- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога е най- подходящото време за секс?
По темата Вечер...иначе...Навсякъде по Всяко време![]()
![]()
![]()
Living in perfect lie..Nobody ever makes you cry..Dreaming with open eyes..You don’t heart)))
Първоначално написано от ubuntu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ve4erta si legate zaedno tam taram i sytrinta se subijdate zaednosu6to e hybavo da ste nqkude na polqnka ve4erta da gledate zvezdite ahhh
![]()
малка съм като малките нещта които правят живота ти хував
за мен вечер преди лягане защото сутринта не мога да захапа кфо става..![]()
+1,Стига да имаме възможност!!!Първоначално написано от nemazna4enie
сутрииин!! зарежда ме с енергия не друго![]()
![]()
И зъбките да се измият преди секса, ще е супер.Първоначално написано от [b
![]()
пссст..
сутрин, преди закуска![]()
![]()
Винаги е подпохдящо. Но сутрин лично на мен ми харесва,защото си още замаян от съня и не знаеш какво става![]()
вечер,щото сутрин съм толкова заспала и крива в червата че най -много да го заблъскам ако почне да ми се вре![]()
Вечер![]()
za men vsqko vreme ot denono6tieto e podhodq6to.Naposleduk dosta 4esto se sabujdam prez no6tta-ili ot sun,ili ot maliq,ili prosto taka i kato se oburna kum mom4eto mi-ne6to po4va da me gadeli4ka...zapo4vam da go galq po grub4eto i posle po4vam s celuvkite,toi ve4e se sabujda,no e sunen i neosuznat,i taka...edva sv... za sabujdane i posle sexa e strahoten.ta v momenta sum na mnenie,4e prez no6tta,taka iznenadva6to e nai-dobre.![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Не бих отказал нито сутрин нито вечер, но повече предпочитам сутрин... да ми започне деня със секс..
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Все ми е тая.....рядко правя сутрин(просто рядка преспиваме заедно, да не кажа почти не го правим), но не е зле. И все пак да правим секс и после да се гушкаме до заспиване е супер....
И сутрин, и вечер.![]()
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Когато бяхме на морето, нямах никакви претенцииПървоначално написано от akinom
Иначе вечер повече ми харесва...
сутрин,на обяд,след обяд,вечер и...през нощта![]()