- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Скъсахме преди седмица и сега...
сега много ми липсва и се чудя дали да не му звънна да излезем и да поговорим....сега. Това много тъпо ли е ?проблема е че разбрах че си хванал някаква друга (да само след седмица) за да ме накара да се чувствам гадно. Въпреки това искам да го видя...много.. да му звънна или не
![]()
![]()
Т'ва,че ти проявяваш малко злоба като наричаш момичето:курва...К'о тря да значи?И защо ти се занимава с него?Нали сте скъсали?Край и т'ва е....
![]()
ами неговите приятели така ми я описахаПървоначално написано от slun4ice_90
![]()
Щом на тях вярваш?!..тцтцтц Може и да я е хванал ей така да те дразни,но след като нямате нищо общо вече не си "трови нервите" с него...Първоначално написано от emily_1234
зависи само от чувствата ти ..ако са много силни звънни му :P
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
nie puk skusahme predi 3 meseca i vse oshte mi lipsva,no ne sum trugala da mu hlencha,v tova,koeto iskash da napravish, nqma smisal,stegni se malko![]()
P.S. sujelqvam za latinicata![]()
Кой кого скъса?
Ако наистина си е хванал нова само за да те дразни, то като му се обадиш ще изпълниш целта му. По-добре не му се обаждай. Ако момчето има някакви чувства към теб сам ще дойде.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Първо разбери защо искаш да му се обадиш... има 3 варианта![]()
1. Скучно ти е и се чудиш какво да правиш.
2. Имаш мнооооооооооооооого силни чувства и много искаш да го видиш (малко вероятно)
3. И ти не знаеш![]()
Аз на твое място не бих му се обадила, глупаво е да го търся първаПрекалено съм горделива
![]()
еlsy![]()
и аз съм като теб,въпреки че това е лошо качествоПървоначално написано от nicolepcd
Май и аз съм във вашия отбор...Първоначално написано от NaNa_SladuRana
Обаче т'ва наистина е лошо нещо..Защото любовта е по-важна от тази гордост...
липсва ти сега,защото не си свикнала без него,споко,след няколко седмици въобще няма да е такане го търси
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
според менн ако много го харесваш или обичаш го потърси...![]()
да загубиш копнежа на сърцето си е трагично, но да си възвърнеш този копнеж е всичко, за което можеш да мечтаеш !!
Тц....за мен има едно нещо по-важно от гордостта - приятелството!Любовта даже не и близо до по-важна.....Първоначално написано от slun4ice_90
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Аз на твое място не бих издържала и щях да му звънна..
Може да не е най-правилният подход, но това щеше да иска сърцето ми..
Звънни му, поговорете, пък дано нещата се оправят![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Хич не му мисли, направи, каквото силно иска сърцето ти! Обади му се, поговорете, може да си изгладите отношенията.
В случая става дума за любов,затова се изразих така.Първоначално написано от sweet_sorcerer
Много са нещата по-важни от гордостта!
Детски истории....ако искаш да му докажеш,че си пораснала не се занимавай с детските му глупави истории.....искал да ти е гадно,аз лично това го приемам като детски игрички.![]()
Благодаря ви много за отговорите![]()
Взех се в ръце и осъзнах че като му се обадя ще спечели... И преди малко ТОЙ ми звънна... телепатия...така говорих с него и не изгубих тази въображаема "битка"..
![]()
незнам защо и аз мисля такаПървоначално написано от milotoGIRL4e
А,така.Детски работи.
Скъсала го,а сега иска пак да е с него.Като прасетата в обора,не яде,но и не дава на другото да яде.
Ако те е обичал истински не е щал да се хване с друга само за да ти е гадно..!!![]()
Не и за менПървоначално написано от slun4ice_90
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Най-разумно ще е да поговорите, а не да си правите детски номера.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
horaaaaa temata e prikluchila toi i se e obadil !!! stiga veche !!! :P
Just make a wish ..
Do you have it ?
Good.
Now belive in it with all your heart .. !!
May be it come true .. !!!