- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kак мога да накарам едно момиче да ме харесa?
Хора можете ли да ми кажете как мога да накарам едно момиче да ме хареса като нещо повече от приятел.Дайте ми съвети какво да направя?
Редактирано от ProstoAz
7 точка от правилника!
понякога колкото и да се опитваш тя няма да те хареса като нещо повече ..незнам какво да ти кажа
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
С магии![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Отиваш,подаваш и 200 лева и е питаш: Харесваш ли ме?![]()
НЕ можеш да накараш никого да те обича и харесва.......
+1Първоначално написано от Lysit0
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Пич немаш никъв шанс да я накараш. Или ща хареса или не ти нема кво да направиш.
+954Първоначално написано от Kostadin_682
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Ами както вече казаха няма как да я накараш да те харесва или обича то или ще стане или не....
Просто бъди и добър приятел,помагай и ,а то времето ще покаже какво ще стане ...никога не се знае![]()
I am near you,
You don't see me.
Can you feel me?
closer than close.
Does it hurt? Does it burn?
Do you know what you've lost?
Are you scared of the dark?
ako ste otdulgo priqteli nqma kak da te obi4a... no ako ste otskoro prosto se druj milo obru6tai vnimanie laskai q ..no ne budi natrap4ivuspeh
Не се връзвай на тва с приятелството и с "времето ша покаже". Само ще страдаш повече, просто се примири че нищо няма да стане и я остави на мира - тя да си живее нейния живот ти твоя и така...Първоначално написано от Metal_kids
A lonely life where no one understands you
But don't give up because the music do...
Много точно казаноПървоначално написано от Lysit0
Любовта не се купува!
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Има сорт момичета при което е точно обратнотоПървоначално написано от pandelka
Няма такава магия...Не можеш дори и да искаш да накараш някой да те хареса...Първоначално написано от Teenajer_993
![]()
aciko, с пари любовта не се купува, само тялото. (:
Към автора - няма как да накараш някой да изпита нещо. Това не е като да накараш някой да направи нещо.![]()
И то е се в г.ъ.з,защото като ходиш с някой с много пари,момичето се прави,че го обича и той остава заблуденПървоначално написано от AFT
![]()
kolkoto i kinti da i predloji6,ako ti e maluk nqma da se zadurji dulgoПървоначално написано от aciko
![]()
![]()
P.S. sujelqvam za latinicata
Е тогава става друго,тя си намира някой да е праска,а оня остава само за точене на кинтиПървоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
Влез в главата й , дръж се така че да я накараш да си мисли за тебе!
Има начин - като я впечатлиш,като й покажеш,че не си от обикновените глупаци.![]()
Хората преди време а казали - насила хубост не става..
Щом тя не те възприема като гадже не мсиля,че можеш да промениш това..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Да я накараш да те харесва е невъзможно,това е чувство,което почти не подлежи на контрол.И колкото повече се опитваш да си до нея(уж само като приятел) толкова повече се самонараняваш!И от всичко това няма смисъл.Отдръпни се от нея(не и пиши,не я виждай,не и звъни),ако тя усети липсата ти и има поне малка искра вече имаш шанс.Но иначе започват да те възприемат като даденост и само се тормозиш.
Бях в подобна ситуация-отне ми 3 месеца но я преживях и сега съм по-силем!!!
It is hard to be young!!!
да наkараш момиче да те хареса ..?! ee бате насила няма да стане .. най добре остави тя сама да се привърже към тебе .. има една поговорка " насила хубост не стаа " ;]]Хора можете ли да ми кажете как мога да накарам едно момиче да ме хареса като нещо повече от приятел.Дайте ми съвети какво да направя?
Падна лii aз.. падаш ii тi .. Frends Forever ;dd (*)