших че няма смисъл вече да опитвам и направих една последна отчаяна стъпка - в неделя щях да излизам с един мой приятел от детинство,но аз напеавих така,че той да си помисли че ще излизам с гадже.Веднага след това той се промени - скъса с онази само след седмица,и започна да ме пита кой бил този,какъв е,как изглежда и т.н.Аз обаче се държах на дистанция и вече не вървях след него.оставих той да прави стъпките към мен.И той започна да го прави - по цял час ме гледа,междучасието идва и ми говори нещо,изпраща ме всеки ден,като последните два пъти тича в дъжда за да ме настигне,пише ми постоянно и удряме хронология по 2 часа.Изобщо всичко,което правех аз преди за да привлека вниманието му,сега го прави той.Какво става не знам,но вече 2-3 седмици е така.Приятелките ми казват че ме бил харесвал много,но аз не знам какво да си мисля вече.Като сапунка стана
<--- Това е историята ми до онзи ден.После изведнъж стана абсолютно неочакван обрат.Имахме от училище да ходим на едно място и аз го помолих да идем двамата.Той се съгласи уговорихме се,взехме си телефоните за всеки случай всичко 6.Срещнахме се,беше супер,говорихме си много,смяхме се още повече,но когато се появихме двамата другите реагираха странно и целия ден момичетата ме питаха защо съм била с него момчетата питаха него и така нататък.Въпреки това през абсолютно целия ден бяхме заедно и това беше най-прекрасния ден в живота ми.Но на другия ден не знам какво стана с него,но спря да контактува с мен - НАПЪЛНО.Хващах го само да ме гледа няколко пъти в часа.После аз стоя с едно момиче и той искаше да се премести и мина покрай мен,но залитна и падна върху мен.Извини се и ми казва ,,защо не се преместиш при Румяна(моята бест фр.) а аз да седна тук.И аз му казвам ,,Оооо,с даниела,а?'' и му правя една физиономия и той ми вика ,,Не не искам мислех че стоиш сама затова' и се премести пред мене.А едни момчета зад нас казаха ,,Ехе ехе виж виж.И оттогава не е същия - въобще не ми говори вече.единственото,което продължава да прави е да ме изпраща вечер.Мисля си,че ме харесва,но защо се държи така вече.Другите ли нещо му казаха,не знам?
Според мене се притеснява от многото внимание, които всички обръщат на вас ии ... не знам дали точно "връзка" да я нарека .. Просто може би не е свикнал . Но ако наистина е момче на място НИКОГА няма да повярва на чуждите , злобни приказки преди да е говорил с тебе . Защо просто не говориш с него и не го попиташ защо се държи така и какво точно се е променило ?
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
мерси за бързия отговор.Първоначално написано от MakeMeFeel
Аз мисля петък вечерта като се прибираме да го питам,но не знам как точно.Притеснено ми е
Не е толкова трудно . Просто му кажи : "има нещо , за което искам да поговорим " и той като те пита какво е то и ти му кажи : " Абе забелязала съм , че напоследък се държиш някво такова странно ... Кво е станало ? " или нещо подобно ...Първоначално написано от SunFl0w3r
![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Връзва на мненията на другите.Ако искаш да си имаш работа с бехаберник..продължавай да го искаш.
Момчето те харесва,ама се връзва мн на мненията на другите ... За това най-добре като те изпраща някой път и сте сами, го попитай защо се държи така и той сам ще ти обясни ...
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
азззз...мисля да го накарам малко да се отклони от маршрута си и да почака рейса с мен и през това време да поговорим![]()
Или другите нещо са му казали, или това прекалено внимание са го стреснали и това го е накарало да се отдръпне. Подкрепям мненията, които дадоха по-нагоре- поговорете двамата и го питай какво става.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
е явно е така наистина....вече дори измислих кво ще му кажа.Нямам търпение до утре![]()
много ще ви попречи това , че сте от един клас ... нали знаеш ... зависта в тоя свят е голяма и все ще се намери някой да ви раздели![]()
![]()
оххх защо все на мене.Има толкова много други които се зарибяват от класа,но само на нас такова внимание се обърна.Може би зашото той е най-харесването момчеПървоначално написано от beachy_bunny
![]()
всичко сте го обърнали на некъв сериал...иии немога да разбера защо чак след толкова време си разменяте телефоните с момчето от холивуд![]()
![]()
Е,ти пък толкова ли си тъпа с извинение,че не разбра какво е променило отношението му към теб?
Ако не си разбрала,чакай да те светна.
Забрави да кажеш на каква възраст сте...Доста важна част от една история в форум,но ще се помъча и без нея да дам оценка на ситуацията.
След като нещата между вас така са се задълбочили,горкото момченце го е досрамяло от тайфата дето са почнали да го ебават за теб(което често става без причина).Като се има в предвид,че момчето продължава да те изпраща до вас,ти сливи ли имаш в устата за да попиташ защо е охладнял,например?Това също ми подсказва,че сте достатачно малки за да се срамувате да си задавате въпроси за очевидни неща.
ей сега си писахме и аз го питах защо има промяна в поведението му,а той ми каза ,,Така ти се струва,нищо няма" .Аз му казах ,, Ммм така ли,забелязала съм го от вторника насам" и той ми прати оная емотикона (chuckle) с хихикането и после се измъкна че щял да отива до магазина и ся е на линия ма не ми пише![]()
Ми то за тези работи се пита лице в лице!Пробвай пак,но когато сте само двамцата някъде навън!
оф аз го бях измислила ама не стана видяха го едни него фр. и стана една...замъкнаха го нанякъдеПървоначално написано от vampirekiss