.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Град
    Pleven

Спешно... Тест за бременност

съжелявам ако наскоро го е имало този въпрос,но нямам време да се ровя из форума .. искам да попитам може ли да се разбере още на 2-рия ден след като съм правила секс дали съм бременна ... щото имам големи съмнения ... правих си тест - отрицателен.. пробвах и метода със слагането на 2 щипки сода във урината .. и не шупна .. всичко ми показва отрицателно ...

Град
    във филма, заедно със саундтрака
    Рано е да се каже. След около 2 седмици или при първия ден от закъснение на цикъла можеш да разбереш дали си бременна. Спестявам ти лекциите за предпазване и в крайна нужда хапчета, но все пак трябва да се внимава.
    Дано да не си бременна, но да ти е за урок.
    There's only two types of people in the world:
    the ones that entertain and the ones that observe.
    Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
    Dont like the backseat-gotta be first!

като ти се надуе коремчето ще разбереш

Не.
    Минимум 1 седмица.
    Най-точно 2 седмици

П.П. Задавай конкретни заглавия!
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Не.
    Минимум 1 седмица.
    Най-точно 2 седмици

П.П. Задавай конкретни заглавия!

страшна рибка имаш на аватара

pisanke, kato nadue6 korema nqma da ti e tolko sme6no

po-temata, ako ima6 symneniq po-dobre pii hap4e ako ne e kysno ve4e, ina4e test do kolkoto znam se pravi sled 2 sedmici

Град
    Pleven
    Цитирай Първоначално написано от hforce
    pisanke, kato nadue6 korema nqma da ti e tolko sme6no

po-temata, ako ima6 symneniq po-dobre pii hap4e ako ne e kysno ve4e, ina4e test do kolkoto znam se pravi sled 2 sedmici

еми утре ми е последния срок за хапче ... ама те нали спряха пустинор ... а другите знам че са били много скъпи ;(

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~
    Абе вие луди ли сте!?Кви 2 седмици няма такова нещо.Скоро т.е преди около 1 месец и аз имах подобен проблем ходих в аптеката и попитах за тест-а, жената ми отговори (фармацевтката) че теста и то най ранния е след 3-ТИЯ ДЕН говоря за Shure Chek.А и от моята гинеколожка знам че най ранния е той!Но по добре не рискувай купи си Ескапеле-то и си реши проблема на време!!!Успех!

параноици

Какви сте такива параноици? Знаете ли колко хора с години се опитват да имат дете и не могат? Вие 1 път капнало нещо някъде и айде бременни всички

Изчакайте си спокойно цикъла, ако не ви дойте до 5-6 дена след датата на която е трябвало - тогава търсете тестове. (нервите както знаете се отразяват). А и както знаете има и хапчета за след секс .. ако искате да сте сигурни - действайте .. (стига да имате поне 16 години да не стане някой сакатлък )

УспеХ
    BeCaUse I CaN!

Повече от фен
    Град
    майна таууун :)
    Цитирай Първоначално написано от pysanka
    като ти се надуе коремчето ще разбереш
    Много си оригинална, няма що! Спри да трупаш постове на темите на другите и да ги пълниш със спам!
    По темата-както и по-горе ти казаха-след 2 седмици. Глупаво е да казват, че след 3 дни, защото си има период на застой. Трябва време на сперматозоидите да достигнат яйцеклетката, пък камо ли да я оплодят. Изчакай. Стискам палци да няма нищо. И гледай да внимаваш повече в часовете по Български, защото правописът ти е умопомрачителен!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Да отговоря на авторката ескапела е 30 лв не мн скъп! а шуър чека знам че показва след 1 седмица някаде!
    пък и по добре ескапел за 30 лв от колкото аборт за 150 лв

Вземи си Shurecheck, както ти казаха по - горе и ще разбереш.Не се блъскай с хапчета напразно.А и сега като си се уплашила е още по - зле.Човешката психика може да изиграе на всеки много лоша шега, ако си въобрази нещо.За това се успокой и си купи теста.Успех!

Вземи си Shurecheck, както ти казаха по - горе и ще разбереш.Не се блъскай с хапчета напразно.А и сега като си се уплашила е още по - зле.Човешката психика може да изиграе на всеки много лоша шега, ако си въобрази нещо.За това се успокой и си купи теста.Успех!

Град
    Pleven
    Цитирай Първоначално написано от DaniFilth

еми аз вече пробвах с ShureCheck.... излезе ми отрицателен ..

Повече от фен
    Град
    Абе вземете и се образовайте малко- тест след 2-та седмица или най-рано към средата- края на 1-та. Много ясно, че е отрицателен, защото спермицата на твойто мъжле даже не ти е стигнала до яйцеклетката пък камо ли да я оплоди.

Град
    Някъде на Земята
    Мила говорих с бекарка по този въпрос и тя ми каза, че трябва да чакаш 10 дена. Дано не си бременна!

:P спокойно ... и аз се плашех така ама ... ако не е свършил в теб няма страшно след третия ден shure chek и ще разбереш

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от sexapilkata
    :P спокойно ... и аз се плашех така ама ... ако не е свършил в теб няма страшно след третия ден shure chek и ще разбереш
    Много умно! Ако беше прочела малко по-нагоре щеше да се убедиш, че не е така. Онзи ден приятелят ми е станал свидетел на сцена в аптека, в която са били сигурно 2 такива като теб, които мноооого силно са убедени, че на 3-я ден вече си бременна. Вместо да пиете кафета вместо да влизате в час по биология, вземете да влизате, та дано понаучите нещо!!!

Re: Спешно... Тест за бременност

Цитирай Първоначално написано от InSoMniA_F
    съжелявам ако наскоро го е имало този въпрос,но нямам време да се ровя из форума .. искам да попитам може ли да се разбере още на 2-рия ден след като съм правила секс дали съм бременна ... щото имам големи съмнения ... правих си тест - отрицателен.. пробвах и метода със слагането на 2 щипки сода във урината .. и не шупна .. всичко ми показва отрицателно ...
    Да разбирам, че си разочарована и искаш да ставаш мама?
    пссст..

вътре ли свърши или кондома се скъса?

Цитирай Първоначално написано от InSoMniA_F

еми аз вече пробвах с ShureCheck.... излезе ми отрицателен ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си