- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 10 "златни" правила как да отблъснем момче
1. Винаги, когато той иска да ви гушка или целува, се обърнете към телевизора. Тож ще ви избави от тази досада.
2. Видите ли някой свой познат, докато сте с гаджето си, не пропускайте възможността да му се метнете на врата. На вашето момче няма да му стане особено приятн.
3. Старайте се, колкото се може по-често да говорите за бившия си, особено за невроятния секс, който сте правили с него и голямото разнообразие от пози, но не пропускайте да споменете, че не само това е голямо.
4. При скандал с положинаката можете да го наричате, както ви душа иска.
5. По време на секс се прозявайте без да ви мигне окото, на момчето определено няма да му хареса.
6. Кажете му, че предпочитате вечер с компанията ви, която е почти изцяло мъжка, от колкото вечер с него. Просто ви е много по-приятно и забавно.
7. Флиртувайте с неговите приятели. Така ще осъзнае, че няма гадже, а ако се симпатична и дружките му ви вържат, ще разбере, че няма и приятели. С един куршум, два заека.
8. Излезете ли заедно с приятели, винаги го игнорирайте, сякаш не е с вас.
9. Когато той ви се обажда, не вдигайте телефона или затваряйте. Не му отговаряйте в Скайп. Нека се почувства изолиран.
10. Когато той се откаже от вас и ожелае да се разделите, просто кажете "Благодаря ти, Господи, че чу молитвите ми, но защо толкова късно, братле?!". Ако пък не се откаже от вас, можете да го зарежете с коментар в Импулс или подобен сайт. На дали повече ще ви досажда този мръсник.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
А ти колко от тея си пробвал ?Иначе съм съгласен със всичко казано
![]()
So you will never forget
That you're a reject
And you're a no one
And you're nothing
Little impotent one
Тази тема спокойно влиза в класацията - 10-те най-тъпи теми. Освен това е изтъркано, дъвкано и тъпо.![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Няма ли да е по лесно да му каже че иска да скъсат и т'ва е, а не да му праи некви тъпи номера.
Съжалявам за откровението но тая тема трябва да се казва "Курвенски Номера" по скоро.![]()
Първоначално написано от AnnonymousGuts
![]()
![]()
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
Че и неграмотно написано...
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
Тя е в отговор на темата, в която се пише как да ОТВРАТИШ момиче. Извинявам се за неграмотното писане
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Бива си ги,браво!!!!!
![]()
![]()
Дано няма момичета,които ще решат да пробват от тези .. както ги нарекоха - курвенски номера.Да ви имам разбиранията нещастни.
11. Не си мийте зъбитеПървоначално написано от HONDA
12.Когато ходите до тоалетна не пускайте водата
ACϟDC
Първоначално написано от AnnonymousGuts
Даааамм...
А аз ако искам да скъсам с някого няма да го направя така че после години наред като се сеща за мене да си вика "оная тъпата путка..."...![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
ако толкова много не искаш да си с някого,скъсай го не е нужно да му тровиш жевота и толкова много да му паднеш в очите,че да си каже "какво правя с тая К по дяволите"![]()
Аз пък си мисля....темата е много подходяща за 10-13-15 годишниПонякога и за по-големите...
Все пак има сякви случаи
![]()
А защо просто не му го каже в очите, вместо да се прави на курва?
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ем тва че ти не си такава не значи че другите са като тебе. Има хора секви....Първоначално написано от Aleandra
A lonely life where no one understands you
But don't give up because the music do...
авторката - вземи си оправи хилядите правописни грешки в първия пост!
<N>
6e e interesnoПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ей така е като нямате смелостта да говорите в очите.... трябва да се правят тъпи номера ли... о0ф незнам хора всякакви,разбирания всякакви.. аз лично ако искам да скъсам някой казвам го и готово....![]()