.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Като сапунен сериал :Д

ХОРА СПРЕТЕ ДА ДАВАТЕ МНЕНИЕ ТУК.Пуснала съм 2 част на тази тема и тя се казва ,,Моля помогнете ми имам нужда от вашите съвети".

Историята е дълга.Ще разкажа всичко с подробности и ви моля за отговори.наскоро се натъкнах на тема подобна на моята,но тя беше по-различна,докато тази е пълна с разни обрати.Моля ви ако можете дайте някакво мнение.
    Така...
    всичко започна в хубавия ден на 15 септември тази година,видях си новия клас,видях и НЕГО-беше страхотен,облечен като някой артист от холивудски филм,с прическа и всичко...абе всички момичета още от първия ден запоянаха да се чудят как да се сближат с него,но той не отрази нито една от тях.И аз реших да си пробвам късмета понеже досега все нищо не ставаше,но си казах че съм на ново място и ще започна на чисто.Аз му взех номера,скайпа,всякаква възможна информация за него.В продължение на месец и половина аз правех всичко,наистина всичко,за да му привлека вниманието и накрая се превърнах в неговия изповедник,най-добрта приятелка и човек на който може винаги да разчита.Говорехме постоянно за абсолютно всичко,но имаше един ГОЛЯМ проблем - ВСИЧКО ТРЯБВАШЕ ДА ПРАВЯ АЗ-да го заговарям,да му пиша,да го каня да се прибираме заедно...В един момент си помислих ,,Ао той искаше да стане нещо,щеше да поеме инициативата все пак",и тогава разбрах,че той си е хванал гадже.Реших че няма смисъл вече да опитвам и направих една последна отчаяна стъпка - в неделя щях да излизам с един мой приятел от детинство,но аз напеавих така,че той да си помисли че ще излизам с гадже.Веднага след това той се промени - скъса с онази само след седмица,и започна да ме пита кой бил този,какъв е,как изглежда и т.н.Аз обаче се държах на дистанция и вече не вървях след него.оставих той да прави стъпките към мен.И той започна да го прави - по цял час ме гледа,междучасието идва и ми говори нещо,изпраща ме всеки ден,като последните два пъти тича в дъжда за да ме настигне,пише ми постоянно и удряме хронология по 2 часа.Изобщо всичко,което правех аз преди за да привлека вниманието му,сега го прави той.Какво става не знам,но вече 2-3 седмици е така.Приятелките ми казват че ме бил харесвал много,но аз не знам какво да си мисля вече.Като сапунка стана

Ще се сетиш
    Мъжете са ловци...замисли се над това определение

Може да му е омръзнало да тича подир теб.
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Цитирай Първоначално написано от blood_dodo
    Може да му е омръзнало да тича подир теб.
    Той ли след мене аз ли след него така и не се разбра

Голям фен Аватара на beb4yy
    Всичко се връща чист пример ти си тичала той тича

Еми вместо да се правиш на недостъпна, вземи и направи нещо, за да се изясните. Ние тука можем само боб да фърлим...
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Оф взимайте се и айде...

Вземете поговорете като големи и разумни хора

Град
    В сърцето му!
    1ви вариант: Харесва те
    2ри вариант: Иска те

Прави разлика между вариянтите, тя е голяма.

Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa
    Цитирай Първоначално написано от Sladyranna

+9397478
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

Може да те има за свое лично притежание и да е изревнувал като си излязла с другото момче ..
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от F_CK_all_I_need_is_U

+9397478
    +9397479

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    Може да те има за свое лично притежание и да е изревнувал като си излязла с другото момче ..
    дам ..взе ми думите
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Нямаш предства колко си права.Не се бях замисляла

Супер фен
    Град
    Мбабане
    абсолютен палачор е тоя
    ако те прецака, да знаеш, че сама си си виновна

Град
    Враца
    Еми като ти чета историятаа... в началото ти си го гонила, после той, сега той се държи странно, следователно отново идва твоя ред да го гониш Тичай, айде Ако продължава да те изпраща, да ти пише и т.н. не се прави на недостъпна, ами предприеми някакви действия, защото иначе на него може да му писнее и всичко ще се прецака много яко
    еlsy

