Цитирай Първоначално написано от drugar_komunist
Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
за последните няколко поста - Вие просто не се замисляте за нещата... такива смешни работи нема бе жмугльовци!

а авторке, за това,което каза ''Аз не съм имала някакви очаквания , че ще е хубаво или пък не , просто така се случи че трябваше да го направя . Да някой може и да смятат , че 1г е достатъчен период ,но аз не мисля , че зависи от това . Не ми е приятно , не ми еконфортно , не ми харесва .. не знам как да го обесня . Имам му доверие , просто не съм готова за това още .

И искам само да кажа , че не всичко в една връзка е секс.''

първо - какво значи ''трябваше да го направя'' ? няма такива филми...
после... като не ти е приятно,като не ти е комфортно,като не ти харесва идеята да го правиш сега - Е??? къде беше като се метна да угаждаш на тоя,който УЖ те обичал... както казах преди - тва определено не е любов..поне не се лъжете.
Сещайте се за тия неща по-раничко...например ПРЕДИ да се хвърляте в леглото
are mal4i we sprql metal takav. mn mislene i nakraq 80 godi6en jivot bez 1 istoriika za razpraene na vnucite...jivota e hubav kogato se jivee impulsivno, pa takia zaspali mindili kat tebe neznam kvo im e trupkata, sigurno da si kupqt bani4ka..are 4ezvai..
a na avtorkata, seksa e kato qdeneto, trae6 trae6 sedi6 gladen i nakraq otiva6 i se nahranva6 dovolno, nqma takova lubov bez sex, na 19 godini are molq ti sa 6tql da 4aka, izob6to nikoi nqma da te 4aka, ami taka 6te si zamine, 6toto si vardite dupkata vse edno e zlatna mina...samo sa pravite otna4alo o ama to nemorlano neznam si kvo, kat va naebat 10 pati i posle samo za sex pitate, taa moita seki den mi to4i huq , iztarkah se ve4e ..pa golqmo angel4e i tq be6e
''спрял метАл'' ???? хахахаа... момиче съм умнико и метъл не съм също
хаха... от твоите мисли засмърдя у нас бе мъжки ....
Ти на внуците тва ли смяташ да им разказваш ? как си се шибал всеки ден с различна от 12 годишен??? еми - горките ти внуци...
И тва с тръпката... Това,че ти не знаеш как по друг начин да изпиташ удоволствие,тръпка,вълнени е си е жалко за теб Аз проблем нямам нито с тръпката,нито съм спрял метъл нито баничка си купувам ... както и да е Ти просто си един от многото,разбирам.