- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Аз ли съм полудяла?? :О
Пъвро да се извиня, ако темата не е за тук.![]()
Може да ви се струва налудничево, но...
Случвало ли ви се нещо което ви се става в момента да знаете, че ви се е случвало преди, но да не помните кога, как, защо?![]()
Според вас това нормално ли е и на какво се дължи? :S![]()
Благодаря за мението ви предварително.
Ми да на мен ми се случва доста често...потърсих материали за точно този случей и се оказа че всички хора "страдаме" от този "проблем"..по точно това се наричало субективно мислене и било напълно нормално... така че няма смисъл да се плашиш от това![]()
Вярвай в трудните минути,усмихвай се когато тъжиш...лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!
Да случва ми се понякога.. това е така нареченото "дежа вю" или в превод "вече видяно". И аз съм се чудила какво точно представлява и защо се случва, но знам че не е нищо опасно. :]
И на мен ми се случва.
Дори доста често.
Спокойно не е страшно.
Потърси в гугъл за повече инфо.
Много 4есто ми се е слу4вало,и аз не мога да си го обясня ама се слу4ва![]()
The forbidden fruit tastes the sweetest...
Да,защото това са сънища,който сме сънували преди.Аз имам мн такива случаи.
Много често ми се случва... Казаха ми , че това съм го изживявала в миналият ми живот .
![]()
![]()
Първоначално написано от Football Manager
+1 mn pati mi se e sluchlavo daje po nqkolko pati na den-ponqkoga.![]()
и на мен ми се случва почти всеки ден и ми е мн странно но и в същото време интересно...
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
Не си полудяла. Много често ми се случва, и немога да си обясня защо се случва, но определено не си луда![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Както казаха по-горе, нарича се "Дежа вю" Спокойно добре си сиНищо ти няма
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
slu4valo mi se e deja vu![]()
Много често![]()
nicolepcd
"Дежавю" е френски израз и означава "вече видяно". С него се описва състояние на "това вече съм го преживял". "Дежавю" не е спомен за нещо. Ако по средата на някакъв филм се сетите, че вече сте го гледали, това НЕ е "дежавю". "Дежавю" е различно - имате усещането, че сте преживели даден момент, макар да знаете, че това е невъзможно. Според някой хора това е, защото вече сме живели този живот. Според други подсъзнанието регистрира настоящия момент с микрони от секундата по-бързо от съзнанието, и когато възприятието достигне до мозъка, той го възприема като спомен.
На мен ми се случва в самия момент щом ми се случи нещо..и някак вътрешно си спомням че това е ставало и преди .. и аз нз как стаа тая работа..
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Дам, и на мен така.Първоначално написано от pandelka
cherry*kiss
постоянно ми се случва и в повечето случаи съм го сънувала тва нещо.нз как става ама....
DEJA VU..potarsi v neta 6ti izleze mn informaciq..ot kakvo moje da e pridizvikano i koga stava taka ..Vsi4ki go prejivqvat