- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- пф.. супер тъпо..
сори ако има др такава тема..но има мн страници и не мога да претърся всички за да намеря дали има такава..дано да ме разберете..
и така..
харесвам си едно момче ..тръгнахме..
и т0й ми беше казал че не може да се целува..
0кей..на мен не ми е пр0блем .. м0жех да г0 науча..
но т0й на 2-я ден ме целуна с език..и ме 0лигави цялата.. =(
на 3-я ден пак беше тка..
забравих да кажа че сме 0т различни град0ве..не че ни пречи де..
и като0 тръгвах.. и му дад0х една 0бикновена целувка.. а т0й п0мисли че ше бъди с език и си 0тв0ри устата преди да см г0 целунала.. и направо0 устните ми вляз0ха в нег0вата уста .. =(
и т0й си вкара езика , а аз му бях 0градила с устни езика.. и т0й пр0дължи без да спре..даже не се осъзна че исках 0бикн0вена целувка (защото целувката с език е супер гадна ..лигава..)
и се дръпнах .. и т0й даже ме ухапа.. пък к0гато0 ме целува с език.. ме лигави чак д0 брадичката =(![]()
![]()
![]()
Моля Ви кажете ми нещо.. ще 0ткача.. инъче м0мчето е мн г0тино.. и характера му е супер г0тин =(
По - добре му кажи... Дай да те науча да се целуваш.... И го научи... кажи му да се отпусне и му обесни, че целта на целувката не е да те олигави до брадичката а просто тези леки чуства от докосванията на устните.... пеперудките в корема... всичко това.... Обесни му бе...
It's too late...
Кофти!
Ми говори с него, обясни му, че не ти е приятно и да не го прави! Пък и ти казваш, че не искаш да се целувате с език, значи няма да го учиш на това...А обикновените целувки всеки си ги знае, ще си правите тях, докато не стигнете до друга фаза! Тогава ще се обучавате взаимно!
![]()
Яни, Яни.. де да можех да ти помогнаа![]()
просто следващия път, се налагай и се опитай да го водиш :P 0бичам те
![]()
пп: любимата ми тема в целия форум :P
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
ама аз искам..смсл.. не искам т0й тка да се целува..![]()
де а знам.. много е к0фти и все си казвам ся ше му кажа п0-бавно да действа..ама ми е к0фти..
а и забравих да кажа , че е мн притеснен п0 време на целувката и мн бърза..
кажи му : не ме кефят целувките ти.. дай да ти покажа как се прави..![]()
е..да ама пр0блема .. е че м0же да не иска да ме разбере.. =(Първоначално написано от stupid0boy
Какво да ти кажа.. носи си салфетки или мокри кърпички, и това е. ;д
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
хаухауаху..... и кв0 след като0 ме целуне и аз.. м0мент .. вадя си една салфетка .. избърсвам се.. и пр0дължавамеПървоначално написано от BloodyAmy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
май точно това искаха да ти кажатПървоначално написано от girlche
![]()
![]()
I need you right now
I need you right now
Ами, ако не желае да възприеме, няма друг начин.![]()
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
Само устата му да не е била такава, http://neshtoto.com/wp-content/uploa...600x600Q85.jpg че ще се е получило кофти.Първоначално написано от girlche
![]()
амм мс за съветите ..![]()
разбивате ме .. =) п0не ми 0правихте настр0ението =) .. и сп0койно mArMaLaDkA .. не е такава..
![]()
![]()
Просто поговори с него и му кажи, че ще го научиш ... според мен така е най-добре : )
Имам Родина,имам народ,имам и вяра,имам живот!Имам надежда,имам съдба,имам куража за тази борба!Една страна,един народ,единна вяра,eдин живот.Една любов,но без предел, една борба за свята цел.
~1912~БОТЕВ ПЛОВДИВ~1912~
мм ще се опитам..
![]()
1во - мега грешния раздел... кво общо има това с любовта?
2ро - ОМФГ ХАХХАХА.... Ходи се гръмни...
:smt078 ама овцо много си куха бее
майкооо кво занимаваш хората с тия лайна вместо да си теглите по едно и кой откаде е :-x :-x :-x :smt067
Еми сравнение с някой други в тоя форум тя не е чак толкова тъпа.Първоначално написано от jikitko
Къв е проблема?
Брях,брях
искам само да ти кажа, че изобщо не е тъпаПървоначално написано от Zarity
така, че малк0 по-спокойно, а?
![]()
I need you right now
I need you right now
Да тя е мега тъпаПървоначално написано от lilincituuuu
![]()
Какво можем да направим ние по този въпрос... Можем ли да дадем съвет на това, да помогнем по някъв начин.. НЕ. И къв е извода... ТЕМАТА Е БЕЗСМИСЛЕНАДишайте...
аре да си го навреш.... ;}} .. ше х0дя дет си искам .. и ако искам ше се гръмвам.. ми кажи де да го напиша ве кретен.. ?!? .. в отдела за секс ли.. ве многознайко ?!? .. кат не та кефи темата..не я гледай..Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
ти що не се теглиш..а?!?Първоначално написано от jikitko
![]()
.. кат не искаш да те занимавам.. не влизай тука ве..
![]()
Първоначално написано от FromAutumToAshes
ти що не млъкнеш ве...многознайко.. ;}} .. щом другите м0жаха..начи може....
пс.. за тези к0йто ми дадаха съвет : благодаря ви адски много =)
а за многознайкото : кат си т0лкова научен..многознаещ..що не си направиш тв предаване и да ни учиш..а? ко ше каеж???
Първоначално написано от girlche
Ауууу лапето са ИдосЪЛеле толко си тъпа, че дори не знаеш в кой раздел да си напишеш темата.. плс изчезни и не се връщай повече със слабоумни теми като тази... И това е младежта на България.. Лелеееее родителите ни трябва да са адски горди ^^