.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Повече от фен Аватара на VeSna
    Цитирай Първоначално написано от traka
    Цитирай Първоначално написано от palavka89
    продават презервативи в аптеките вазползвайте се-))няма да имаш подобни проблеми...-

Цитирай Първоначално написано от VeSna
    Цитирай Първоначално написано от slash_91
    edin savet: spri da go pravish

mi utidi na lekar tva ulivane s lekarstva ne e na dobre

inache izschakai prosto moje da t ise zabavq ot hormunalniq disbalans v tqloto ti qsh ubilno ne se pritesnqvai i priqtelqt t ineka te vuzbujda no bez da te zaduvolqvam zvuchi sadistichno no pomaga
    Благодаря за бързя отговор - попринцип съм го правила 5-6 пъти за 4 год. (сподер мен не е често), но и ти да си от 3 седмици на сухо (ако водиш редовен полов живот) и да си с него за 4 дни и после пак 2-3 седмици... За мен не е проблем (неказвам, че за него е), но все пак... По добре от мен нали?

ЧЕТИ ТЕМИТЕ !

Аз вече се отказвам да обяснявам... Ммисля, че доста конкретно съм казала какво е станало, но пак стават объркваня...

М не. Просто някои хора не обичат да четат, а още по-малко да вникнат в темата, че да дадат адекватен отговор.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    1vo-za6to si pila po nqkolko hap4eta na den?tova sa hormoni,ne tik-tak?
    2ro-kak taka re6i,4e katopravi6 sex bez rpezervativ i go vadi predi da svur6i,nqma 6ans da zabremenee6?

P.S-kvo li ne pravqt edcata za ediniq sex?!?!?!?
    Radvam se,4e ti e do6lo,no zaradi ednoto0 ebane ne se gavri taka sus sobstveniq si organizum!!!!

Направо си прекалила с тези хапчета.Мен ме е страх да ги пия,за това ползвам презерватив!Мисля, че трябва да научиш приятеля си на това, колкото и да не ви се иска.Отиди при гинеколога незабавно и се прегледай, не чакай.

Цитирай Първоначално написано от DaniFilth
    Направо си прекалила с тези хапчета.Мен ме е страх да ги пия,за това ползвам презерватив!Мисля, че трябва да научиш приятеля си на това, колкото и да не ви се иска.Отиди при гинеколога незабавно и се прегледай, не чакай.
    Къде за бога видя проблем с презерватив.... Момичето каза, че е искала просто да отложи цикала си малко, за да може да се позабавлява с приятеля си, а не за да не забременее. Моля ви четете въпроса на автора, а не прибягвайте веднага към бърз отговор...

Къде за бога видя проблем с презерватив.... Момичето каза, че е искала просто да отложи цикала си малко, за да може да се позабавлява с приятеля си, а не за да не забременее. Моля ви четете въпроса на автора, а не прибягвайте веднага към бърз отговор...
    Ти си ме разбрала грешно май, защото и казвам да не пие тези хапчета, да иде на лекар и да се научат да ползват презерватив!

Ти си ме разбрала грешно май, защото и казвам да не пие тези хапчета, да иде на лекар и да се научат да ползват презерватив!
    Да бе ОК, ама пак казвам нея не я е страх от бременост, нито пита за нея, тя ги е пила за да не и дойде(в такъв случай и презерватива не и помага ако и е първи втори ден), за да може да прави секс... аз и авторката за това говорим

Нищо лично не ми се връзвай, но просто прочети внимателно какъв точно е проблема. И аз я пратих на лекар спокойно

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^da,de,glupavo e da si tolkova naiven,misleiki,4e s prekusnat polov akt nemoje da zabremenee

Цитирай Първоначално написано от darla
    ^da,de,glupavo e da si tolkova naiven,misleiki,4e s prekusnat polov akt nemoje da zabremenee
    Е те много неща стават без да искаш, но и мене така са ме пазили и да ти кажа са ме опазили ... вече като искам си стана, така че не ща да давам за и против презерватива, всеки сам си преценява риска и аз за мен си го бях преценила предполагам Весна е с мен

Маааааалък въпрос... Ако след гафа с хапчетата си направя тест и ми отчете полойителен? При положение, че на листовката пише, че хапчетата не влияят? Ако ми е прокървело за 30-тина мин само ??? Секса дали влияе? Май сси ми грябва генеколог..... малко мнения???

