.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Тема: AVON

Hybrid View

AVON

Здравейте, някой ползва ли козметиката им, доволни ли сте от продуктите им като цяло и ако ползвате какво сте си поръчвали до този момент?

Поръчвала съм си гланцове,една блестяща очна линия,моливи,спирали,рол-онове,дезодоранти,тоалетни води,един гел от серията Клиърскин.Мии..кво да ти кажа..?Пълен ташак са. Само моливите им и това на Клиърскин стават за нещо.Другото е боза.Да не говорим за абсурдните им цени.Пълен смях.И бижутата,които излагат в каталозите си,нямат нищо общо на живо с картинката.Впрочем,има и други теми за Ейвън.Поровичкай се,но мога и да ти го спестя.Накратко:пъъъълееен боклук са!И Орифлейм са същите.По-добре си вземи парички,отиди в някой парфюмериен магазин,там се продават и пудри,фдт,червилца,мервилц ...Защото,когато го виждаш нещото,което искаш да си купиш на живо,преценяваш дали си заслужава парите.А примерно за една пудра на Ейвън даваш 20.00 лв. или пък 15 лв. за това червило новото,дето е със по-специфично отваряне,а цветовете изобщо не си отговарят!

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    .. Каза тя.
    Мога да ти кажа, че всеки продукт стои различно на всяка кожа.
    Избери си нещо, пробвай го и ако не ти хареса не си поръчвай повече.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Az sam distributor na Avon i moga da ti kaja 4e si4ko si e super ama vsi4ko
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Аз харесвам козметиката на Ейвън.Както всяка козетична фирама и тази си има качествените продукти и некачествени-гланцовете,червилата,молив ите,спиралите са много хубави.От тинейджърската серия глат(нцовете,сенките,спира ата със синята капачка също са хубави.Заслужат(ват си сенките им за очи и лаковете за нокти.Четките им също са много добри Продуктите от серията SSS
    (skin so soft) са страхотни

Супер фен Аватара на girl91
    Аз съм представител и им харесвам продуктите, цените са нормални и до сега нито аз, нито някой клиент не се е оплаквал от даден продукт.
    Аз имам много лосинони и спрейове от Naturals, душ-гелове на Senses, спирала Supershock, сенки и гланцове от Color Trend,маски за лице Planet Spa, тоалетни води, обици, парфюми и много други

Имала съм техен крем за лице, не е лош. Навремето бяха много добра марка, но сега предпочитам първо да видя дадения продукт, а после да си го купя. И си купувам само парфюми от тях.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на mynichka
    Използвам доста неща от козметиката на Ейвън и съм много доволна :P
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Разбира се, всичко е много индивидуално. Аз нямам възражения и забележки, а имам и клиентки, които само чакат новата брошура и направо ми я грабват от ръцете... някой ако има някакви въпроси към мен по-конкретни за някой продукт или нещо нека попита, ще му отговоря също така, ако някой търси представител и няма такъв до момента, може да се свърже с мен, в AVON всичко е лесно, приятно и го правим с усмивка

Мега фен Аватара на mynichka
    аз много има харесвам лосионите са тяло страхотни са :P
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

За да не пускам нова тема ще пиша тук. Какъв лосион за тяло ще ми препоръчате с по-приятен аромат, използвах този на Ейвън за стягане на кожата, но той свърши

Град
    Перник
    Това са чисти боклуци
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Цитирай Първоначално написано от girl91
    Аз съм представител и им харесвам продуктите, цените са нормални и до сега нито аз, нито някой клиент не се е оплаквал от даден продукт.
    Аз имам много лосинони и спрейове от Naturals, душ-гелове на Senses, спирала Supershock, сенки и гланцове от Color Trend,маски за лице Planet Spa, тоалетни води, обици, парфюми и много други
    +1 Дам и аз така
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Зависи... примерно нямам против лаковете им за нокти или гланцовете и балсамчетата за устни, крем за ръце май също съм си вземала... Майка ми имаше и някаква пяна за вана... тея неща стават. Но да тръгна да си слагам по лицето и косата продуктите им... Абсурд. Кожата и косата са ми твърде ценни и предпочитам да използвам неща, за които съм сигурна, че са качествени.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Повече от фен Аватара на yozito
    Цитирай Първоначално написано от UFOs
    Това са чисти боклуци
    Smoking can really kill a person,why don`t you try it?

