.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Град
    DreamLand =)

Метаболизъм?

zdraveite iskam da vi popitam kak da si uskorq metabolizma..? moq metabolizm e baven i mi se lepqt povecheto hrani..i zatova iskam da vi popitam kakvo trqbva da napravq za da mi se uskori metabolizma i da si qm pochti sushtite hrani no da mi se lepqt sravnitelno po-malko?

shadow4e
    Заглавията трябва да са на кирилица
    За 3 неща бях напълно убедена.
    Първо Едуард бе вампир.
    Второ, някаква част от него - нямах представа колко силна може да бъде тя,
    жадуваше за кръвта ми.
    И трето, бях безусловно и необратимо влюбена в него. ♥

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Спортувай!

Или отиди на ендокринолог за всеки случай.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на akinom
    няма такава магия.
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Яж често (5 пъти на ден), но по малко. И, както вече казаха, спортувай.

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Добре дошла в клуба...
    Аз го оправям с капсули ябълков оцет и спорт...
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Супер фен Аватара на gabi_94
    eee, то не зависи от теб. При всеки човек е различно, при мен например, каквото и да ям не мисе лепи - структурата на тялото ми не се е променяла никога, винаги съм имала нормално телосложение, даже съм слаба и лесно ако искам мога а отслабна. Имам приятелки, които спортуват непрекъснато, не ядат почти нищо и пак не могат да отслабнат. А пък ако хапнат малко повечко веднага се качва някое килограмче. Не мисля че има начин да си ускориш метаболизма.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Мисля че преди рекламираха някакво лекарство за ускоряване на метаболизма , но не мога да се сетя как се казваше .. Можеш да отидеш до личния си лекар и да го попиташ , или в някоя аптека

В Космополитан пише някакви начини, но до колко са верни... Сега ще го потърся из вкъщи списанието и ще ти ги напиша Така:

Яж екзотични неща: Чилито и горчицата са подправки, които често се използват в тайландската, мексиканската, китайската и индийската кухня. те могат да ти помогнат да изгориш няколко калории повечеблагодарение на общата си съставка-капсацина. Когато погълнеш една чаена лъжичка горчица и същото количество сос чили, метаболизмът ти се "надъхва" с 25%. Ако не си почитателка на екзотичното (или пък стомахът ти не е), можеш да прибегнеш и към класически български лютивини - прочутите чушлета шипка, например. Изобщо пикантната храна се яде в по-малки количества, защото бързо засища и така по естествен път можеш да намалиш порциите си

Пийни нещо от хладилника: Дехидратирането забавя всички телесни функции, затова не пропускай митичните 8 чаши вода дневно. И добави 3 ледчета: ледената течност предизвиква раздвижване в организма, защото за затоплянето й до нормална температура се отделят калории.

Чайна церемония: Изследванията доказват, че съставката, наречена епигалокатехин (не съм сигурна дали така се пише ) галат - антиоксидант, който е част от чая, може да изиграе важна роля в сритването по пищялките на метаболизма ти и той да подскочи 2-3 педи по-високо от обичайното. Ако пиеш поне 1 чаша зелен чай дневно, процесът ще се ускори между 10 и 4% в рамките на 2 часа. Черният чай пък съдържа кофеин, който също влияе на метаболизма .кафето, енергийните напитки и някои безалкохолни напитки също са богати на кофеин.

Желязната лейди: Друг ускорител на метаболизма са тренировките с тежести - гирички или различни уреди. След десетседмични занимания можеш да вдигнеш нивото на метаболизма си с 6%. За да оформиш мускули, прави минимум 1 серия (12-15 повторения) в 30 минутно занимание с концентрация върху гръб, корем, дупе, рамена, пъце и прасци. Опитай се да постигнеш 2-3 серии в сеанс.

Яж след като станеш. 8-те (или повече) часа сън са забавили метаболизма, затова диетолозите казват да се храним по-обилно сутрин- за да събудим тялото и да накараме всичко да влезе в работен ритъм. Умната закуска трябва да е направена по схемата 50-30-20. 50% са сложни въглехидрати, 30% протеини, 20% мазнини. Нямаш време? Дори и най-заетата мацка на земята като теб би могла да изпече на тостера 2 филийки, да ги намаже с меко сирене или пък да изяде едно кисело мляко с плодове и ядки.

Има и още няколко, но ме мързи да пиша

Цитирай Първоначално написано от akinom
    няма такава магия.
    Глупости!

Към авторката на темата:
    Миличка, естествено, че можеш да си ускориш метаболизма, просто трябва да спазваш няколко прости "правила" и да си изградиш добър режим на хранене
    Задължително закусвай! Никоганедей да пропускаш закуската. Ето ти достатъчно разумни причини защо не трябва да пропускаш закуската + това, по тази начин си ускоряваш метаболизма.
    Яж по 5 пъти на ден. 3 осоивни хранения- закуска, обяд, вечеря + 2 междинни между закуската и обяда, и обяда и вечерята. Яж често, НО ПО-МАЛКО!
    Трудно смилаемите храни, например ядки, също помагат за ускоряването на метаболизма, защото организмът хаби енергия за разграждането им.
    Спортувай! Човек с по-голяма МУСКУЛНА маса, има 2 пъти по-бърз метаболизъм от човек, с по-малка мускулна маса.

Това е общо взето (:

Град
    DreamLand =)
    blagodarq
    За 3 неща бях напълно убедена.
    Първо Едуард бе вампир.
    Второ, някаква част от него - нямах представа колко силна може да бъде тя,
    жадуваше за кръвта ми.
    И трето, бях безусловно и необратимо влюбена в него. ♥

грейпфрути, зеле, зелен чай, кофейн--тези храни ускоряват метаболизма и така тялото топи мазнини

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Хром.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си