.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45

Тема: AVON

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Ами то скъпи деца, за това се гледа тези лосиони за каква кожа са... и сигурно са били за мазна, не за суха... пък и си има ограничения... и си пише как се използва...
    аз имам мн неща, но определено спиралите са им мн хубави =]

Цитирай Първоначално написано от girl91
    Цитирай Първоначално написано от taNcheto93
    За да не пускам нова тема ще пиша тук. Какъв лосион за тяло ще ми препоръчате с по-приятен аромат, използвах този на Ейвън за стягане на кожата, но той свърши
    На Skin So Soft розовият лосион мирише много приятно.На мен ми харесват на Naturals с банан, ванилия . И на Planet Spa са хубави.
    Аз исках да попитам дали има на avon крем за тен...?В смисъл вместо пудра и фон дъо тен да се мажа с кремче и кожата ми на лицето да не е толкова бяла,разбира се това главно през зимата,защото лятото се хваща тен Искам да си взема такъв крем,защото пудрите и ф.д. тените малко или много са вредни и запушват порите и така може да се появи по някоя пъпчица на лицето,абе факт си е че замърсяват цялото лице!По магазините питах за такъв крем ,какъвто искам ,но има само на Гарниер и е скъпичък,за това ми е интересно дали има нещо хубаво на ейвъна?

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Sunny_stz
    Цитирай Първоначално написано от girl91
    Цитирай Първоначално написано от taNcheto93
    За да не пускам нова тема ще пиша тук. Какъв лосион за тяло ще ми препоръчате с по-приятен аромат, използвах този на Ейвън за стягане на кожата, но той свърши
    На Skin So Soft розовият лосион мирише много приятно.На мен ми харесват на Naturals с банан, ванилия . И на Planet Spa са хубави.
    Аз исках да попитам дали има на avon крем за тен...?В смисъл вместо пудра и фон дъо тен да се мажа с кремче и кожата ми на лицето да не е толкова бяла,разбира се това главно през зимата,защото лятото се хваща тен Искам да си взема такъв крем,защото пудрите и ф.д. тените малко или много са вредни и запушват порите и така може да се появи по някоя пъпчица на лицето,абе факт си е че замърсяват цялото лице!По магазините питах за такъв крем ,какъвто искам ,но има само на Гарниер и е скъпичък,за това ми е интересно дали има нещо хубаво на ейвъна?
    Има такъв крем на Ейвън нещо от сорта на Avon Solution но незнам колко е хубав.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    аз станах предствител на Avon след като употребявах известно време козметиката им...И те както всички козметични марки имат качествени и не чак толкова качестевни неща... не препоръчвам шампоаните... маските и почистващите продукти за лице са едни от най-хубавите продукти на фирмата,чанти и протмонета също,парфюмите са хубави....и т.н. да не се превръщам в рекламно лице сега...

Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    Az sam distributor na Avon i moga da ti kaja 4e si4ko si e super ama vsi4ko
    Ми то остана да си правиш антиреклама...
    [i][b]When it

Голям фен Аватара на o0ps
    Цитирай Първоначално написано от Sintya
    Ами то скъпи деца, за това се гледа тези лосиони за каква кожа са... и сигурно са били за мазна, не за суха... пък и си има ограничения... и си пише как се използва...
    аз имам мн неща, но определено спиралите са им мн хубави =]
    Олио за мазна кожа? Дам, добре го каза...
    А и аз не съм казала че ми изсушава кожата, по скоро нищо не правеше, но оставяше бяла следа отгоре, все едно съм се посипала с бял прах... ( )

ами не са много яки ама стават

Град
    у вас ;]

