- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Замислихте ли какво ще направите до края на тази година?
той има чудодейна силаПървоначално написано от hardball
говори се
че Исус се е къпел в него![]()
Моля ?!
По- скоро Мария Магдалена. Исус друго е правил![]()
Елси, вход 2 кила сливи :P
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
^НЕмаш проблеми!![]()
nicolepcd
Толкова много неща се случиха тая година.Шансовете ми за реализиране на една мечта изчезнаха,но на тяхно място не се появиха други.Взимах адски прибързани решения.За пръв път се разсърих на най-добрата си приятелка за някакви си цигари.Най-детското нещо,което можех да направя.Научих се да се вслушвам в думите на хората наоколо,дори ако ги познавам само от 2 минути.Никой не се появява случайно в живота ти и не ти казва разни неща на вятъра.Нужно е само да му обърнеш внимание.Вече официално спирам да си правя планове и да имам очаквания за тва какво ще се случи.Мисля,че добре ги оплесках нещата за сега и още биха ми дошли в повечко.
бях забравил колко е трудно да си на 13Първоначално написано от MartyParty
Моля ?!
аз не съм на 13 btwПървоначално написано от Riot
Ще ми се.Да кажем на 5,ако ви е толкова забавно,колкото изглежда.
Имам намерение да си празнувам рожденния ден, да купя подаръци за коледа на домашните и... толкова.
Това е едно от нещата които и аз осъзнах тази година и може би за това и подписа ми е такъв...Първоначално написано от MartyParty
Жалко само че адаша ти не поиска да го разбере... (ти ще се сетиш кой)![]()
Иначе планове и аз вече няма да си правя... Тва всяка година си го казвам и никога не го спазвам ама вече наистина ми писна всичко да се проваля..
П.С.: И аз не съм на 13![]()
Ми, кво да правя до края на тая година... ще си правя планове за идното бъдеще, ще си купонясвам до края на тая година, ще ходя на училище, ще гледам да изкарам някоя и друга хубава оценка да може след ваканциията д ане ми е зор ххахахах
със стари/настоящи познати по всяков реме на годината можеш да си излезеш..
некой ако се сети за мене тая година - ОК, ама.. иначе квод а се прай бе да сме живи и здрави
иначе има само едно, което е желателно да се изпълне до края на тая година - да се видя с моя лубим![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Изобщо нямам нищо запланувано, няма смисъл от кръчмарски сметкиПък и в момента живея ден за ден, нищо не ме вълнува особено, да тръгна да се юркам за нещо..
![]()
Мисля да изкарам някой лев от фотография!
И също така да изкарам поне една шестица.![]()
Искам да се опозная,себе си.Искам да съм наясно с това, което искам и чувствам.Само това, скромна съм (:
До края на старата година смятам да направя нещата ,които си бях запланувала през изминалите дни, и които не можах да направя. За това ще се постарая да ги свърша.
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Toчно така!На същото мнение съм!Да направя нещата ,които до сега не ми е оставало време да направя или съм ги отложилаПървоначално написано от sexy_baby_originale
)) Последните отговори ми харесаха,нека всички осъществим мечтите си и да направим нещата които искаме сега!!!
![]()
![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
да въдворя мир в световен мащаб?Първоначално написано от hardball
we give it all.
Точно така!![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Ми аз попринцип на 30 се замислям какво е станало през тази година и тей нямам списак какво да правя..... Живота не може да го предвидиш незнаиш какво може да стане така че каквото стане
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ще кажа на момичето, което харесвам, че ме побърква и искам да съм с нея. Ще си оправя отношенията с най - добрия ми приятел. Ще се опитам да си подредя приоритети за новата година!
Абе аз имах планове да се видим с братчедите, че не сме се виждали от близо 5 годиниама мамка му, плановете ми пропаднаха толкова бързо
![]()
Сега искам просто да прекарам отстатъка от тази спокойна година с любимия човек.. От 1.01.09 година се отваря нова глава от живота..поне от моя. За 2009 има много планове на мой гръб... За това просто искам спокойствие до края на тази година..Както се казва, спокойствие, мир и любов да има![]()