.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Стягащ лосион за тяло на AVON??

Някой пробвал ли е лосиона за стягане на AVON,с жълта капачка е,след колко време дойде ефекта?

Дам пробвала съм го,но да ти кажа чесно нямаше особено голям ефект
    Любовта е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ,вярвайки че той няма да го направи. http://7-tepeta.myminicity.com/

nishto ne pomaga po dobre ot sport,uprajneniq i zdravoslovno hranene.. maika mi vse kupuva nqkakvi takiva gluposti za stqgane.. dori ne si i mislq che ima efekt..za jalost ne e tolkova lesno

Дам....поредното разочаровани от продукт на AVON,както виждам и при вас няма ефект.

Град
    при мама
    И аз го имам,но няма кой знае какъв ефект . . .
    ;]

:)

strannno za6to no i mama kopuva takiva gluposti no ne pomagat sport mu e maikata

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Не знам за този на AVON, но по принцип стягащите лосиони стягат кожата, а не тялото. От тях не се отслабва. Съжалявам, че ви разочаровам, но няма крем, който да маха сланинките като с вълшебна пръчица. Не е зле да се използва, докато се отславба, за да не увисне кожата.

Няма ефект

Фен
    Град
    Sun c!ty ;]
    Av0n не знам да има ефект но наскоро майка ми даде сумати пари за някъв крем дет нямаше абсолютно никакъв ефект Така че фитнес,фитнес и пак фитнес
    ___to Be Continued___

Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
    Не знам за този на AVON, но по принцип стягащите лосиони стягат кожата, а не тялото. От тях не се отслабва. Съжалявам, че ви разочаровам, но няма крем, който да маха сланинките като с вълшебна пръчица. Не е зле да се използва, докато се отславба, за да не увисне кожата.
    Напълно правилен и изчерпателен отговор.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Цитирай Първоначално написано от sladi4koto909
    Дам....поредното разочаровани от продукт на AVON,както виждам и при вас няма ефект.
    Разочаровани?!
    Ама вие искате ей така да си седите и от небето да отслабнете!
    Хора, това са продукти за СТЯГАНЕ, не за отслабване.
    А СТЯГАНЕТО идва след фитнес. Тоест свалил си килограмите, но кожата ти не е стегната... ето за това се използват тези продукти!
    Егати, хем не знаете за какво се използват, хем се оплаквате... ужас >.>

Не съм го ползвала, но не вярвам да има ефект.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Аз лосиона го ползвам от юли, не винаги по цялото тяло, но според мен има ефект

ami moqta priqtelka polzva edin no e vav sinq butilka i kojata i e kato struna

Съжалявам, че трябва да те разочаровам, но няма ефект. Не прави грешката да си го взимаш (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си