Съжалявам,че пак ви заливам с моите глупости,но рухвам...психически,физичес ки..Разболявам се от нищото,постоянно ми се скапва настроението.Всичко започна със скандалите вкъщи между родителите ми.Останах да живея при баща си.Не съм чувала майка си от месец и нещо може би,не знам,не ги броя вече дните.Просто приех,че не ме обича и не се интересува от мен.На училище гледах да не го пренасям,ала просто избухвах.Знам,че трябва да си сдържам нервите,че другите не са ми виновни за нищо,ала просто избухвах и се дразнех от всички.Въпреки всичко до мен бяха приятелките ми.Не ме изоставяха въпреки избухванията ми,капризниченето и непрестанните депресии.Само че когато заговоря с тях за положението вкъщи,всяка извърта темата.А аз имам нужда да поговоря с някого за това.Те не успяват изобщо да ме успокоят,дори когато не ми е мъчно заради семейните проблеми.Признавам си,че с тях се забавлявам,простея и се лигавя с тях,ала напоследък съм вечно тъжна и умислена.Сериозна съм и не ми е до гъделичкания,щипания и шеги.Всички са около мен,когато съм весела,а когато имам нужда от малко подкрепа,всички си имат някаква работа.Всеки си има свои проблеми,обаче аз винаги съм насреща когато те имат проблеми и се опитвам да помогна.Чувствам се страшно неразбрана и изолирана от другите.Сякаш аз имам по-развито,по-зряло мислене и някак си не се вписвам в техните стандарти.Те са вечно весели,вечно се гъделичкат,закачат,а аз в повечето случаи седя на чина и слушам музика,или пък си мисля за мои неща.Започва да ми тече носа през ден,главата постоянно ме боли..Заради постоянните тревоги около развода на нашите и неразбирането от околните,имунната ми система отслабва.Чувствам се зле.Същевременно хем имам приятели,хем нямам с кой да споделям.Не съм тръгнала да хлипам и да плача,просто защото не съм човек,който така се срива..рядко плача,наистина рядко.Но просто тая самота ме убива.Опитвам се вечер да заспя и несъзнателно почвам да мисля пак за проблемите си.Отвратително е.Знам,че всичко ще се оправи рано или късно,но не издържам вече.Търпях,търпях,държах се силна при всичките проблеми у дома(ако някой ми е чел темата ще разбере),ала просто сега ми избиха балансите...Исках просто да споделя..Ако някой се е чувствал така,да сподели,ако иска.