.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: H&M

Град
    Велико Търново

H&M

Тези които са си купували дрехи от там да изявят мнение. Искам да попитам ако някой има дънки(панталони)на тази марка да изяви мнение Достатъчно ниска ли е талията,прилепнали ли стоят и така нататък.Също така ако знаете да има корсет на тази марка може ли снимка ?

Мерси предварително

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Дънките им са с талия до пъпа - всичките!! Аз имам едни, които ми ги подариха, с такова качество са - нямам думи. Но бях видяла едно момиче с дънки на тази марка и й седяха страхотно, въпреки високата талия. Пробвай, за да се видиш, не се отказвай веднага Аз моите ги нося само като съм с дълга блузка.
    Ии изобщо марката според мен е много хубава и качествена. А и цените им са прилични.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Цените са повече от прилични. Имат хубави неща. Панталони нямам на марката, предимно блузки и съм доволна. Не са ми се развлекли и не им се е сменил цветът.

Град
    Велико Търново
    Аз имам рокля и риза.Качеството е хубаво да,но сега ще моля леля ми да ми купи малко дрешки от Германия.Иии гледах панталони(то леля ми ще мери и трябва да стоят с доста ниска талия,ако не стоят така ще помоля някакви други със ниска талия да ми намерят) блузки гледах има страхотни..Та значи от новата колекция като гледах стоят с ниска талия панталоните им(някои) http://shop.hm.com/de/shoppingwindow...ANS&shoptype=S 3-тия модел е с ниска талия

hottie
    Guest
    Ами като цяло качеството им не е много добре, но за около един сезон става. Зависи и от дрехите. Специално за дъбките си зависи от модела. Аз главно съм си купувала от там блузки, полички и аксесоари. От тях съм водолна..за тези цени

Град
    Велико Търново
    A има ли техен магазин в България?

hottie
    Guest
    не

hottie
    Guest
    не, доколкото знам

Град
    тhe middLe of nowhere
    аз имам 2 блузки много добра марка ;] иначе има доста в секънд хенд ;дд
    мake cookиes,noт war ^.^

Аз редовно си пазарувам от там, не е вярно, че има само с висока талия панталони глупости са това, има различни кройки дънки и панталони и т.н.
    Аз лично съм си много доволна, то си е въпрос до вкус де

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Град
    La vILLe dE tEs iLLuSiOnS
    Аз съм на мнение, че са доста боклучави. Първо - нищо не си харесвам, доста са ми бабешки, и второ - качеството им е ужасно.

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от nSty
    Аз съм на мнение, че са доста боклучави. Първо - нищо не си харесвам, доста са ми бабешки, и второ - качеството им е ужасно.
    Ами какво им има на качеството?Аз имам една рокля и една риза и са доста по-хубави от повечето парцали в Бг.(освен някои маркови дрехи ест).

Град
    Пловдив
    от H&M - Мадрид имам страхотен шал и чанта и разни др и определено съм доволна.като бях дънки не гледах , но се спрях на едни зимни якета и бяха жалко , че в БГ няма
    иначе както казаха по-горе - в секънг хенд има
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Цитирай Първоначално написано от nSty
    Имам толкова много неща на тази марка и вобще не са бабешки, или с ниско качество.Дори имам една пола, която избягвам да нося, защото е много мини.
    По темата:Не, не е вярно това, че имат дънки само с ниска талия.То зависи и според човека, и как му стоят, и според блузата също.

Ето ти пример за техни дънки с ниска талия:

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от m3talmania
    Ето ти пример за техни дънки с ниска талия:

Aу точно тези 2 модела съм казала на леля ми да ми ги купи

Първите нещо не ми харесват. Само момичето е хубаво.
    Но вторитеее!

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Първите нещо не ми харесват. Само момичето е хубаво.
    Но вторитеее!
    На мен 1-вите ми харесват защото попринцип обичам тесни дънки,а вторите защото ще са единствените ми дънки които да не са впити по кракът

Град
    Between The Hell and The Heaven
    нищо ,освен пиличните цени ,не ми беше направило впечатление в тоя магазин,до колкото си спомням...

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Голям фен Аватара на Slashy
    Град
    Варна
    ммм имам доста дрехи на H&M...
    мн добро впечатление имам от тях

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Аз наскоро ходих там и ги пробвах тия втроите. Надолу стават огроомни. Стояха ми ужасно. Наистина на манекенката й седят супер, но иначе не са чак толкова..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си