.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

10 "златни" правила как да отблъснем момче

1. Винаги, когато той иска да ви гушка или целува, се обърнете към телевизора. Тож ще ви избави от тази досада.
    2. Видите ли някой свой познат, докато сте с гаджето си, не пропускайте възможността да му се метнете на врата. На вашето момче няма да му стане особено приятн.
    3. Старайте се, колкото се може по-често да говорите за бившия си, особено за невроятния секс, който сте правили с него и голямото разнообразие от пози, но не пропускайте да споменете, че не само това е голямо.
    4. При скандал с положинаката можете да го наричате, както ви душа иска.
    5. По време на секс се прозявайте без да ви мигне окото, на момчето определено няма да му хареса.
    6. Кажете му, че предпочитате вечер с компанията ви, която е почти изцяло мъжка, от колкото вечер с него. Просто ви е много по-приятно и забавно.
    7. Флиртувайте с неговите приятели. Така ще осъзнае, че няма гадже, а ако се симпатична и дружките му ви вържат, ще разбере, че няма и приятели. С един куршум, два заека.
    8. Излезете ли заедно с приятели, винаги го игнорирайте, сякаш не е с вас.
    9. Когато той ви се обажда, не вдигайте телефона или затваряйте. Не му отговаряйте в Скайп. Нека се почувства изолиран.
    10. Когато той се откаже от вас и ожелае да се разделите, просто кажете "Благодаря ти, Господи, че чу молитвите ми, но защо толкова късно, братле?!". Ако пък не се откаже от вас, можете да го зарежете с коментар в Импулс или подобен сайт. На дали повече ще ви досажда този мръсник.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

А ти колко от тея си пробвал ? Иначе съм съгласен със всичко казано
    So you will never forget

That you're a reject

And you're a no one

And you're nothing

Little impotent one

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Тази тема спокойно влиза в класацията - 10-те най-тъпи теми. Освен това е изтъркано, дъвкано и тъпо.
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Няма ли да е по лесно да му каже че иска да скъсат и т'ва е, а не да му праи некви тъпи номера.

Съжалявам за откровението но тая тема трябва да се казва "Курвенски Номера" по скоро.

Град
    там където си излишен!
    Цитирай Първоначално написано от AnnonymousGuts
    Съжалявам за откровението но тая тема трябва да се казва "Курвенски Номера" по скоро.
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Че и неграмотно написано...
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Тя е в отговор на темата, в която се пише как да ОТВРАТИШ момиче. Извинявам се за неграмотното писане
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Бива си ги,браво!!!!!

Дано няма момичета,които ще решат да пробват от тези .. както ги нарекоха - курвенски номера. Да ви имам разбиранията нещастни.

Град
    По балкана някъде..

Re: 10 "златни" правила как да отблъснем момче

Цитирай Първоначално написано от HONDA
    1. Винаги, когато той иска да ви гушка или целува, се обърнете към телевизора. Тож ще ви избави от тази досада.
    2. Видите ли някой свой познат, докато сте с гаджето си, не пропускайте възможността да му се метнете на врата. На вашето момче няма да му стане особено приятн.
    3. Старайте се, колкото се може по-често да говорите за бившия си, особено за невроятния секс, който сте правили с него и голямото разнообразие от пози, но не пропускайте да споменете, че не само това е голямо.
    4. При скандал с положинаката можете да го наричате, както ви душа иска.
    5. По време на секс се прозявайте без да ви мигне окото, на момчето определено няма да му хареса.
    6. Кажете му, че предпочитате вечер с компанията ви, която е почти изцяло мъжка, от колкото вечер с него. Просто ви е много по-приятно и забавно.
    7. Флиртувайте с неговите приятели. Така ще осъзнае, че няма гадже, а ако се симпатична и дружките му ви вържат, ще разбере, че няма и приятели. С един куршум, два заека.
    8. Излезете ли заедно с приятели, винаги го игнорирайте, сякаш не е с вас.
    9. Когато той ви се обажда, не вдигайте телефона или затваряйте. Не му отговаряйте в Скайп. Нека се почувства изолиран.
    10. Когато той се откаже от вас и ожелае да се разделите, просто кажете "Благодаря ти, Господи, че чу молитвите ми, но защо толкова късно, братле?!". Ако пък не се откаже от вас, можете да го зарежете с коментар в Импулс или подобен сайт. На дали повече ще ви досажда този мръсник.
    11. Не си мийте зъбите
    12.Когато ходите до тоалетна не пускайте водата
    ACϟDC

Цитирай Първоначално написано от AnnonymousGuts

Даааамм...
    А аз ако искам да скъсам с някого няма да го направя така че после години наред като се сеща за мене да си вика "оная тъпата путка..."...
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

ако толкова много не искаш да си с някого,скъсай го не е нужно да му тровиш жевота и толкова много да му паднеш в очите,че да си каже "какво правя с тая К по дяволите"

Аз пък си мисля....темата е много подходяща за 10-13-15 годишни Понякога и за по-големите... Все пак има сякви случаи

А защо просто не му го каже в очите, вместо да се прави на курва?
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    А защо просто не му го каже в очите, вместо да се прави на к***а?
    Ем тва че ти не си такава не значи че другите са като тебе. Има хора секви....
    A lonely life where no one understands you
    But don't give up because the music do...

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    авторката - вземи си оправи хилядите правописни грешки в първия пост!
    <N>

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Да има късмета някоя женска да ми направи нещо такова
    6e e interesno
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на Mi6inka
    ей така е като нямате смелостта да говорите в очите.... трябва да се правят тъпи номера ли... о0ф незнам хора всякакви,разбирания всякакви.. аз лично ако искам да скъсам някой казвам го и готово....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си