Re: AVON

Цитирай Първоначално написано от deska04
    Здравейте, някой ползва ли козметиката им, доволни ли сте от продуктите им като цяло и ако ползвате какво сте си поръчвали до този момент?
    az li4no sum golqma fenka na AVON i sam dovolna ot vsi4kite im produkti koito sam probvala :}}
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Moga da ti kaja 4e na AVON produktite sa na mnogo po-dostupni ceni za razlika ot drugi kozmeti4ni kompanii ... Polzvam produktie na AVON ot mnogo otdavna i sam mnogo dovolna .. a za ka4estvoto da ne govorim (vsi4ki lakove , 4ervila , molivi , senki , spirali , parfiumi sa mnogo traini i vsi4ki ostanali produkti ) e nqkoi kato si kupuvat lakove za 40 stotinki ot vsi4ko po lev4e i se liu6tat na drugiq den .. 6te vazrazqvat , no ako probvat i te - 6te ostanat mnogo dovolni

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Sintya
    .. Каза тя.
    Мога да ти кажа, че всеки продукт стои различно на всяка кожа.
    Избери си нещо, пробвай го и ако не ти хареса не си поръчвай повече.
    +1

за козметиката на AVON нищо лошо не мога да кажа. Така се зарибих по нея по едно време, 4е даже бях дистибутор за няколко години и следователно имам мн.мн. мн. неща от там кажи ре4и вси4ко . Ако ще си купуваш избягвай само шампоаните им - има доста недоволни хора; ина4е др. продукти са мн. добри и особено серията им Planet Spa ; имат невероятни аромати на душ- гелове и пяни за вана и тях горещо препоръ4вам, както и вси4ките им лакове за нокти . Пробвай надявам се да ти хареса

Фен Аватара на xpreciousx
    Град
    ...somewhere...
    Аз лично съм доволна от козметиката на AVON особено от парфюмите които са трайни но шампоаните и маските се оказаха боклук

Град
    yambol

яа

хахаха много от моите приятели пък и сясясви хора мислят , че това е супер качествена марка и неща от този сорт 1- Орифлиейм е по- качествена съответно по скъпи продукти , но тя също е на същия хал кано Ейнвън. Според мен полвайте и българска козметика , като Дева Рубела и те са на същия хал, само дето не рекламират чрез книжки
    Koi e 6tastliv , realno li e, vyarno li e , laja ?

Пълни,ама пълни боклуци...
    See,the problem is that God gives men a brain and a penis,and only enough blood to run one at a time ;}}

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от LittleWoman
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    Az sam distributor na Avon i moga da ti kaja 4e si4ko si e super ama vsi4ko
    Ми то остана да си правиш антиреклама...
    xexe emi da taka no primerno ima ne6ta kotio i az ne gi haresvam primerno ne haresvam ColorTrend tui sa bokluci no drugite ne6ta sa si dobre pak i na sveki si4ko mu stoi razli4no i razli4ni vkusove i aobshte si4ko ne moje po edin 4ovek da sadish za Avon taka 4e
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на galu6a
    аз вече пуснах такаава тема ,но и тук може да попитам поръчах от най-новия каталог на Айвън спирала ,която беше намалена и сега е на 3,40 някой знае ли дали е добра.

П.П.За отговор моля ЛС

Град
    Там някЪде...
    Биват...преди си бях купила от онези тампони на Клиърскин против пъпки(които вече не се продават) те са хубави,коректора пак от Клиърскин и него си го бях купила ама не е мн хубав,цвета му е ужасен! Ползвам го понякога вечер и върши д/г добра рабора. Имам една таолетна вода която мирише мн приятно и разни други неща.Засега нямам никви гланцове на Ейвън но вмомента чакам една доставка(за четвъртък) и там съм си поръчала 2 гланца.Дано да са хубави

Цитирай Първоначално написано от yozito
    Цитирай Първоначално написано от UFOs
    Това са чисти боклуци
    Харесва ми само спрея с черешка...просто не знам не ми допадат много.Наистина са си боклуци.

Доволна съм.Особенно от червилата и някой спирали Ох и от един крем за крака.Леле жесток е
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Град
    у вас ;]

Re: AVON

Да, доволна съм от всичко което съм пробвала досега а като цяло съм пробвала почти всичко.. бях дистрибуторка преди.. Е, неможе да се сравнява с марки като Gucci, Armani, Dior i tn ama biva
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си