- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Сайтове за измама !!!
КАкво мислите за тези сайтове ???![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.pobedime.com/
http://www.kupisega.com/
няма такива тъпотии.. ако искам нова клавиатура шси дигна "задните части" и в магазина .. ше наддавам аз в нета ... пха![]()
.!.
Не знам защо, но като видях тези сайтове ми се доповърна.
Обхвана ме някакво ужасно чувство като ги видях. За миг всичко ми се стори супер мизерно и тъпо. Седях и гледах...Дадох alt + f4 и се замислих че в Интернет има просто прекалено много сайтове.. ама прекалено много... и повечето са
![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Според мен тия саитове не са измама .. Просто некфи газари са се сетили как да направят бързи и лесни пари ! И за ако от първия път спе4елиш търга ще е изгодно и за теб !
да само че да го спечелиш от първия път ..е невъзможно .. ?Първоначално написано от LiLGrizzly
.!.
Докато има балъци,ще има и тарикати,нали знаете...доверявайте се само на еbay![]()
Всички сайтове,които съдържат думичката BUX !![]()
Там при сяко надаване можеш максимум със 2 стотинки да ка4иш ! И ако някои даде пове4е от теб ти гибиш ! Ето ти пример:Първоначално написано от BallFace
На4ална цена 1:25лв и ти го надка4ваш и става 1:27 лв и ако някои даде до 1:29лв ти губиш тези 1;27лв и така до 30 лв примерно със максимално пока4ване 2 стотинки !
Правилата за участие в търговете на Куписега са ясно написани, незнам къде видяхте измамата ?
истина е pobedime.com спечелих ваучер за техномаркет на стойност 100лв. Само с 1 смс ..
Поради технически причи абонатът не го ебе
аз от aukro.bg си "спечелих" панелче за телефона, доста на далавера.![]()
то густо, то пусто
кво да мисля, добра схема за печелене на пари.
деба твоя Костов деба в всяка тема той виновен (не че не е ) ама спри се е ..Първоначално написано от WooDo
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
тъпички са тия сайтове според мен![]()
Това просто е нов СВЕТОВЕН модел за търгове просто това е фирма която използва този НОВ модел. Та на кратко това не е измама а просто един вид търгове ...
Поради технически причи абонатът не го ебе