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от yozito
    Това са чисти боклуци
    Не мога да разбера тези,които казват,че всички продукти на Ейвън са боклуци....Това определно не е вярно!

Да продуктите са супер много неща съм поръчвала, ама иначе съм си дистрибутор на Oriflame
    http://pleasehelp.hit.bg/
    ~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~

Повече от фен Аватара на yozito
    Цитирай Първоначално написано от shell
    Цитирай Първоначално написано от yozito
    Това са чисти боклуци
    Не мога да разбера тези,които казват,че всички продукти на Ейвън са боклуци....Това определно не е вярно!
    Щом ви харевсат, ползвайте си ги.Просто на мен не ми допадат нз защо,предпочитам др марки.
    Smoking can really kill a person,why don`t you try it?

Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от taNcheto93
    За да не пускам нова тема ще пиша тук. Какъв лосион за тяло ще ми препоръчате с по-приятен аромат, използвах този на Ейвън за стягане на кожата, но той свърши
    На Skin So Soft розовият лосион мирише много приятно.На мен ми харесват на Naturals с банан, ванилия . И на Planet Spa са хубави.

Голям фен Аватара на o0ps
    Последното нещо, което си купих от Ейвън, пак беше пълен провал. Беше от тези олио-та за тяло на Скин Со Софт (които странно защо се появиха само в един каталог). Оставяше бели следи и кожата ми стоеше като ужасно суха. За тези цени има къде къде по-качествени продукти, наистина не знам защо постоянно се подлъгвате да си поръчвате от Ейвънските. Ама все пак щом още не са ви докарали проблеми и ви харесват - ползвайте си ги със здраве.

Цитирай Първоначално написано от o0ps
    Последното нещо, което си купих от Ейвън, пак беше пълен провал. Беше от тези олио-та за тяло на Скин Со Софт (които странно защо се появиха само в един каталог). Оставяше бели следи и кожата ми стоеше като ужасно суха. За тези цени има къде къде по-качествени продукти, наистина не знам защо постоянно се подлъгвате да си поръчвате от Ейвънските. Ама все пак щом още не са ви докарали проблеми и ви харесват - ползвайте си ги със здраве.
    Аз също не съм доволна от това олио (зеленото), след него кожата ми се лющи и е ужасно суха.

Имам 7 различни спирали,10 душ-гела,9 шампоана,11 балсама,всички продукти от серия Advance Techniques (за обем,за изтощена коса,всекидневна грижа,специална грижа,за здрава коса и за стилизиране),имам всички аксесоари за коса (т.е. всички четки),цялата колекция AVON Naturals (без шампоаните и тези 2-в-1),имам 2 дамски чанти,десетина комплекта сенки (предимно прахообразни),7 гланца,един дамски часовник (като гривничка),плажната шапка от летните каталози,2 или 3 гривни,интимния душ-гел (неароматизирания),2 очни линии,2 ФДТ,3 пудри,5 пяни за вана,3 молива за очи,всички заздравители за нокти,няколко парфюма (сигурно имам и други продукти ама ся не ми се описва всичко) + това редовно за рожденни дни (на момчета) подарявам парфюми от каталога (има 3,които са до 30-тина лева и меришат страхотно )

ИЗВОД:Даммм адски съм доволна от продуктите на Ейвън

Не мога да прехвалвам марката, но от спиралите определено съм много доволна. Не са лиши и фон дьо тените им, от шампоаните не съм с добри впечатления, маските за лице не са лоши, няколко парфюма ми харесват, но са нетрайни. Но на всеки тип кожа и коса всичко влияе различно, съответно има и различни мнения за марката.

Много харесвам тази козметика и почти всеки месец си поръчвам нещо. Вече имам два душ-гела, един шампоан, четири малки лосиона, един крем, три балсама, около четири гланца за устни, едни лилави сенки, два спрея за тяло и много други неща.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    досега не съм попадала на нещо некачествено,доволна съм
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми