.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: The woman in black

Град
    Ада

The woman in black

Здравейте сладури...имам нужда от малко помощ търся една книжка в нета но без успех питах чичко google ама нещо не се справи та търся книгата "The Woman In Black" от Susan Hill на Български не че не уча английски ама...

Супер фен Аватара на nymphadora
    чуждестранна литература мн трудно се намира попитай в някоя книжарница,но се съмнявам...

Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    чуждестранна литература мн трудно се намира попитай в някоя книжарница,но се съмнявам...
    + виж в пингвините.ком не знам просто .. мисля че може и да я поръчаш на някой книжарница .. поразпитай ..
    Smile... Tomorrow will be worse...

Мега фен Аватара на Blab
    Доколкото видях, такава книга на българския пазар не е излизала.
    От авторката - само първата й книга.
    Ти виждала ли си я наживо или просто си търсиш?:Д

Град
    Ада
    Цитирай Първоначално написано от Blab
    Ти виждала ли си я наживо или просто си търсиш?:Д
    Виждала съм я но в съкратен вариант и филмче има даже по книгата.Никъде не мога да я намеря А книгата е наистина добра ще се поровя още...

Силнос е съмнявам да я намериш на български.За съжаление не мога да ти помогна много.Единственото близко нещо до това, което търсиш, е The Woman In White, което към Cambridge Literature.Потърси в Хеликон.Има доста чуждестранна литература там.
    Пътеката ли стана тясна или вие пораснахте? Гледайки нагоре, малко се захласнахтеее . ;]]

Град
    Ада
    Ако някой иска ето филмчето,интресно е http://zamunda.net/details.php?id=146176

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си