- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малко мъжко мнение
Е не исках да бъда толкова директен, но щом казваш ОК!Първоначално написано от Adwokat
A misli6 li 4e posle 6te zaslujava6 muj i 4e nqkoi 6te iska jena do sebe si, koqto e bila takava? Neznam - ne te sudq, i dori te razbiram (i na men mi se e iskalo taka, no nikkoga ne subrah smelost da go napravq). Az sudq na po mene si - predpo4itam supruga mi da se gordee s men otkolkoto da mu kazvat (kakto sme v malko grad4e), 4e toq i onq sa 4ukali jena mu... Nqma da mu e mnogo priqtno... Evala ti ina4e 4e misli6 za sebe si i za momenta v koito se namira6, ne za bude6teto!Първоначално написано от Stela90
точно това бяха думите на приятеля миПървоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
[quote="VeSna"]Аз лично не бих взел такова момиче за жена. Не искам да те обидя, но понякога не си ли се замисляла че мъжът ти ще го е гнус да наебе вече 100 пъти, че и повече ебано момиче. Поне на мен няама да ми е мн приятно, ако ще и най-добрата домакиня да е. Все пак не е важно какъв си сега, важно е какъв си бил преди и какво мнение имат за теб хората, така че моят съвет е да се откажеш от тия връзки за 1 нощ и да си потърсиш сериозен приятел, с когото да си водите нормален полов живот.Първоначално написано от Stela90
Vij sega. Predpochitam macka, koqto e otlichna v legloto, no v sushtoto vreme si e mila i sladka dama, s dobre izgradeni cennosti za jivota. Vajnoto e edna jena da bude interesna sexualno i v sushtoto vreme mujut da se chuvstva duhovno podsiguren ot neq kato traina i nadejdna sputnitsa.
Eating isn't cheating - Arnold
абе, хитреци..
ясно е, че всеки иска хем да е блестяща домакиня, хем мастър любовница
проблемът е, че това е мнооого трудно съчетание за един единствен човек
така че изберете от крайностите....
Oпределено е доса трудно съчетание, особено когато от вътре ти идва да си нежна и мила, а да трябва да се държиш по-диво и необуздано... Относно леглото - момчета, ако не сте разбрали всяка една е такава, стига вие да успеете да ни предразположите. За 15-20 мин можете да ни направите кълбо от страст и покорна душичка - в леглото всичко зависи от вас! Защо само ние трябва да се грижим да се поддържа страстта и разнообразието? Да палим свещи, да пълним вани и т.н. Скоро да сте го правили ей така, без повод?Първоначално написано от OtherDimension