- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Съвет: Намеква ми да го правим
А на мене защо ми се стори, че това момче е с теб повечето И за секс?
Ти кво искаш ве да я чака вечно ли ?, той я е чакал 1 година не малко все пак а и е на 19 има си нужди човека, ти ако си колко ше чакаш ве.Първоначално написано от jus7chy
П.П Ти може да си и на 25 и пак да не си готова кво прайм тогава, ше чакаме сватба у тогава тапаци![]()
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
Аи не виждам кфо толко има да се подготввяш , ако си прекарал 1г с тоя човек и твърдиш че го обичаш , би трябвало да имаш желание и за секс с него + тва не си на 10 а на 16. Първият път не винаги е много хубаво , но постепенно като го правите ще ти хареса и сама ще искаш без той нищо да ти казва .
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
Мерси , пожелавам същото и на теб .Първоначално написано от mmmenk
sme6ni ste vsi4kite tuka! 4esno! abe horata obi4at ekstremnost , jivot , trupka barzina, da ti tupka syrceto, a vie ste zaspali putki, pa avtorkata kvo da ti kaja, 1 godina bez seks, i az imah edna koza takava, nikade nehode6e ni6to ne prae6e 1 godina bez seks ocelqh, uj q obi4ah ama mi pisna, horata sa ebat po 3 pati na den hodqt kade li ne, az sym sprql, aide sektir we. sq si namerih svqstno momi4e, pie pu6i i ima ekstremnost v neq, ebem se prez den pa i kato znaniq ne e kuha, kvo pove4e
"NO SEX! SEX IS BAD!"
мн си правПървоначално написано от drugar_komunist
за последните няколко поста - Вие просто не се замисляте за нещата...такива смешни работи нема бе жмугльовци!
а авторке, за това,което каза ''Аз не съм имала някакви очаквания , че ще е хубаво или пък не , просто така се случи че трябваше да го направя . Да някой може и да смятат , че 1г е достатъчен период ,но аз не мисля , че зависи от това . Не ми е приятно , не ми еконфортно , не ми харесва .. не знам как да го обесня . Имам му доверие , просто не съм готова за това още .
И искам само да кажа , че не всичко в една връзка е секс.''
първо - какво значи ''трябваше да го направя'' ? няма такива филми...
после... като не ти е приятно,като не ти е комфортно,като не ти харесва идеята да го правиш сега - Е??? къде беше като се метна да угаждаш на тоя,който УЖ те обичал... както казах преди - тва определено не е любов..поне не се лъжете.
Сещайте се за тия неща по-раничко...например ПРЕДИ да се хвърляте в леглото![]()
Момиче вместо да седиш във форума ходи и обърни внимание на горкия ти приятел , че ако досега не ти е изневерил , с тоя сух режим дето му прилагаш нищо чудно и да го направи . Докато четох коментарите ти си мислех и за нещо друго , много лошо си настроена , секса е приятно изживяане . Проблема може и да е в приятеля ти ако е почнал от вратата за главата или пък е бил груб и не внимателен тогава си е изцяло негова вината . Вярно че 1 път не е толкова приятен колкото става после , но не е и толкова ужасен . Не си малка вече ти е време и за това . Минали ся няколко дни вече , според мен направете и 2 опит . След като си почнала да го правиш , няма смисъл да спираш и да се лигавиш . Не знам защо толкова не ти е харесало , ако те е боляло , минава имам предвид че няма да те боли всеки път , а само първите няколко така че отпуси се и го давайте редовно.
+ Секса по задължение не е секс , мислиш ли че и на приятеля ти ще му е много приятно ?То си личи кога ти е приятно и кога не .
+1Първоначално написано от 6ibanqka
are mal4i we sprql metal takav. mn mislene i nakraq 80 godi6en jivot bez 1 istoriika za razpraene na vnucite...jivota e hubav kogato se jivee impulsivno, pa takia zaspali mindili kat tebe neznam kvo im e trupkata, sigurno da si kupqt bani4ka..are 4ezvai..Първоначално написано от Punisherrr
a na avtorkata, seksa e kato qdeneto, trae6 trae6 sedi6 gladen i nakraq otiva6 i se nahranva6 dovolno, nqma takova lubov bez sex, na 19 godini are molq ti sa 6tql da 4aka, izob6to nikoi nqma da te 4aka, ami taka 6te si zamine, 6toto si vardite dupkata vse edno e zlatna mina...samo sa pravite otna4alo o ama to nemorlano neznam si kvo, kat va naebat 10 pati i posle samo za sex pitate, taa moita seki den mi to4i huq , iztarkah se ve4e ..pa golqmo angel4e i tq be6e
"NO SEX! SEX IS BAD!"
''спрял метАл'' ????Първоначално написано от drugar_komunist
хахахаа... момиче съм умнико и метъл не съм също
![]()
хаха... от твоите мисли засмърдя у нас бе мъжки....
Ти на внуците тва ли смяташ да им разказваш ? как си се шибал всеки ден с различна от 12 годишен??? еми - горките ти внуци...
И тва с тръпката... Това,че ти не знаеш как по друг начин да изпиташ удоволствие,тръпка,вълнени е си е жалко за тебАз проблем нямам нито с тръпката,нито съм спрял метъл
![]()
нито баничка си купувам ... както и да е
Ти просто си един от многото,разбирам.
Защо не си помислиш дали да не го заплашиш ти с изоставяне, ако той продължи да те принуждава. все пак в една връзка се изисква взаимност.
am ti supol kvi vulneniq si syzdava6, naakva6 se v pampersi i si misli6 4e mn si naprail, kaput selski mindil sma4kana vu6lqk. mn qsno 4e 6te razpravqm na vnucite ne6to interesno, a ne kato nqkoi ohliovi kak po cql den re6avali sudoku i wow polu4ili 3 ednakvi 4isla... mindil s mindil pup4asal supolПървоначално написано от Punisherrr
"NO SEX! SEX IS BAD!"
Първоначално написано от mirmark
Не мисля , че би подействало ....но както и да е , стигнахме до някакво решение вече.
Няма да отговарям на безумно тъпите ти обяснения... защото или си невероятно прост или си правиш ташакПървоначално написано от drugar_komunist
![]()
Пожелавам ти да е второто,че иначе...тежко![]()
izvinete me za latinicata
Shtom dodite ot godina,moje da se e promenil poradi lipsata na sex
Първоначално написано от JustOneBoy
![]()
Punisherrr, на другаря комунист няма смисъл да му обръщаш внимание - кофти правопис, кофти озлобен човек.
Мда, помним го че много му се ебеше и 11 месеца седял на сухо, ама бива ли такова озлобление. Чак ставаш БАНАЛЕН със злобата си и с постоянното ти повтаряне за импулсивен живот, за секс, за ненужността да чакаш момичетата и т.н.
Разбрахме ти гледната точка, разбрахме че си озлобен, разбрахме че си имал 2 нервни клетки (нервак!) и те са мъртви заради бившата ти приятелка, разбрахме го всичко това.
Айде лягай да спиш сега.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
v knijarnicata beliq ti drop da prodadat fes rqzan, metal dreben, glavata ti kofa da stane, na koi 6a vika6 banalen stanal be. kaput s kaput dolnoprobenПървоначално написано от jghgh
"NO SEX! SEX IS BAD!"