Изчакай поне 1 ден и след това направи нов тест,по принцип винаги когато си пила някакви хапчета отчита положителен въпреки че пише,че не е така.
    Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
    razdqla

Цитирай Първоначално написано от samotna
    Изчакай поне 1 ден и след това направи нов тест,по принцип винаги когато си пила някакви хапчета отчита положителен въпреки че пише,че не е така.
    Aок не друго - поне малко ме успокой... Аз вече измислих име все пак утре съм си на генеколог и ще се разбере, ако е да - сватба

Aок не друго - поне малко ме успокой... Аз вече измислих име все пак утре съм си на генеколог и ще се разбере, ако е да - сватба
    ти в какви филми се вкара

ти в какви филми се вкара
    Eми ако съм - аборт няма да правя... Плаках, смях се... Малко полудях... Утре съм на генеколог, пък каквоо е писано...

ами най-много от утре да ни задаваш въпроси от друго естество на мен и на Дарла

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Стига сте я шашкали. И аз така се шашнах като свърши в мен(а съм на хапчета с прекъснат полов акт за всеки случай). Обаче те подтискат овулацията и няма как да забременее. Всичко е от това, че е пила повече от 1 хапче на ден. Дори и за тази цел, 1 хапче е напълно достатъчно. Почваш приема 2 дни преди да дойде пича и си караш цял блистер. Е, цикълът ти ще стане към 40 дни, ама....За мен решението в подобен случай е таблетки само с прогестерон-Оргаметрил или Примолут-Нор. А сестрата пие ОК, спира ги седмица преди да се види с гаджето или пие по 2 опаковки без прекъсване.....100 пъти й казвам, че заради диния секс не трябва така да си мъчи организма.....но тя понякога не се вижда с приятеля си по 2 месеца и донякъде я разбирам. Тя е на 31....

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA

Re: Малко помощ (по възможност женска)

Така стана мааааалък гаф - за да си забавя цикъла (сещате се причините) с няколко дни - пиех противозачатъчни (не ми е за 1-ви път да го правя) но малко се поулях (по 3-4 таблетки на ден). Сега 4 ден съм ги спряла, но не ми идва... Секс-а е баз презерватив (не ме е страх, че съм бременна - пази ме и деца от въздуха нестават...) Та въпроса ми е - има ли нещо с което да си предизвикам цикъла?

ПС: От 1 седмица имам ПМС - подуване на стомаха, чувствителни гърди и т.н. , но неможе да ми "пробие"...

Е чакам някакво мнение....
    Противозачатъчни НЕ се пият така. Има си схема- 21 дни. След като често ти се налага, почни да пиеш редовно противозачатъчни- по този начин няма да се гавриш със себе си и пак ще имаш възможност да си отлагаш менструацията. И как може по 3-4 таблетки на ден да пиеш Какви хапчета са били??? Имаш мнооогооо ниска здравна култура

Re: Малко помощ (по възможност женска)

Та въпроса ми е - има ли нещо с което да си предизвикам цикъла?

Е чакам някакво мнение....
    Без цикъл е по-добре

[quote="krem4et0"]Стига сте я шашкали. И аз така се шашнах като свърши в мен(а съм на хапчета с прекъснат полов акт за всеки случай). Обаче те подтискат овулацията и няма как да забременее. Всичко е от това, че е пила повече от 1 хапче на ден. Дори и за тази цел, 1 хапче е напълно достатъчно. Почваш приема 2 дни преди да дойде пича и си караш цял блистер. Е, цикълът ти ще стане към 40 дни, ама....quote]

krem4et0, абе по този начин няма ли пак да се прецака, имам предвид нали си има строго правило да се започват от определен ден. Аз като пиех (само 3 месеца издържах, че ми придизвикваха повръщане) трябваше да ги започна от първия ден на цикъла ми... Мисълта ми е няма ли пак вариант да сгавиш със себе си при такъв прием(примерно от средата на месеца)...?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Просто първите 7 дни нямат противозачатъчен ефект, а менструацията ти се отлага... И все пак това е по-добрата опция, отколкото пиене на 2-3-4 наведнъж. Иначе хапчета се почват(за първия блистер) от 1-ви ден на цикъла, за да имат и първата седмица противозачатъчен ефект. Могат да се почнат произволно до 5-ти ден, без да имат ефект 1 седмица...А иначе 2 блистера 1 след друг е препоръка при пропуснато хапче последната седмица. Или спираш блистера веднага и чакаш МЦ, или продължаваш с нов без пауза.....Пия ОК от 17 годишна, а редовно от около 19......

Аха... не че са ми нужни, но е хубаво да знаеш. Мерси

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си