.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

One million vs Ultraviolet

Колебая се между един от двата... Онзи ден помирисах One million, вълшебен е, за ултравайълит само хубави неща съм чувал, но не съм го пробвал
    Какво мислите?

ultraviolet
    ~Remember,remember...25th of November~

Град
    Plovdiv

....

imam sa6tiq problem v4era hodih da vidq kak miri6at i moga da kaja 4e i dvata sa mn dobri .. zavisi oba4e ... az poprincip obi4am silni pafriumi .. takiva o6te kato vlezna v staqta da se usetqt sega sam s Bvlgari Black i dneska 6te si pora4am One Milion Jestok e toq parfium

Нали Като отидеш до някоя мацка да та запомни с тоя парфюм. И като си спомни миризмата да са сеща за тебе ;} Аз досега бях с един на Boss и Black XS на Paco Rabanne. Но Уан милиън е магически

Купих си One million. Мирише на лукс, ама има и защо - 50мл-90лв, 100мл-127лв, зех стотачката и съм мнооооого доволен

Цитирай Първоначално написано от Myrth
    Купих си One million. Мирише на лукс, ама има и защо - 50мл-90лв, 100мл-127лв, зех стотачката и съм мнооооого доволен
    Хвалиш ли се сега? Все повече се убеждавам колко тъпи парчета сте някои.Ти на парфюм ли разчиташ за да свалиш някоя мацка?

Брат, това че си грозен, слаботелесен и комплексиран калъф не ти дава право да ми говориш толкова грубо Споделям радостта си, пък и съм ценител на хубавите парфюми ;]

Едит: А, ти си било женско Искрените ми извинения

Брат, това че си грозен, слаботелесен и комплексиран калъф не ти дава право да ми говориш толкова грубо Споделям радостта си, пък и съм ценител на хубавите парфюми ;]

Едит: А, ти си било женско Искрените ми извинения
    То е ясно,че си ценител,ама имаше ли нужда от цената?

Мила, показвам просто колко е по-изгодно да земеш 100мл, а не 50..даже подарък душ-гел има. И мисля, че можеш да спиш спокойно

Мила, показвам просто колко е по-изгодно да земеш 100мл, а не 50..даже подарък душ-гел има. И мисля, че можеш да спиш спокойно
    Аааааа извинявай тогава,изобщо не се замислих и реших че се хвалиш.Сорка.

това са ми любимите мъжки парфюми макар че на пако Ултравиорет ми харесва повече, поздравления за избора

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си