Това ми беше любимия сайт! Повечето не се познавахме, можехме да даваме съветите си, да споделяме проблемите си, да получаваме добри и разумни съвети. А в какво се превърна сайта? Първо искам да изтъкна една - две положителни черти.
1. Външния вид се подобри, стана много по-подредено и приятно за окото.
2. Темите от типа: Ей, как сте? и тем подобни се заключват.
Но искам да изкажа възмущнието си, знам че не съм първата, че има много други такива теми, но ще си кажа това, което искам. Вече не мога да дам мнението си по дадена тема, по даден въпрос, не мога да дам съвет на този, който е пуснал тема за да пита. И защо? Ами по простата причина, че след като в една тема се напишат 3-4 мнения тя веднага се заключва! Защо вече е така? Това е голяма простотия. Откакто направихте тези промени аз не съм писала в тема ... Също така мисля, че осрахте целия сайт с тея снимки и албуми (които не съм си правила труда да разгледам)! Писнало ми е да гледам по импулс останалите сайтове за запознанства някакви малки нагримирани момиченца (дори и мои набори, също така и момченца!!!!), които са се нагримирали като фолк певици и се застанали в причудливи стойки, защото сега емодерно да се снимаш така-или иначе и да си правиш снимката с еди-какъв си ефект или просто да си по сутиенче! Този сайт беше мястото, където тва го нямаше и нямаше тези дразнещи индивиди и простотии, не беше място за да се покажем кой солко е годин външно, а беше място за споделяне! Беше нещо чисто, а сега какво е??? Осрахте се с тия снимки, наистина!
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
Relax, dude! They come after 6 glasses.![]()
Това за импулса: доста хора мислят като теб, но има и хора, които го използват. Нека му се радват, просто не влизай там.
А за заключените теми, дай линк към няколко теми и които сме ги заключили ще кажем защо. /поне аз, де/
П.п.
Младши модовете бяхме инструктирани до перди няколко дена да заключваме повечко теми, но правилото вече отпадна.
Много,наистина много интерестни хора...
Before:After:Аре бе,управете го тоя сайт,толко е стар...айде преминете към по-нова версия...Какво изобщо искате от хората ? Като не ви харесва дизайна,съберете се френдовете и си направете сайт бе,умници !Тоя сайт заприлича на импулс,няма да влизам повече,тия албуми ме дразнят,такава тъпня...такава тъпотия...