- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Препоръка за гинеколог, презерватив, как да му стане?
am az sym na 15 po4ti na 15 i predi nqkolko dni go pravih za 1vi pyt, priqtelqt mi za jalost systo go napravi за 1ви път и не може да спре и свърши в мен, за радост презерватива беше абсолютно здрав , и все пак малко се страхувам, не за сега ами за по нататък приготвила съм се за всеки слу4еи със таблетка "ескапеле"ама дори не знам как то4но да я исползвам а и като 4ета по други форуми какви проблеми има после с цикала се побърквам, хора помогнете ми ако стане гафа ще имам таблетка но за по нататък няма да имам 34лв за нова таблетка (все още я карам на джобни)
имам още няколко въпроси 1.кои презержатижи според жас са наи здрави?
И един малко по странен въпрос даите ми някоя техника как на приятелят ми " да му стане "по лесно, без да му го лапам защото колкото и да е странно ме е гнус и нямам намерение да го правя.
Може ли и някое пловдивчанче да ми препоръча някои добър гениколог или ако има нещо онлайн ето и скайп - ilina_tehovablagodarq predvaritelno
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/i][/b]
*Липсва описателно заглавие на Кирилица!
Точка 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
Въсхищаваи се на другите, но винаги бъди себе си, изгубиш ли себе си няма смисал да живееш!
kato se 6iba6 na 15 6e strada6... ne gi pii tiq eskapele ako ne e stanala "belqta"
The Spark
izvinete za tova vo v zaglavieto
vi*![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Въсхищаваи се на другите, но винаги бъди себе си, изгубиш ли себе си няма смисал да живееш!
Освен по форумите има и още едно място,от където можеш да се информираш как се ползва въпросното хапче-нарича се "Упътване за употреба". Има го във почти всеки продукт купен от аптека.А до колкото актчето,което сте го направили с твоя приятел...даже сте закъсняли ми се струва![]()
www.vwclub.bg ------- www.clubcarmen.com
da de znam ne sym pila za sega no sym se zapasilazza vseki slu4ei ako nesto stane![]()
am, toq savet s upytvaneto az go davam poprincip da znam 4etoh go pitam prosto za nqkoe drugo takova hap4ence koeto da vyrsi systata rabota!!!A sto se otnasq do ranoto 4e ni e rano rano ni e pone na men na nego ne no vse pak ot dosta vreme sme zaedno i prosto resihme da go napravim i ne moga da kaja 4e ne ni haresa imam predvit sled 2riq pyt bese qkoama vse pak malko se pritesnqvam stoto nqmam oste 15 i ako napraq nqkoi gaf...
![]()
za tiq hapchenca pitai genekolog nito nqkoi tuka nito v uputwaneto nqkoi shte ti kaje ve konkretno za teb a za prezervativi durex urebreni s tochki za max bezopasnost po-golqmo udovolstvie za teb po-golqma sigurnost i spokoistviesamoche penisyt na priqtelq ti trqbva da e s g\d golqm diametur zashtoto te sa za po-nadareni inache moje da mu "hlopa" i da tane gaf bez da si razbrala a togava e mnogo kofti
![]()
damo sum pomognal![]()
Така като искате да правите секс, ще трябва и да се пазите. Щом използвате презервативи не стряскай толкова много(нали за тва ги ползвате), не е чак толкова често късането(пукане) на презерватива. не се шашкай от това толкова. Като искаш да правиш секс той върви ръка за ръка с отговорността!Първоначално написано от delta
По другия ти въпрос... мисля си, че и целувки и ласки ще му го вдигнат, все пак е момче, което е в такава възрст, че трябва да му става само от целувката ти.... и няма нищо лошо и гнусно в свирката както и в лизането, така че... ако тва не му помага пробвай да му галиш с ръка члена...
Трудно си обеснявам как казваш че сте от много време заедно..... и едва ли не аз от това разбирам че го "обичаш" ..... а в същото време те е гнус от твоят човек![]()
просто .... или ти е оставил съмнение че е нечистоплътен или ти просто си егоистка и не искаш да доставиш удоволствие на любимия си !
![]()
![]()
Преди да запалиш огън в някого помисли как ще го гасиш!
za dobyr lekar - dr. Stavrev - za plovdiv govorya. No ako 34 leva ti se struvat mnojko za hapche, mislq che tozi doktor nqma da ti dopadnepo dobre otidi pri JP i si vzemi pylnomoshtno. normalno e na tvoyata vuzrast da se preglejdash.
Като бях малък много се дразнех, че момичетата на моята възраст ходят с мнооого по-големи от тях и не можех да разбера, защо. Колко съм бил тъп....
"Чичко Паричко" те чака някъде там!
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
ОМГ![]()
![]()
,момиче ти наред ли си?
![]()
НА 14 годинки си го правила ,леле![]()
И не ми е ясно,как си тръгнала да правиш секс , а казваш че не знаеш нищо за секса.Няма смисъл да чета на никому конско,защото няма смисъл,пък и не смятам,че аз съм човека.
Всяко дете трябва да се възпитава от родителя и да има контрол
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Малко сме разумните.