ОК,значи все пак има нещо към мен,но сега проблема е друг.Майка ми змае,че аз съм си харесала някой,знае какво става с мен и него,но не знае най-важното-КОЙ Е.Тя познава всички момчета от моя клас и онзи ден по метода на изключването се досетила кой е,но не е много сигурна (а той е турчин,но аз не виждам проблем,защото като човек е адски свестен и превъзхожда българите в класа ми),плюс това още като го видя тя ми каза ,,Внимавай,че е много хубав,да не лапнеш по него".И ето онази вечер ме пита да не би да е той.Аз отрекох,защото знам че тя пък и баща ми ще са против нещо такова,но какво да направя мога ли да заповядам на сърцето си?

Фен Аватара на mel4ety
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от SunFl0w3r
    ОК,значи все пак има нещо към мен,но сега проблема е друг.Майка ми змае,че аз съм си харесала някой,знае какво става с мен и него,но не знае най-важното-КОЙ Е.Тя познава всички момчета от моя клас и онзи ден по метода на изключването се досетила кой е,но не е много сигурна (а той е турчин,но аз не виждам проблем,защото като човек е адски свестен и превъзхожда българите в класа ми),плюс това още като го видя тя ми каза ,,Внимавай,че е много хубав,да не лапнеш по него".И ето онази вечер ме пита да не би да е той.Аз отрекох,защото знам че тя пък и баща ми ще са против нещо такова,но какво да направя мога ли да заповядам на сърцето си?
    има една поговорка-циганина обича и не дава децата си,българина-парите си,а турчина-жената си.. и тва че е турчин да не ти пука! (я да не е ивънземно?)земете поговорете като хората седнете погледнете се в очите и казвайте каквото имате да казвате..то вие ше одъртеете доде се разберете кой кого харесва и току виж недай си боже сте хванали дископатия от толко мн тичане един подир друг айде успехчета от мен

има една поговорка-циганина обича и не дава децата си,българина-парите си,а турчина-жената си.. и тва че е турчин да не ти пука! (я да не е ивънземно?)земете поговорете като хората седнете погледнете се в очите и казвайте каквото имате да казвате..то вие ше одъртеете доде се разберете кой кого харесва и току виж недай си боже сте хванали дископатия от толко мн тичане един подир друг айде успехчета от мен
    Дам...аз се чудех защо напоследък ме боли гърба
    Ся сериозно - напълно си права вече май е крайно време да се разберем

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Еми като ти чета историятаа... в началото ти си го гонила, после той, сега той се държи странно, следователно отново идва твоя ред да го гониш Тичай, айде Ако продължава да те изпраща, да ти пише и т.н. не се прави на недостъпна, ами предприеми някакви действия, защото иначе на него може да му писнее и всичко ще се прецака много яко
    +1 nicolepcd извини ме , но според мен ... " на него му е писнало и всичко се е прецакало много яко " ..... щом изведнъж губи така интерес ... пробей се пак да го спечелиш ....

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от beachy_bunny
    Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    +1 nicolepcd извини ме , но според мен ... " на него му е писнало и всичко се е прецакало много яко " ..... щом изведнъж губи така интерес ... пробей се пак да го спечелиш ....
    Извинена си! А може би си и права
    еlsy

Pri men ne6tata sa abs su6tite.. i az praveh kakto teb vs vuzmojno za da mu privleka vnimanieto, no toi vse pak produljavashe da mi govori za momi4eto koeto haresva.. dokato edin den mi vtrusna ot vsi4ko i sprqh da mu obru6tam vnimanie, da mu govorq ... v momenta ne obshtuvame edin s drug, no az opredeleno nqma da napravq purvata kra4ka.. preporu4vam ti da napr su6toto .. izvestno vreme stoi na strana, pravi se nan nedostupna, tova 6te go izdrazni o6te pove4e... kusmet4eta i spoko, ima mn dr v tvoeto polojenie
    Impossible is a dare.

Град
    София
    Нов ник: Cassidy

Цитирай Първоначално написано от beb4yy
    Всичко се връща чист пример ти си тичала той тича
    =D> =D> =D>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си