Ами то скъпи деца, за това се гледа тези лосиони за каква кожа са... и сигурно са били за мазна, не за суха... пък и си има ограничения... и си пише как се използва...
аз имам мн неща, но определено спиралите са им мн хубави =]
Аз исках да попитам дали има на avon крем за тен...?В смисъл вместо пудра и фон дъо тен да се мажа с кремче и кожата ми на лицето да не е толкова бяла,разбира се това главно през зимата,защото лятото се хваща тенПървоначално написано от girl91
Искам да си взема такъв крем,защото пудрите и ф.д. тените малко или много са вредни и запушват порите и така може да се появи по някоя пъпчица на лицето,абе факт си е че замърсяват цялото лице!По магазините питах за такъв крем ,какъвто искам ,но има само на Гарниер и е скъпичък,за това ми е интересно дали има нещо хубаво на ейвъна?
![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Има такъв крем на Ейвън нещо от сорта на Avon Solution но незнам колко е хубав.Първоначално написано от Sunny_stz
аз станах предствител на Avon след като употребявах известно време козметиката им...И те както всички козметични марки имат качествени и не чак толкова качестевни неща... не препоръчвам шампоаните... маските и почистващите продукти за лице са едни от най-хубавите продукти на фирмата,чанти и протмонета също,парфюмите са хубави....и т.н. да не се превръщам в рекламно лице сега...
Ми то остана да си правиш антиреклама...Първоначално написано от kuklichka_bg
![]()
[i][b]When it
Олио за мазна кожа? Дам, добре го каза...Първоначално написано от Sintya
![]()
А и аз не съм казала че ми изсушава кожата, по скоро нищо не правеше, но оставяше бяла следа отгоре, все едно съм се посипала с бял прах... ()
ами не са много яки ама стават![]()
az li4no sum golqma fenka na AVON i sam dovolna ot vsi4kite im produkti koito sam probvala :}}Първоначално написано от deska04
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Moga da ti kaja 4e na AVON produktite sa na mnogo po-dostupni ceni za razlika ot drugi kozmeti4ni kompanii ... Polzvam produktie na AVON ot mnogo otdavna i sam mnogo dovolna .. a za ka4estvoto da ne govorim (vsi4ki lakove , 4ervila , molivi , senki , spirali , parfiumi sa mnogo traini i vsi4ki ostanali produkti ) e nqkoi kato si kupuvat lakove za 40 stotinki ot vsi4ko po lev4e i se liu6tat na drugiq den .. 6te vazrazqvat , no ako probvat i te - 6te ostanat mnogo dovolni
за козметиката на AVON нищо лошо не мога да кажа. Така се зарибих по нея по едно време, 4е даже бях дистибутор за няколко години и следователно имам мн.мн. мн. неща от там кажи ре4и вси4ко. Ако ще си купуваш избягвай само шампоаните им - има доста недоволни хора; ина4е др. продукти са мн. добри и особено серията им Planet Spa ; имат невероятни аромати на душ- гелове и пяни за вана и тях горещо препоръ4вам, както и вси4ките им лакове за нокти
. Пробвай надявам се да ти хареса
![]()
Аз лично съм доволна от козметиката на AVON особено от парфюмите които са трайни но шампоаните и маските се оказаха боклук![]()
хахаха много от моите приятели пък и сясясви хора мислят , че това е супер качествена марка и неща от този сорт 1- Орифлиейм е по- качествена съответно по скъпи продукти , но тя също е на същия хал кано Ейнвън. Според мен полвайте и българска козметика , като Дева Рубела![]()
и те са на същия хал, само дето не рекламират чрез книжки
![]()
![]()
Koi e 6tastliv , realno li e, vyarno li e , laja ?
Пълни,ама пълни боклуци...
See,the problem is that God gives men a brain and a penis,and only enough blood to run one at a time ;}}
xexe emi da taka no primerno ima ne6ta kotio i az ne gi haresvam primerno ne haresvam ColorTrend tui sa bokluci no drugite ne6ta sa si dobre pak i na sveki si4ko mu stoi razli4no i razli4ni vkusove i aobshte si4ko ne moje po edin 4ovek da sadish za Avon taka 4eПървоначално написано от LittleWoman
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
аз вече пуснах такаава тема ,но и тук може да попитам поръчах от най-новия каталог на Айвън спирала ,която беше намалена и сега е на 3,40 някой знае ли дали е добра.
П.П.За отговор моля ЛС
Биват...преди си бях купила от онези тампони на Клиърскин против пъпки(които вече не се продават) те са хубави,коректора пак от Клиърскин и него си го бях купила ама не е мн хубав,цвета му е ужасен! Ползвам го понякога вечер и върши д/г добра рабора. Имам една таолетна вода която мирише мн приятно и разни други неща.Засега нямам никви гланцове на Ейвън но вмомента чакам една доставка(за четвъртък) и там съм си поръчала 2 гланца.Дано да са хубави![]()
Харесва ми само спрея с черешка...просто не знам не ми допадат много.Наистина са си боклуци.Първоначално написано от yozito
Доволна съм.Особенно от червилата и някой спиралиОх и от един крем за крака.Леле жесток е
![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Да, доволна съм от всичко което съм пробвала досега а като цяло съм пробвала почти всичко.. бях дистрибуторка преди.. Е, неможе да се сравнява с марки като Gucci, Armani, Dior i tn ama biva![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33