.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от UFOs
    Цитирай Първоначално написано от darla
    ^abe,kakvo zna4i da ne se capa,be?trqbva da brukne v kalna lokva ili v kofa laina,4e da se izkupe?nali vseki den hodi do toaletnata,izliza navun,"obira" mrusotiqta i vsi4kiq prah,nosi drehi...izvur6va fizi4eski deinosti??Za kakvo govorim izob6to? Trqbva da i zalepnat dunkite na guza ot pot,4e da se seti da vleze v banqta li?Ama mnogo ste prosti,naistina!!!!

P.S.-az ve4er ako ne si vzema du6,prosto nemoga da si legna,4uvstvam se diskomfortno-ne za6toto sum mrusna,a prosto se 4uvstvam osvejena sled du6a i gotova da se gu6na v 4ar6afite!
    Тя пък може да се чувства комфортно!И прости сме да,щото пишем на кирилица..
    e,az govorq za sebe si v slu4aq,nali!

sladky2009
    Guest
    Wrathchild,az ostavam s vpe4atleni,4e tq hodi s neoprenov kostum!
    nz 6to postoqnno se zaqjda6 s men ostavi me namira 6te se kapq kogato si poiskam!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    e,kupi se de,kakto vijdah sprqh da govorq s teb,nali?!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    kupq se sutrin i ve4er,kupq si cqloto tqlo-kak taka samo polovinata ,estestveno s intimniq du6-gel si miq samo izntimnite 4ast(izpolzvam Lactacyd),a s drugiq du6-gel si mislq cqloto tqlo.ne mislq,4e e osobeno slojno
    О...зимата на тая студ понякога само от кръста надолу се мия.....Рискувам иначе да си навлека някоя настинка....студена(е, хладна де) вода и студена стая после не е добра идея. И защо трябва да се мия сутрин като стана, след като съм се мила вечер и съм легнала в чисто легло с чисти чаршафи и само съм СПАЛА!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    krem4eto,nikoi ne e kazal,4e TRQBVA.az ne si vzimam du6 vsqka sutrin,no kogato mi e aaadski trudno da se sabudq i stana s dupeto nagore,vlizam za edin burz du6,za da vlqza v kondiciq.drugiq variant e da sum v cikul-togava nqma kak da propusna du6a.no za studa si pravq-nai-nepriqtnata 4ast ot cqlata rabota e kato izleze6 ot banqta i v purviq moment zaduljitelno ti stava studeno,nezavisimo dali staqta e zagrqta ili ne.mn kofti trupka

P.S.-pisna mi ot tiq ot data-ta.zaradi profilaktikata im 2dni stoq bez avatar.AMAN!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Е, лятото го правя, ама зимата.кое по-напред. Сутрин трябва за 30-35 мин да се събудя, да отида до тоалетна, да се измия, облека(обикновено тогава решавам какво да нося), да се гримирам, да пия кафе и.....уж имам много време, а все идвам на работа с биенето на първия звънец, а трябва 5 минути преди това......

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Wrathchild,az ostavam s vpe4atleni,4e tq hodi s neoprenov kostum!
    i az taka si pomislih...........eba*i i horata ima po 2 pyti na sedmica se kapqt vy6ki sigurno imat........
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Град
    Перник
    А на вас,сигурно космите ви опадат от прекаленото търкане и чистене..
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^ az sum si ostavila samo kosmite na kosata i vejdite,ne se pritesnqvam za tqh

по принцип ,като се мия специално от кръста надолу мия всичко и краката и т.н...и се мия на обяд и вечер преди лягане....
    но най-обичам да взимам душ на цялото тяло,защото ми олеква и се чувствам много хубаво
    Малко сме разумните.

Град
    Перник
    Цитирай Първоначално написано от sladky2008
    аз пък имам косми долу
    До сега те защитавах,сега ме отвращаваш..

Град
    Перник
    Извинявай,ама на колко години си?Според мен ти секс скоро няма да правиш или вече е имало такава будала която да се съгласи да прави секс с теб..

