- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- падна му :(
та снощи щях да правя секс с приятеля ми за първи път (не сме девствени! ) и след 2 часа любовна игра когато вече бяхме чисто голи и щяхме да започнем...на него му падна (оная работа ) и той много се притесни и ядоса каза че за първи му се случва ...а е на 28...незнам какво да направя цяла вечер и днес продължава да го мисли и иска да ходи на лекар понеже мисли че му има нещо.... можете ли да ми кажете ако ви се е случвало каква е причината и как да я отстранимблагодаря ви предварително
![]()
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
Причината е поне от това което са ми казвали момчета е ,че ти се е наситил и някяк си не може да го стимулираш както преди.Това се случва винаго ,когато една връзка е вече почти изчерпана и ставате просто добри приятели на този етап и след още няколко месеца GAME OVER!!!Първоначално написано от ReFlEcTiOn
връзката ни не е изчерпана защото сме заедно от 1 седмица и ни е много готино заедно и много искахме да правим секс ...и изобщо не ми се е наситил все пак за ПЪРВИ път щяхме да правим секс заедно!
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
Ама тя казава че за пръв път ще прави секс с него .... как ще й се е наситил без даже още да я е пробвалПървоначално написано от Misha91
![]()
А по темата , те все казват те за пръв път им се случва, ама не е така случва се по някога от преумора , от напрежение ...от всичко може да е!!!Е естествено ако тези случай вземат да зачестяват вече имате проблем .....
![]()
Преди да запалиш огън в някого помисли как ще го гасиш!
Моля за извинение ,пак съм чела между редовете.В такъв случай подкрепям твоето мнение на 101%.Първоначално написано от DarknessGirl
Е, как няма да му падне на човека - 2 часа!!! Винаги много ме е радвал израза "любовна игра"! Ти луда ли си? Той пак като не е заспалПък и на 28...ЕГН-то си казва тежката дума
![]()
![]()
![]()
Все пак, айде 1-2 минути добре, ама 2 часа...![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Е тука и ти си прав може би....2 часа са си достаПървоначално написано от Mr_Crowley
може и там да е проблема !
Преди да запалиш огън в някого помисли как ще го гасиш!
мн се кумите .... тва е мускол все пак! Как се изморявате като натоварвате мусколите на тялото продължително време, така и това....се е изморило!
2 часа игрички![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
за пръв път - да да ! и аз така съм казвал, няма някой на който да не му се е случвало![]()
а тва става от притеснение да не се изложи
са ще ти кажа какво ще стане - ти ще си мислиш че не го възбуждаш, той ще си мисли как не му е станал миналия път и ще му падне и следващия път. вярвай ми!
за да не стане така не си играйте 2 часа
това може да се дължи на много фактори, като почнем от нервна основа и стигнем до физическо напрежение. според мен не е за притеснение при положение, че преди това му е бил станал. по скоро друг път не отделяйте толкова време за любовна игра ...Първоначално написано от ReFlEcTiOn
Еми значи си грознаПървоначално написано от ReFlEcTiOn
![]()
еми ко искаш другия пат праете любовна игра 4-5 часа и нема да му падне тва 2 часа му не е спадал все пак не е на 16![]()
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
Първоначално написано от pezataa
Аз бих казал,че ти си проста. Хайде престанете с малоумните коментари ! Авторката е притеснена ...не й трябва тъпото мнение на комплексирани л***а !
По темата: Придържам се към мнението на някои от съфорумниците : по-кратка любовна игра.
Кажи му да се отпусне, вероятно е много напрегнат, щом му е за 1-ви път ...
И на моя му се е случвало веднъж..и пак беше с доста дълга игра преди това..И сега сме я посъкратили.Пробвайте пак е моя съветПървоначално написано от ReFlEcTiOn
![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Може да не си си бръснала,оная работа,да е вълнясала и при вида и да му е паднал![]()
Хмм ..ти , дето толкова много знаеш ...Първоначално написано от aciko
Бас държа, че не можеш даже да го вдигнеш без да си блъскал чекии половин час .. Така че .. За какво я нападате всички не мога да разбера ?! На всеки може да се случи . И това КОМПЛЕКСАРИ ГАДНИ не значи , че проблема е в момичето !!!!!
![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Е ти ела ми се съблечи,пък да видиш колко бързо ще си го вдигна,може и теб да повдигна дажеПървоначално написано от MakeMeFeel
![]()
Бе ти нормална ли си ? Просто се е притеснил човека или му е дошло в повече ако е свършил ... GAME OVER .. tctcПървоначално написано от Misha91
Ммм ... не мисляПървоначално написано от aciko
![]()
Емии сега като не ми вярваш,не съм ти виновен.
Аз ти казах да дойдеш да се убедиш,ти неискаш![]()
Длъжна ли съм да искам ?!![]()
Не си,ама не бъди толкова сигурна в мен