.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Супер фен Аватара на Riot
    Цитирай Първоначално написано от hardball
    Нямам търпение, само съм чела за митичния кладенец със сливова ракия!
    той има чудодейна сила
    говори се
    че Исус се е къпел в него
    Моля ?!

По- скоро Мария Магдалена. Исус друго е правил

Елси, вход 2 кила сливи :P

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Супер фен
    ^НЕмаш проблеми!
    nicolepcd

Град
    somewhere over the rainbow
    Толкова много неща се случиха тая година.Шансовете ми за реализиране на една мечта изчезнаха,но на тяхно място не се появиха други.Взимах адски прибързани решения.За пръв път се разсърих на най-добрата си приятелка за някакви си цигари.Най-детското нещо,което можех да направя.Научих се да се вслушвам в думите на хората наоколо,дори ако ги познавам само от 2 минути.Никой не се появява случайно в живота ти и не ти казва разни неща на вятъра.Нужно е само да му обърнеш внимание.Вече официално спирам да си правя планове и да имам очаквания за тва какво ще се случи.Мисля,че добре ги оплесках нещата за сега и още биха ми дошли в повечко.

Супер фен Аватара на Riot
    Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Толкова много неща се случиха тая година.Шансовете ми за реализиране на една мечта изчезнаха,но на тяхно място не се появиха други.Взимах адски прибързани решения.За пръв път се разсърих на най-добрата си приятелка за някакви си цигари.Най-детското нещо,което можех да направя.Научих се да се вслушвам в думите на хората наоколо,дори ако ги познавам само от 2 минути.Никой не се появява случайно в живота ти и не ти казва разни неща на вятъра.Нужно е само да му обърнеш внимание.Вече официално спирам да си правя планове и да имам очаквания за тва какво ще се случи.Мисля,че добре ги оплесках нещата за сега и още биха ми дошли в повечко.
    бях забравил колко е трудно да си на 13
    Моля ?!

Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly
    Защо трябва да правя списък? Новата година е само мислена граница във времето, то си продължава.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    аз не съм на 13 btw

Цитирай Първоначално написано от Riot
    аз не съм на 13 btw
    12

Град
    Ще ми се.Да кажем на 5,ако ви е толкова забавно,колкото изглежда.

Ще ми се.Да кажем на 5,ако ви е толкова забавно,колкото изглежда.
    Чувствам се затапен...

Мега фен Аватара на babity
    Имам намерение да си празнувам рожденния ден, да купя подаръци за коледа на домашните и... толкова.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Научих се да се вслушвам в думите на хората наоколо,дори ако ги познавам само от 2 минути.Никой не се появява случайно в живота ти и не ти казва разни неща на вятъра.Нужно е само да му обърнеш внимание.
    Това е едно от нещата които и аз осъзнах тази година и може би за това и подписа ми е такъв...
    Жалко само че адаша ти не поиска да го разбере... (ти ще се сетиш кой)
    Иначе планове и аз вече няма да си правя... Тва всяка година си го казвам и никога не го спазвам ама вече наистина ми писна всичко да се проваля..

П.С.: И аз не съм на 13

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ми, кво да правя до края на тая година... ще си правя планове за идното бъдеще, ще си купонясвам до края на тая година, ще ходя на училище, ще гледам да изкарам някоя и друга хубава оценка да може след ваканциията д ане ми е зор ххахахах
    със стари/настоящи познати по всяков реме на годината можеш да си излезеш..
    некой ако се сети за мене тая година - ОК, ама.. иначе квод а се прай бе да сме живи и здрави
    иначе има само едно, което е желателно да се изпълне до края на тая година - да се видя с моя лубим

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Изобщо нямам нищо запланувано, няма смисъл от кръчмарски сметки Пък и в момента живея ден за ден, нищо не ме вълнува особено, да тръгна да се юркам за нещо..

Мисля да изкарам някой лев от фотография!
    И също така да изкарам поне една шестица.

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Искам да се опозная,себе си.Искам да съм наясно с това, което искам и чувствам.Само това, скромна съм (:

Град
    .::.:Светът на любовта:.::.
    До края на старата година смятам да направя нещата ,които си бях запланувала през изминалите дни, и които не можах да направя. За това ще се постарая да ги свърша.
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

Цитирай Първоначално написано от sexy_baby_originale
    До края на старата година смятам да направя нещата ,които си бях запланувала през изминалите дни, и които не можах да направя. За това ще се постарая да ги свърша.
    Toчно така!На същото мнение съм!Да направя нещата ,които до сега не ми е оставало време да направя или съм ги отложила)) Последните отговори ми харесаха,нека всички осъществим мечтите си и да направим нещата които искаме сега!!!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Цитирай Първоначално написано от hardball
    Ще нахраня всички гладни.
    Ще излекувам всички болни.
    Ще приютя всички бездомни.
    Ще умра и ще ида в рая.
    да въдворя мир в световен мащаб?
    we give it all.

Точно така!

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Ми аз попринцип на 30 се замислям какво е станало през тази година и тей нямам списак какво да правя..... Живота не може да го предвидиш незнаиш какво може да стане така че каквото стане
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Ще кажа на момичето, което харесвам, че ме побърква и искам да съм с нея. Ще си оправя отношенията с най - добрия ми приятел. Ще се опитам да си подредя приоритети за новата година!

Абе аз имах планове да се видим с братчедите, че не сме се виждали от близо 5 години ама мамка му, плановете ми пропаднаха толкова бързо
    Сега искам просто да прекарам отстатъка от тази спокойна година с любимия човек.. От 1.01.09 година се отваря нова глава от живота..поне от моя. За 2009 има много планове на мой гръб... За това просто искам спокойствие до края на тази година..Както се казва, спокойствие, мир и любов да има

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си