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от sladky2008
    Цитирай Първоначално написано от UFOs
    Извинявай,ама на колко години си?Според мен ти секс скоро няма да правиш или вече е имало такава будала която да се съгласи да прави секс с теб..
    pravla sym sex..i da ima takiva ne sum grozna 4e da ne pravq. nqma da otgovarqm ve4e ne tupite ti vuprosi
    аха не си грозна ок ....ама си ТЪПА...това не можеш да го отречеш........
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    sladky2008,az pak nemoga da se vuzdurja-po princip si prava(pone taka pi6e po debelite knigi),4e kosmite tam dolu predpazvat ot infekcii i t.n.oba4e tova ne vaji pri teb-spored teb sled kato se kupe6 1-2puti sedmi4no dali te predpazvat ot mrusotiqta!NE!V tvoq slu4ai te q zadurjat i razvivat-otvrat! ne go priemai li4no,ama otivam da povurna!

Супер фен
    Sladky2008, къпеш се САМО 2 пъти в седмицата??!!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^da,vurni se nazad v temata i 6te ostane6 sus zqpnala usta.ne stava vupros za kupane na kosata,a za obiknoven du6 no vse pak tova e izmislen personaj i mu e pozvoleno da e kakuvto si poiska-vsu6tnost gnusen i otbluskva6t

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    i na vsi4ki,koito te zaobikalqt!

Град
    София
    аз пък не разбирам защо всички се занимават с този sladky2008.Всички разбраха че е ебавка и вече става тъпооо.ъмм да аз се мия всеки ден вечерта и през лятото и повече

Цитирай Първоначално написано от Dundy
    аз пък не разбирам защо всички се занимават с този sladky2008.Всички разбраха че е ебавка и вече става тъпооо.ъмм да аз се мия всеки ден вечерта и през лятото и повече
    Ми и аз не разбирам защо се занимават с нея

az se kapq prez den kato imam predvid kapq izmivam si vsichko,az lichno sam protiv intimnite gelove,tova e lichno moe mnenie ,az lichno se miq samo sas voda ,tqloto sas dush gel,kosata sas shampoan i liceto sas garnier si pravq maska kogato se kapq no za intimnite chasti predpochitam samo voda

Цитирай Първоначално написано от tedi_96
    az se kapq prez den kato imam predvid kapq izmivam si vsichko,az lichno sam protiv intimnite gelove,tova e lichno moe mnenie ,az lichno se miq samo sas voda ,tqloto sas dush gel,kosata sas shampoan i liceto sas garnier si pravq maska kogato se kapq no za intimnite chasti predpochitam samo voda
    Чувала съм и други момичета да се мият само с вода и наистина може да е хубаво да се мием само с вода, но аз направих опита да се мия само с вода и издържах само 4 дни.Просто като се мия само с вода и се чувствам все едно не съм се измила "там долу"!Иначе има и някои момичета, които си се мият с душ гел или с сапун долу/например майка ми/ но на мен онзи ден ми беше свършил интимният гел и се измих с душ гел иии умрях после от сърбеж, но за щастие като си купих интимен гел и се измих с него всичко отмина

Цитирай Първоначално написано от foreverr
    Цитирай Първоначално написано от tedi_96
    Чувала съм и други момичета да се мият само с вода и наистина може да е хубаво да се мием само с вода, но аз направих опита да се мия само с вода и издържах само 4 дни.Просто като се мия само с вода и се чувствам все едно не съм се измила "там долу"!Иначе има и някои момичета, които си се мият с душ гел или с сапун долу/например майка ми/ но на мен онзи ден ми беше свършил интимният гел и се измих с душ гел иии умрях после от сърбеж, но за щастие като си купих интимен гел и се измих с него всичко отмина
    em da ima razlichni hora az naprimer ne mi e priqtno da se miq sas nqkvi gelove tam dolu no na drugi e po konfortno vapros na izbor?!

Ужас.Отвратих се.Само два пъти в семицата.Надявам се да не съм разбрала добре ,ама момиче на 15(и аз съм на толкова) да се мие само 2 пъти в седмицата?WTF??Надявам се поне да си сменяш бельото всеки ден...Ужас. Дарла е мн права.
    Аз си вземем душ веднъж на ден зимата или два пъти ,а през лятото от 3 до колкото мога.Хигиената е най-важното нещо.А косата си си къпя 2 пъти в седмицата или 3 зависи ,ако е замърсена....не мога да ходя с мазна коса.Айде ,че водата е на свършване ок,ама не е чак толкова малко ,че за душ 5-10(за мен поне 20) мин да няма
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си